Del 12 – Från kunskap till vetskap (YouTube)

En video i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video beskriver jag att det handlar om att leva sin kunskap och hur detta sedan förändras till vetskap genom att man känner det själv i sitt eget liv. Jag delar även med mig av hur jag själv har varit långt ute i illusionen av separation för att därigenom sedan skingra den i ett led i mitt ljusarbete. Jag behövde få uppleva kontrasten mellan där jag var i illusionen av separation och där jag befinner mig nu och successivt vägleda andra till att kunna göra detsamma genom att jag delar med mig utav min inre resa, vilket jag gör genom att skriva mina böcker och nu genom dessa videoinspelningar. Jag beskriver även att det är du som har makten över hur du vill leva ditt liv. Att du verkligen har kraften inombords att göra en förändring i ditt liv om du finner det nödvändigt.

 

Jag önskar dig all kärlek och ljus! <3
Teppo


Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.