Börjar pusslet lägga sig?

Hej,

För många år sedan, närmare bestämt år 2012 började jag aktivt dela med mig av mina insikter från min inre resa som redan hade pågått i ett antal år. Jag började göra detta för att jag erhöll en önskan att hjälpa andra finna det magiska i livet som jag började få uppleva. Detta var saker som jag i hela mitt liv känt existerade men inte kunnat förnimma. Nu började detta successivt visa sig för mig i min verklighet och successivt har jag delat med mig av detta med er. Detta är insikter angående hur man kan skingra illusionen av separation för att återta kraften och kontrollen över ditt eget liv. Ett liv där du tar över rodret från egot och andras programmeringar av den du upplever dig vara och det du anser är sant. Samtidigt som jag själv gjorde jobbet delade jag successivt med mig till er gällande vad och hur det är möjligt när jag själv sett att det gör en skillnad i mitt liv.

Det hela började med att jag blev vägledd att starta min hemsida ‪www.iamthat.me där jag nästan dagligen skrev inlägg med budskap om livet från mängder av olika perspektiv. Jag gjorde detta när jag kände energimässigt och i mitt hjärta att detta är vad jag ska göra. Successivt började jag även låta mig vägledas av det högre inom mig själv i mina vägval och i det jag gjorde, och allt mindre lyssnade jag till mitt ego som hade sin egen agenda. I början kändes det som att jag lyssnade till någon annan, men ju längre tiden gick så integrerades jag alltmer med mitt högre jag vilket fick mig att känna att Jag ÄR mitt högre jag i en upplevelse igenom en kropp.

Parallellt med skrivandet på hemsidan skrev jag min bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv genom den medvetna kontakten jag erhållit med mitt högre jag. Boken i sig var en fortsättning för mig längs min inre resa mot en allt högre medvetenhet om mig och om livet som sådant. Genom ett antal synkronistiska händelser år 2014 startade jag ett eget förlag för att publicera min nyskrivna bok.

År 2017 erhöll jag budskap från Ärkeängel Mikael att alla inlägg jag skrivit på hemsidan skulle tas bort och läggas in i min nästa bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet som jag publicerade samma år. Kort därefter erhöll jag ännu ett budskap av Ärkeängel Mikael att jag ska starta en YouTube-kanal vid namn ‪iamthat.me vilket var en fortsättning och ett nytt media för mig att dela med mig av livets lärdomar och insikter jag erhållit och successivt fortsatt erhåller längs min inre resa. På samma sätt som skrivandet på hemsidan har jag idag spelat in 178 videos genom att lyssna till min inre vägledning och energin jag kan känna i min kropp.

I samband med att jag erhållit en högre medvetenhet om mig själv och om livet har även mina möjligheter som människa förändrats sedan jag påbörjade min inre resa. Förmågor som att utföra helande, kanalisering av livskraft, se människor för vem de verkligen är genom illusionen om vem de själva tror sig vara, kunna känna en annan människas utmaningar utan att de behöver säga någonting, se bortom denna fysiska verklighet osv. har visat sig vara fullt möjligt. Att arbeta med energier och icke fysiska ting som påverkar denna fysiska verklighet är idag min vardag, vilket för många år sedan inte var en möjlighet jag såg som möjlig. Även detta delar jag med mig av och hjälper andra med längs min inre resa emot en allt högre medvetenhet om mig och om livets möjligheter. Möjligheter som idag sträcker sig bortom denna verklighet, bortom detta nuvarande liv, bortom denna existens till allt som är.

Frågan jag har nu är: Börjar pusslet lägga sig?

I YouTube-videon Del 1 – Illusionen av separation frågade jag mig själv: Hur delar jag med mig om meningen med livet och det jag vill förmedla i en video egentligen? Jag kände att jag behövde stycka upp det i delar där jag beskriver olika saker ur olika perspektiv. I dagsläget är det 178 YouTube-videos ur olika perspektiv, två böcker med mängder av perspektiv och en del inlägg på min hemsida som jag skrivit efter publiceringen av min bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet. Alla dessa perspektiv är pusselbitar i ett pussel som bildar en helhet.

Kan du börja se vad pusslet visar, eller ser du ännu enstaka pusselbitar som inte hänger samman?

Allt hänger samman, allt är ett. Den övre världen inkl. ditt högre jag m.fl. vägleder dig som ditt lägre jag i den undre världen längs din livsväg som du själv har valt som ditt högre jag. Din yttre värld visar dig i din inre värld som du ännu inte är fullständigt medveten av. Allt är ett och allt hänger samman. När pusslet väl lägger sig kan du se hur det hela hänger samman och hur du kan interagera med livet som inkluderar allt som existerar i den undre, i den övre, i den yttre och i den inre världen.

Min avsikt har varit att öppna upp för möjligheterna för dig att se vad du verkligen ser och inte endast vad du tror dig se. Min önskan har hela tiden varit att hjälpa dig se din verkliga sanning om den du är och det du upplever vilket är bortom det du blivit lärd att uppleva dig vara och hur du blivit lärd att uppleva livet. Jag påstår inte att du inte gör det nu men i stort sett alla människor formas att uppleva illusionen av separation till en början. En illusion där man blivit formad att uppleva sig själv och en värld som inte är sann, även om den upplevs så verklig. Det existerar en verklighet bortom dessa sanningar, och dessa sanningar finner du inom dig själv.

Du är denna sanning!

All kärlek från mig till dig <3 Till ditt sanna jag. Till din sanna essens som jag kan känna genom slöjan du kanske ännu bär framför dina egna ögon som förhindrar dig att se det jag vill förmedla till dig.Lägg ditt pussel och du börjar se helheten av livet. Det är så magiskt att jag har ägnat sedan år 2012 till att förmedla dessa pusselbitar till dig.

All kärlek till dig!
Teppo
En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.