Bortom vad ögat kan se, och bortom vad du kanske har förmågan att tro på

OBS!
Skapar det ickefysiska en rädsla inom dig så avråder jag dig ifrån att se denna video!

I denna video delger jag information om saker som visat sig existera i denna värld och bortom i det ickefysiska. Längs min inre resa och i mitt healing- och ljusarbete har världen expanderat och jag har börjat se och arbeta med saker som alla kanske inte riktigt är mottagliga för. I flera år har jag burit denna information utan att delge den vidare eftersom jag inte har känt mig redo för att göra detta. Men nu känner jag mig starkt vägledd att göra detta i denna video. Jag har bett om tecken om informationen INTE ska delges ännu innan jag publicerar denna video men har enbart erhållit klartecken för att informationen är redo att ges ut nu.

Om du ser denna video så ber jag dig att inte gå in i rädsla och panik, utan ta till dig detta som en information att det existerar mer än ögat kan se. Saker som alltid har funnits omkring oss men som vi ännu inte har kunnat se eller förstå.

Jag pratar om entiteter, energiparasiter, apparater och implantat m.m. som kan sitta i den eteriska kroppen. Jag berör ämnet utomjordingar och liv i det ickefysiska som kan påverka vårt dagliga fysiska liv. Saker som kan skapa depression och även smärta i vår fysiska kropp och även dränera oss på energi etc. Jag beskriver olika perspektiv till att dessa saker kan sitta på och i oss och vad som gör oss mottagliga för detta.

Som vanligt ber jag dig att ta emot den sanning som känns sann i ditt hjärta och låta resten bero. Din nuvarande medvetenhet om den du är påverkar den nivå av sanning som du är mottaglig för. Successivt höjs denna medvetenhet och du blir mottaglig för mer. Ditt perspektiv att uppleva livet expanderar samtidigt med detta och du inkluderar mer in i din verklighet, vilket inkluderar både det som består av ljus men även det som är mörker.

Du är kraftfullare än vad du kan föreställa dig! Var denna kraftfulla varelse som du verkligen är så står du i din sanna kraft som ditt äkta jag.

All kärlek till dig!
Teppo

Boken jag nämner i videon heter: Kroppen talar till dig av Lise Bourbeau


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.