Är du redo att lämna din identitet?

I denna video delar jag med mig av en energi som jag burit på ett par dagar vilken handlar om att lämna min identitet helt och hållet. En stor del av min inre resa har handlat om att avidentifiera mig ifrån den jag inte men trott mig vara. Detta för att komma allt närmare den jag verkligen är genom att inte längre identifiera mig med mina falska jag som förhåller sig med egot.

Allt mindre är jag och samtidigt är jag så mycket mer. Tillslut når jag en tillvaro där jag inte är någonting, men ändå finns där ett halmstrå som jag håller mig kvar i som ska vara min identitet. Nu verkar det handla om att vara redo att släppa taget om detta halmstrå till identitet. Vad som händer när jag gör detta vet jag inte ännu. Detta pratar jag om i denna video.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.