Del 10 – Dina sanningar formar din upplevelse (YouTube)

En video i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video berättar jag om vår sanningsbank som vi har fyllt på med sanningar under vår uppväxt. Hur vi egentligen inte upplever verkligheten utan vår tolkning utav den baserat på dessa sanningar som vi har lagrat i denna bank av sanningar. Jag beskriver hur vi kan förändra vår upplevelse av verkligheten genom att förändra våra egna (ofta ärvda) sanningar till högre som vi kan känna är sanna i vårt eget hjärta. Jag berör även ämnet varför du inte behöver ta någonting personligt. Delar med mig av min egen inre resa och hur jag har skapat om mig själv och min upplevelse av livet på nytt, och jag beskriver även varför jag ber er att endast ta emot det som känns rätt i ert eget hjärta som en sanning av det som jag förmedlar.

 

Jag önskar dig en helt fantastisk dag! <3
Teppo


Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.