Boken Jag ÄR flyttar tillbaka

Det är inte alltid logiskt att följa sitt hjärta. Alltid förstår man inte varför man känner sig vägledd att göra någonting. Men ändå känns det så rätt inombords på ett sätt som är svårt att förklara och även förstå.

Livet har sitt sätt att orkestrera upplevelsen av livet, och vi har vår möjlighet att använda vår fria vilja. Men vem är det som vill? Är det egot, eller är det den vi verkligen är? Vad är det livet vill oss när vi känner oss vägledda att göra någonting?

Det handlar alltså mycket om att avgöra vem som vill och varför man känner sig vägledd att göra någonting. När man väl känner att det känns rätt även om man inte förstår varför. Då kan man följa vägledningen även utan att förstå. Förståelsen kommer oftast senare eftersom den kräver en högre medvetenhet om den man är. Resan i ovissheten till den förståelsen är medvetandehöjande och man befinner sig på platser som man själv inte har fullständigt grepp om. Det är genom att uppleva det ovissa vi växer och når nya insikter från andra perspektiv än vi har varit vana med.

Ett exempel på detta är när jag blev vägledd att ta bort alla inlägg från denna sida som jag skrivit från år 2012 till 2017. När jag erhöll denna vägledning var jag i en process att släppa taget om saker och ting som jag hade identifierat mig med. Dessa inlägg var en sådan sak. När jag väl accepterade vägledningen att ta bort alla inlägg oavsett allt arbete som jag hade lagt ner i att skriva all denna information. Då erhöll jag vägledningen att dessa inlägg skulle flytta in i min bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet som publicerades samma år.

År 2020 kände jag mig även vägledd att avpublicera boken Jag ÄR. Utan att förstå varför så gjorde jag det för att det kändes rätt. Kort därefter kände jag mig även vägledd att stänga ner iamthat.me Facebook-sida, YouTube-kanal och även denna sida med alla inlägg som jag skrivit sedan år 2017 till 2020.

Sedan dess har en process pågått i att landa i mig själv som den jag är utan det jag gör med iamthat.me. En avidentifieringsprocess skulle man kunna kalla det.

Sakteliga har jag nu åter startat upp iamthat.me och även denna sida. Jag har även ett nytt perspektiv som jag ska försöka förhålla mig till i det jag gör. Orden “Det handlar inte om mig” kommer att följa mig i det jag gör. Även att inte identifiera mig med det jag gör med iamthat.me. Ett tag tänkte jag byta namn på företaget men jag känner att det inte behövs. Det viktiga är mitt perspektiv till varför jag gör någonting med iamthat.me.

Även om det inte handlar om mig så kommer jag givetvis att dela med mig av insikter och lärdomar som jag själv erhåller. All information som jag har skrivit i boken Jag ÄR och även på denna sida efter boken publicerades finns kvar. Jag har gått igenom informationen och korrigerat en del saker. Vissa inlägg som handlat om mig har jag tagit bort helt. Andra inlägg där jag delger mina upplevelser har däremot fått vara kvar eftersom de kan ge en igenkännande känsla hos läsaren där denne befinner sig längs sin livsresa.

Idag kände jag mig åter vägledd att all denna information från boken Jag ÄR och även de inlägg som skrivits därefter ska få flytta tillbaka till denna sida. Successivt kommer dessa inlägg att finnas här igen efter jag har gått igenom dem ännu en gång. Jag kommer först avgöra om perspektivet på informationen är den rätta så som jag önskar förhålla mig till iamthat.me. Endast de inlägg med rätt perspektiv som jag önskar för iamthat.me kommer att publiceras på denna sida.

I bokform är detta över 1500 sidor information. På grund av att det blir väldigt många inlägg kommer notifieringsfunktionen som skickar mail till er som prenumererar på denna sida att stängas av tillfälligt. Annars skulle jag spamma er med massor av e-postmeddelanden. Ni kommer finna alla dessa inlägg under kategorin Jag ÄR (2012-2020) som ni enkelt når genom att klicka på den kategorin i sidopanelen. Nedan finner ni även en innehållsförteckning över alla dessa inlägg.

Mvh
Teppo Oksa


Innehållsförteckning:

Jump to 1, A, B, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V

1

A

B

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Kommentera

%d bloggare gillar detta: