Det är okej

Det är en tidig lördagmorgon. Jag sitter i soffan i vardagsrummet i mitt nya hem och har korrekturläst ett antal kapitel i min kommande bok hel[ande]. Jag känner hur tröttheten i huvudet kommer krypande inpå och känner starkt att jag måste landa i mig själv och släppa taget om den. Men ändå fortsätter jag ett kapitel till för att få färdigt denna bok. Jag vill så gärna bli klar med den och få den publicerad. När jag har korrekturläst denna vända kommer jag eventuellt flytta in texten till programmet Adobe Indesign istället för Scrivener som jag använder nu. Detta har jag inte gjort med mina andra böcker så det är förmodligen en lärokurva att få till det där. Känslan jag har är att jag får fler möjligheter med sättningen av boken i InDesign eftersom Scrivener egentligen inte är skapat för detta ändamål.

Jag märker att allt arbete under detta år (2019) börjar kännas av nu. Det har varit ett väldigt intensivt år där jag arbetat på mitt heltidsjobb och utöver det på mitt eget företag iamthat.me på kvällstid. Det har varit väldigt mycket galaktiskt helande, skrivande av min bok, Youtube-videos med mera. Parallellt med detta har jag även flyttat till en ny bostad vilket har tagit mycket tid och energi. Utöver detta har jag även min familj att ge av min tid och få umgås med.

Mina healingsessioner har jag på paus till slutet av detta år men är redan uppbokad från januari år 2020 en bit in i mars. Samtidigt som jag är väldigt tacksam för dessa bokningar börjar jag känna en press hur jag ska få ihop min vardag. Det är tudelat för samtidigt som det är helt fantastiskt att få utföra dessa galaktiska helanden där jag hjälper andra och successivt även erhåller mer information ifrån mina galaktiska ursprung så tar det även väldigt mycket tid och energi. Arbetet med iamthat.me sker på kvällstid utöver mitt andra heltidsarbete.

Jag arbetar inte med iamthat.me för pengarnas skull utan för att jag har blivit vägledd till det. Allt har känts som ett kall och ett högre syfte där jag steg för steg har vägletts att skriva min första bok Den inre flykten, starta mitt företag, hemsida, facebook-sida, min andra bok Jag ÄR, börja med healing, skriva min kommande bok hel[ande] och så vidare. Det galaktiska helandet kom till mig som minnen från andra parallella existenser som jag har i andra stjärnsystem där jag redan utför detta helande. Allt detta är steg som sker i samband med mitt eget helande. Alltmer surrealistisk upplevs verkligheten där jag numera har ett galaktiskt team som samarbetar med mig under dessa healingsessioner när det behövs. Två drakar är ständigt med mig under sessionerna också och så mycket mer. Det är en fantastiskt spännande resa jag gör och jag är så tacksam för all återkoppling jag har fått för det arbete jag har gjort i att dela med mig av denna resa. Boken jag skriver nu blev jag vägledd att skriva av Ärkeängel Raphael. Den är ett svar på alla frågor som jag fått ifrån er alla. Intentionen jag har med denna bok är att den ska hjälpa er att stå i er kraft genom eget helande arbete.

Men det har blivit väldigt mycket arbete som jag nu känner av som en trötthet i mitt huvud. Det är som att den går på övertryck. Jag känner även att jag är för mycket i görandet och alldeles för lite i varandet och behöver finna en balans igen där jag står i min fulla kraft. Innan jag visste att jag skulle skriva min bok hel[ande] eller att jag skulle flytta till en ny bostad med allt arbete som det innebar kände jag att jag behövde spärra min bokningskalender för healingsessioner mellan oktober och december detta år. Idag förstår jag detta fullt ut. Det hade inte fungerat att även ha två healingsessioner i veckan på kvällstid utöver allt annat arbete. Ett galaktiskt helande tar cirka 2 timmar av min kväll från att vila efter mitt andra arbete och från att umgås med min familj eller annat fritidsintresse. Tankar har även gått att jag behöver avboka alla healingsessioner som är inbokade från januari till mars år 2020 för att finna en balans igen och ge mig själv tid. Samtidigt är det många som har väntat väldigt länge på att få ta emot detta helande, och det är samtidigt även väldigt spännande för min egen del. Men det får inte ske på bekostnad av min egen hälsa eller att jag tappar mitt eget center.

Drivkraften för mig att arbeta med iamthat.me har varit att vara till hjälp i andras resor emot en allt högre medvetenhet om vem vi är. Att vara en pusselbit som kan ge nya insikter som i sin tur lossar de blockeringar och låsningar som förhindrat andra att komma vidare i sina liv. Samtidigt som jag har delat med mig har jag även själv lärt mig alltmer.

Frågan jag nu har inombords är ”varför gör jag allt detta?”. Jag vet att min nya bok är en del av min livsresa och är menad att skrivas. Men ska jag fortsätta med healingsessionerna på bekostnad av min tid och energi? Det galaktiska helandet är ett massivt energiarbete som görs i det eteriska fältet. Att vara uppbokad två timmar varje måndag- och onsdagkväll utöver mitt heltidsarbete tar en hel del tid från andra saker. Utöver heltidsarbetet och arbetet med iamthat.me ska jag samtidigt vara en pappa, en partner och hinna göra andra vardagssysslor som att handla och laga mat, läsa en bok, se en film eller något annat eget eller gemensamt intresse.

Hoppas ni inte missförstår. Jag tycker det är fantastiskt givande att kunna hjälpa mina medmänniskor, och jag är så tacksam för att ni hör av er och bokar sessioner av mig. Men jag behöver finna en balans i det så det inte sker på bekostnad av min egen hälsa och min egen kraft.

Om jag kommer fram till att jag inte ska ha healingsessioner under år 2020 (åtminstone till början av året) så behöver jag avboka alla de sessioner som redan är uppbokade. Till er som redan har betalat för sessionen kommer jag givetvis att betala tillbaka. Det är fortfarande en tid kvar till januari ännu så mycket hinner hända. Kanske har jag landat ifrån allt flyttarbete och det intensiva året som har varit och finner drivkraften att fortsätta mina healingsessioner.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: