Del 104 – Jag förstår inte? (YouTube)

En video i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video läser jag återigen ett inlägg ur min bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet som heter ”Jag förstår inte?”. Min bok Jag ÄR har skrivits mellan år 2012 – 2017 och speglar min inre resa emot en högre medvetenhet om den jag är och om livet som sådant. I denna bok förmedlar jag insikter om livet och även om de olika tillstånd man når längs en inre resa. Inlägget Jag förstår inte? speglar mitt ifrågasättande om oss människor här på denna jord. I inlägget beskriver jag även hur vi som vårt falska jag upplever tillvaron, och jämför detta sedan med oss som vårt äkta jag.

Var sann emot dig själv och andra!
Teppo


Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.