Det finns alltid mer (i nästa kapitel av mitt liv)

I många år har jag följt mitt hjärta i det jag har gjort. Detta har inneburit ett arbete med mig själv för att bli en allt bättre version av mig själv. Det har även inneburit att jag har gjort nya saker som jag tidigare inte varit medveten om hur eller att jag är kapabel till att göra. Successivt längs denna resa har jag även delat med mig av mina insikter till er för att hjälpa er på er resa genom livet här på jorden.

Jag har hittills skrivit böckerna ”Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv” och ”Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet”. Jag har delat med mig av mina insikter på YouTube i ca: 150 videos där jag beskriver mängder av perspektiv som du kan använda dig utav för att nå en högre medvetenhet om den du är och hur du kan transformera om ditt liv på nytt. Sedan år 2014 – 2018 har jag varje vecka delat med mig av healing på distans till grupp för att hjälpa mina medmänniskor vidare i livet.

Nu känner jag att det är dags för mig att vända blad och se vad som finns i nästa kapitel av mitt liv. I ett par dagar har jag känt att jag är klar med att dela med mig av just denna information och att det är dags för någonting nytt om jag ska fortsätta. Vad det nya är vet jag inte ännu men jag känner att jag behöver lämna det gamla bakom mig.

Det viktigaste i detta för dig att veta är att det är du som behöver göra jobbet. Jag har endast delat med mig av olika sätt som du kan interagera med livet för att transformera om det till det bättre och för att nå ditt sannaste jag. Jag har gjort detta samtidigt som jag själv har gjort jobbet. Det hjälper alltså inte att enbart ”känna till” att ”ja så är det ju kanske” eftersom detta endast transformerar om illusionen till en annan. Det är genom att göra jobbet du transformerar om din upplevelse av livet och får uppleva den direkt. Då är det inte längre en tro på någonting, utan en faktisk sanning. Allt jag har delat med mig av lever jag. Det är inte endast en tro utan en faktisk sanning som jag upplever i min vardag. En sanning som vilken som helst men för mig en betydligt högre sanning som har givit mig en mening med livet. En fråga som oftast glöms bort inom illusionen av separation. Jag upplever mig ha funnit meningen med livet, men det finns alltid mer (i nästa kapitel av mitt liv). Vilken jag nu kommer att öppna mig för genom detta avslut.

All kärlek till dig från hela mitt hjärta! <3
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.