Det finns en kraft

Igår skrev jag ingenting för det var helt tomt inombords gällande att dela med mig av någonting. Då är det helt enkelt inte meningen. Men nu denna morgon har jag en känsla att jag ska skriva om att det finns en kraft inom oss alla. Orden eller perspektiven att berätta om denna inre känsla och vägledning har jag ännu inte. Vad är det för kraft jag ska skriva om? Är jag ens medveten om den? Varför får jag denna känsla att skriva om just detta? Vilka ord ska beskriva denna känsla jag har inom mig? Jag vet inte, så jag låter energin och känslan berätta för mig vad jag behöver för ord för att förmedla denna känsla till er.

Det är intressant hur denna vägledning får mig att känna. Den är som en inre känsla av att jag vet exakt vad det är som ska ut igenom mig, men samtidigt en osäkerhet i att jag inte alls har en aning. Som jag tolkar detta så är energin och budskapet jag ska skriva ännu i olika dimensioners medvetande. Detta skapar en nyfikenhet i vad det nu är som ska visa sig i denna verklighet. Just nu handlar det om att skriva någonting. En annan gång är det någonting jag bara vet att jag behöver göra. Varför då? Varför ska jag följa denna inre vägledare som jag kan känna inom mig? Jo, jag gör det för att jag blir nyfiken och så vet jag att jag blir pusselbiten inom orkestrationen av livet då och livet blir synkronistiskt och magiska saker händer i min verklighet som jag inte såg komma.

Just denna känsla och energi kan jag känna i mitt bröst. Den får mig att känna mig väldigt stark och kraftfull. Som om jag kan åstadkomma vad som helst och samtidigt en känsla av att jag inte ens har en aning om hur mycket detta är. Jag kollar upp på klockan för att se så jag inte missar bussen och klockan var exakt 5:55. Synksiffror igen och för mig betyder 5or att det är stora förändringar på gång. Vilka förändringar vet jag ännu inte men det är så livet ger mig en liten “hint” om att jag följer mitt högre syfte för att vara här och att detta för mig vidare längs min livsväg som jag planerat som mitt högre jag.

Om jag återgår till energin och känslan så skapar den en känsla av att jag upplever en Matrix, en slags väv som har en konfiguration som får mig att uppleva och interagera med livet inom dessa ramar. Men att jag kan om jag vill och inser att jag kan kan bryta mot denna konfiguration och skapa verkligheten på ett annat sätt istället. Jag börjar just nu att tänka på filmen The Matrix hur huvudkaraktären Neo kunde stoppa kulor som agenterna sköt på honom, hur de kunde hoppa och stanna i luften eftersom tyngdlagen egentligen inte existerade, hur de kunde sluta andas eftersom vi endast trodde vi andades luft osv. Den känslan ger denna energi mig just nu. Att det är möjligt att gå igenom the Matrix och vara utanför väven på ett sätt, men samtidigt inom den.

Känslan är inte att det bara är jag som kan göra så, utan att vi alla har denna förmåga och kraft inom oss att göra det. Vi har endast glömt bort hur starka vi är och låtsas vara små när vi egentligen är så stora och har förmågan att böja tid och rum på sätt som de i filmen The Matrix böjde skeden. “There is no spoon” (Det finns ingen sked). Dvs. verkligheten är inte uppbyggd så som vi har lärt oss att uppleva den. Vi kan göra så mycket mer inom den än vad vi tror oss ha förmågan att göra. Detta har dolts för oss och gömts inom oss själva. Det är vårt jobb att ta fram denna kraft åter igen, och det är vad den inre resan gör med oss när vi skingrar illusionen av separation och inser att vi har upplevt en spegelvänd verklighet baserat på egot. Bortom egot inom oss själva existerar denna kraft och dessa förmågor som aktiveras en efter en när vi är redo att hantera dessa.

Så har det varit inom min egen resa också. Steg för steg kan jag göra mer inom denna verklighet. Steg för steg upplever jag även världen annorlunda. Steg för steg når jag även längre bortom the Matrix och den löses upp alltmer. Jag inser allt starkare att vi har blivit lärda en lögn och vi har en sådan kraft inom oss vi aldrig kan föreställa oss där vi befinner oss just nu. Vi har inte en aning om vem vi är så vi beter oss som elefanten som är livrädd för en liten mus. Den ser inte sin egen storhet och att det inte finns någonting att vara rädd för egentligen. Den är så kraftfull men ändå inte inombords. Kanske elefanter känner sig kraftfulla. Det vet jag ingenting om men bilden av elefanten och musen kom ändå upp i mitt huvud som ett exempel på hur vi beter oss inom illusionen av separation.

Jag börjar nu tänka på allt jag läst om och sett på YouTube om människor med speciella förmågor. Jag tror egentligen inte de är speciella pga. den förmågan utan endast att de har väckt liv i förmågor som vi alla har inom oss, och som vi får uppleva när vi är redo att hantera dem och när vi inser att vi även har dem. Dvs. när vi ser bortom vår litenhet och in i vår storhet. Inte en storhet som mer än någon annan, utan en storhet där kärleken och ödmjukheten existerar som inte skadar någon annan. Först då när vi är redo tänker jag att vi får uppleva dem i vår verklighet. Vi behöver släppa bojorna vi har tagit på oss och bli fria som dem vi verkligen är.

Jag har läst om Yogis som har förmågan att kontrollera sin kropp i sådan hög grad att de kan låta sig grävas ner i en grop utan luft i 40 dagar utan att dö, människor som sitter nakna uppe på Himalayas topp i massor av minusgrader och svettas. Eller ”Breatherians” som inte behöver inta föda genom munnen utan tar in energin via etern. Dvs. de behöver inte äta mat och lever ändå. Frasen äta bör man annars dör man slog de visst hål på. Detta är alltså möjligt när man når denna förmåga inom sig själv. Eller den där strykan som plötsligt bara dyker upp. Läste om en kvinna som såg sin man bli klämd under en tung bil när domkraften gick sönder och hon lyfte bilen på flera ton med bara händerna. Hur är det möjligt? Som jag ser det struntade hon i regelverket inom the Matrix för en stund och gjorde det tillsynes omöjliga möjligt. Om hon skulle försöka igen skulle det förmodligen inte gå då hon åter tagit in konfigurationen av the Matrix.

Det jag försöker beskriva är denna energi jag kan känna i mitt bröst och denna känsla att det finns en kraft vi kan nå som är den vi verkligen är, och när vi når den vi verkligen är kan vi träda in i denna kraft. Då kan vi alla göra det tillsynes omöjliga. Vi kontrolleras inte längre av den spegelvända illusionen av separation som får oss att blunda för vår storhet och skapa en verklighet till oss själva som förminskar oss.

Vilken fantastiskt smart illusion som får oss att se utåt och blunda för vår storhet och kraft inom oss. Det är denna illusion av separation som jag förmedlar olika sätt som jag själv har använt för att skingra. För när du väl skingrar den når du alltmer ditt sanna jag som är denna kraft, och du ser alltmer även bortom illusionen av separation (the Matrix). Du är då både inom den och utom den precis som Neo i filmen The Matrix.

Var som Neo, var ditt sanna jag och du visas vem du är och hur kraftfull du verkligen är.

Nu är min buss framme igen och det är dags för mig att gå till jobbet.

Jag lever i flera världar även inom yrkeslivet där det ena är mer jordiskt, och mitt företag iamthat.me visar att det finns så mycket mer genom min egen resa att expandera och skingra the Matrix, som jag sedan delar med mig av. Båda behövs och båda fyller sitt syfte.

Ha nu en fantastisk dag ?

Be smart, be like Neo 😉 (var smart, var som Neo) ?

Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.