Del 51 – Ta ett steg i taget (YouTube)

En video i serien om Meningen med livet (Lev ditt högre syfte)

I denna video berättar jag att det är gynnsamt för dig att ta ett steg i taget när det gäller allt du vill åstadkomma. Ser du alldeles för långt fram kan det bli övermäktigt och du släpper taget om det istället. När du blir vägledd av ditt högre jag så får du även denna vägledning ett steg i taget. Du får inte hela vägen du har kommit för att vandra utan endast ett steg i taget dit du är på väg.

I slutet av denna video delar jag även med mig av den vackra vyn av solnedgången vid sjön Glan där jag spelade in denna video.

Du är bra precis så som du är just nu <3
Teppo


Videon bygger vidare på tidigare videos i denna serie som du finner på min YouTube-kanal iamthat.me:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.