Del 5 – Vikten av förlåtelse (YouTube)

Del 5 i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video belyser jag hur viktigt det är med förlåtelse, och även hur vi inom illusionen av separation straffar oss själva när vi tror oss straffa någon annan genom att inte förlåta. Jag beskriver även hur vi i detta nuvarande liv påverkas och påverkar både tidigare och framtida liv. Jag berör hur vi har med oss vårt bagage från tidigare liv i våra cellminnen.

I slutet av videon delar jag med mig av bilder från Åbackarna i Norrköping där videon spelades in.

Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me

Jag önskar dig allt gott! <3
Teppo

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.