Är du inte som alla andra? (Fy skäms på dig!)

I denna video delar jag med mig av saker jag upplevt längs min egen inre resa. En inre resa innebär att du förändras emot att bli mer av ditt sanna ”Jag ÄR”. Detta kan få andra som inte förstår din resa att tycka du är konstig och ”inte som dig själv”. Jag berättar om de paralleller som finns mellan agenterna i filmen The Matrix och de personer som finns i din närvaro som ännu inte förstår dig. De blir likt agenterna i filmen och försöker dra dig tillbaka in i illusionen av separation, den verklighet de anser är den ”rätta och sanna”. Ofta gör de detta helt omedvetna om det själva.

Var sann emot dig själv och din resa genom livet!
Teppo

 


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.