Distanshealing till grupp

Just nu har jag en paus i att sända distanshealing till grupp. När jag åter ger gruppsessioner tar jag bort denna text.
/Teppo

Sedan år 2014 har jag sänt distanshealing till grupp varje söndag som jag har haft möjlighet. Sessionerna börjar klockan 21:00 och pågår lite olika tid beroende på det helande som är för aktuell vecka. De söndagar som jag erbjuder detta skapar jag ett evenemang för på iamthat.me Facebook-sida som du finner här: https://www.facebook.com/iamthat.me/events

Gilla och följ gärna iamthat.me även på Facebook.

Dessa gruppsessioner är gratis och alla är välkomna. Det är även okej att bjuda in andra och även dela dessa evenemang vidare på Facebook. Jag sänder dock endast till dem som själva har valt att ta emot och som har anmält detta via evenemanget. I informationstexten för evenemanget står mer information om respektive session och det skrivs även information i diskussionstråden i evenemanget. Har du inte Facebook så kan du även anmäla dig till mig via kontaktformuläret som du finner här: https://www.iamthat.me/kontakt/

Jag som erbjuder dessa gruppsessioner på distans heter Teppo Oksa och är utbildad till nivån Reiki Master inom nedanstående Reikisystem som jag även växlar mellan att erbjuda i dessa gruppsessioner. Klicka på länkarna för mer information om respektive Reikisystem.

Information hur du tar emot dessa gruppsessioner:
Det första du behöver göra är att anmäla dig till aktuell session antingen via Facebook-evenemanget eller kontaktformuläret.

För att ta emot energierna så rekommenderar jag dig att antingen ligga eller sitta bekvämt. Gör det gärna några minuter innan sessionens början för att hinna komma ner i varv. Ta några djupa andetag och tänk att du lämnar allt som du inte behöver i denna stund när du andas ut. Låt detta vara din stund för helande och avkoppling. Sätt sedan din intention att ta emot det som är för ditt allra högsta bästa ur detta helande och slappna sedan endast av och ta emot energierna. Det är alltså din intention att ta emot energierna som gör att de kommer till dig och arbetar med dig.

Jag i min tur sätter intentionen att sända dessa energier för ditt allra högsta bästa med villkorslös kärlek. Jag väljer att sända till alla som har anmält sig och som har intentionen att ta emot.

I evenemanget brukar jag länka till musik att spela i bakgrunden. Detta kan hjälpa dig att komma i en lugnare sinnesstämning. Om du inte känner att musiken jag länkar till känns avkopplande för dig, välj någonting annat som ger dig denna sinnesstämning eller låt det bara vara tyst. Det viktiga är att det känns avkopplande och rätt för dig.

Det är även rekommenderat att dricka extra med vatten både före och efter sessionen. Detta hjälper energierna ytterligare och energierna kan även göra att du blir väldigt törstig efteråt.

I diskussionstråden i evenemanget skriver jag när jag har öppnat utrymmet för helande och när helandesessionen är avslutad.

Om du känner att du kan och vill så får du gärna sända en gåva för det arbete jag gör med dessa sessioner. Detta är helt frivilligt och absolut inget krav för att deltaga på dessa sessioner.

En gåva går att sända till antingen:
BankGiro: 337-7298
eller
Swish: 123-400 58 23 (iamthat.me förlag).

Varmt välkommen!
Teppo Oksa

%d bloggare gillar detta: