Avsaknaden av någonting

I flera dagar har jag suttit på en känsla att spela in denna YouTube-video, och under denna tid har den både ändrat sin form och sitt perspektiv flertalet gånger. Parallellt med detta har jag själv jobbat med saker i mitt eget liv relaterat till detta. Det är som att livet vill visa mig genom personliga upplevelser vilket sedan för mig blir en ny video på YouTube. På samma sätt var det med skrivandet av min bok Den inre flykten. Under två års tid som jag skrev min bok så fick jag nästkommande dag uppleva det jag skrivit om dagen innan i det yttre. Det var som att mitt högre jag som förmedlade denna bok till mig via vår kommunikation ville visa mig ännu tydligare att det inte bara är vårt ”snack” eller min ”fantasi” utan en faktisk verklighet som förmedlades.

Nu går det inte längre att hålla inne denna video för det känns som att jag imploderar om den inte får komma ut ur mig. Så någonting behöver verkligen förmedlas eftersom denna energi är så ivrig att få komma ut. Kanske är det någon av er som ser på dessa videos som behöver de ord som kommer att komma ut ur min mun via denna energi? Jag vet inte utan följer endast min inre känsla och den energi som visar sig för mig. Därigenom låter jag orden flöda ut när jag väl sätter igång kameran.

I denna video pratar jag om vår förunderliga spegelvärld. Hur vår upplevda avsaknad av någonting som vi upplever vara i det yttre egentligen visar oss det vi saknar inom oss själva. När vi inte längre upplever oss sakna det inom oss själva visar det sig för oss i det yttre. 

Vi har under hela vår uppväxt blivit programmerade att se den yttre världen och blunda för den inre. Detta har fått oss att uppleva en spegelvänd verklighet som påverkar vår förmåga att manifestera och även att expandera. Vi tar inte längre emot livets signaler utan upplever att det är någonting i det yttre som inte är som det ska. Vi manifesterar omedvetet en yttre verklighet till oss att uppleva och tror det är någon annans skapelse som vi kan skylla på. 

Genom att avprogrammera oss dessa sanningar förändras även den yttre verkligheten att inte upplevas spegelvänd. Plötsligt börjar vi se att vår avsaknad av någonting, vårt sökande efter någonting i det yttre egentligen har varit inom oss hela tiden. Detta är ingenting som vårt programmerade samhälle vill visa oss, utan vi blir hela tiden visade hur vi behöver detta någonting i det yttre för att känna oss bättre, bli bättre människor, bli älskade, sedda och accepterade osv.

Vi jagar hela tiden efter denna bekräftelse från någonting i det yttre vilket hela tiden skapar nya falska behov för att uppfylla vårt verkliga behov vilket är avsaknaden i det inre. Vi söker hela tiden utom oss själva efter det vi redan är inom oss själva men programmerade att inte se. Detta tar väldigt mycket energi eftersom vi aldrig kommer att finna det vi söker utom oss själva som egentligen befinner sig inom oss själva.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.