Del 19 – Varje möte är en gåva (YouTube)

En video i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video berättar jag hur varje möte är en gåva till oss. Att det är genom varandra som vi når en allt högre medvetenhet om den vi i själva verket är som vårt högsta jag. Jag pratar även om hur moder jord successivt höjer sin energifrekvens vilket gör att vi människor inte har annat än att följa med i dess frekvens.

Jag önskar dig en helt fantastisk dag! <3
Teppo


Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “Del 19 – Varje möte är en gåva (YouTube)

  1. Tack så mycket för dessa inspirerande videor! ?? Dagens var särskilt “nyttig” för mig just nu. ☺Ha det toppen i Skåne, Ales Stenar är ett favoritställe för mig också även om jag inte känner av energier på det sättet. Varma hälsningar, Tove

    1. Tack Tove 🙂 Vad trevligt att du finner dem inspirerande och att du fann det jag nämnde denna gång var nyttigt för dig 🙂 Det ska bli fint att få tillbringa några dagar här nere i Skåne. Har precis anlänt till Karlaby Kro där vi ska bo min dotter och jag och det är så härligt här. Fantastiska energier som sagt och jag kan redan känna hur det aktiveras saker i mig energimässigt så det är något speciellt med detta område för mig. Vet ännu inte riktigt varför jag har åkt men detta brukar klarna allteftersom. Jag följer bara min inre känsla av att jag behövde åka 😀 Kanske kan det även vara för att få njuta av den vackra naturen här också, men det brukar alltid vara någonting mer när jag känner så här. Men det får framtiden visa mig 🙂 Ha det jättefint! Kram Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.