Det är ingens fel egentligen

Denna video är en fortsättning på min förra gällande för djupt rotade sår. Sedan dess har jag varit på hypnosterapi för att dyka djupare in i mig själv i mitt sår jag själv inte kunde nå. Genom hypnosterapin nådde jag mitt undermedvetna och kunde se rotorsaker i detta liv och även de mönster som detta har påverkat mitt liv. Genom att själv dyka ännu djupare in i detta har jag nått allt djupare insikter om hur jag själv som mitt högre jag hade valt att präglas just på detta sätt för att begränsa min kraft. Detta var alltså mitt eget val som mitt högre jag att ta bort min kraft för att väcka upp den först nu i denna tid. Det är ingens fel egentligen.

All kärlek till dig!
Teppo

Ursäkta bildkvaliteten på denna video. Jag vet inte om det blev brusigt på grund av energierna på platsen, närvaron av väsen eller något annat.

Korrigering: Jag beskriver även vissa ord i videon som triggade mig. Orden sägs inte så till mig utan det är det sårade inre barnets tolkning av det som sägs.


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.