Drivkraften och vägledningen

Vaknar denna morgon och känner en stark önskan att skriva någonting till er. Men jag har ingen känsla för vad jag ska skriva eller hur det ska formuleras. Det är denna känsla av en önskan att göra någonting som är min drivkraft och får mig att “ticka”. Det känns nästan som om någon har hällt i mig någon sorts bränsle som får min motor att starta igång vilket ger mig en ivrig känsla att göra någonting, men jag står där stilla ännu och bränner lite gummi tills jag hör startskottet och då släpper jag kopplingen och far iväg med en himla fart.

Denna känsla är så härlig och känns så skön. Den kommer alltid när jag är vägledd att göra någonting, och den är min drivkraft att agera inom orkestrationen av livet. Känslan är att jag bara måste göra det här, jag älskar att göra det, låt mig få göra det, vad är det jag ska att göra? Denna morgon var denna drivkraft en önskan att skriva någonting till er så jag satte mig för att skriva utan att veta vad, och hittills har det handlat om själva vägledningen som skapar drivkraften att göra detta.

Jag har även en session med Galaktiskt helande denna morgon och jag vet att jag inte kommer hinna skriva klart till er, utan måste snart börja tona in mig på min klient och se vad som behöver göras den här gången. Detta kommer att bli en fortsättning på helandet som jag pratade om i min YouTube-video Sälj inte din själ!

Det är intressant hur allt eskalerar i upplevelsen av livet. Allt jag gjort är att följa mitt hjärta och göra saker när jag har känt att det är dags och är redo för det. Jag började plötsligt få så väldigt många beställningar på personliga healingsessioner att jag fick skapa en kalender för att få någon slags struktur på min tillvaro. Från och med nästa vecka börjar mitt nya schema där jag har sessioner på måndagar och onsdagar klockan 20:00. Detta är ett försök att få en balans mellan arbete och fritid då jag även har ett ordinarie dagsjobb utöver dessa healingsessioner och annat arbete som jag gör med iamthat.me (vilket är mitt egna företag). Redan nu är hela Maj månad fullbokad och en bit in i Juni. Jag är så tacksam för allt detta och för all feedback jag fått på dessa sessioner. Det känns verkligen meningsfullt och givande för mig att utföra detta arbete med helandet och även med skrivandet och YouTube-kanalen. Detta får även mig att expandera ytterligare och se vad mer som är möjligt. Verkligheten expanderar verkligen i och med detta och möjligheterna likaså. Allt jag gör är att leva det jag lär ut. Jag följer mitt hjärta, denna drivkraft och agerar när jag känner att jag ska göra det även om jag inte alltid vet varför. Som denna morgon t.ex. kände jag att jag skulle skriva till er men hade ingen aning om vad, men satte ändå igång för att se hur det formar sig om jag gör det.

Först nu skrev jag en titel till detta inlägg och den får heta “Drivkraften och vägledningen” för det är vad jag har skrivit om hittills. Jag önskar verkligen att jag kunde förmedla känslan jag har inom mig just nu när jag känner mig så vägledd och även känner denna drivkraft att agera så väldigt starkt. Under ca: 10 år har jag levt mitt liv på detta sätt där jag har följt vägledningen som jag känt i mitt eget hjärta, och agerat när jag känt drivkraften “kicka igång” inom mig. Alltid har det inte varit en helt fantastisk glädje i det jag har gjort från början eftersom där även bakas in lite rädsla för det nya som jag ännu inte känner till. Men när jag väl har kommit förbi rädslan är det en fantastisk känsla av expansion på andra sidan detta. Jag har då inkluderat mer in i upplevelsen av att vara jag och vad som är möjligt. Då vet jag att vägledningen varit så rätt och det var så rätt av mig att följa den. För utan detta vill jag inte vara. Efter att ha gjort detta i ca: 10 år så har tvivlet försvunnit om att vägledningen skulle leda mig vilse. Från början kändes det som att jag lyssnade till någon annan, och att någon annan försökte bestämma över mitt liv. Därför var det svårare i början att lita på det jag kände, men inombords var jag ändå medveten om att det var den högre aspekten av mig m.fl. så jag valde att ändå följa denna vägledning jag erhöll. Anledningen till denna känsla var endast för att jag inte hade så stark kontakt med mitt högre jag ännu och upplevde mig mer separerad ifrån “det”. Nu har mer av mitt högre jag kommit in i mig och min kontakt med “det” har stärkts, så det känns inte längre som att jag lyssnar till någon annan än mig, utan som att jag lyssnar på en visare del av mig vilket jag som människan “Teppo” inte har full medvetenhet om ännu. Jag vet att min högre aspekt av mig vet mer än mig som människa här vad som är för mitt högsta bästa. Jag vet att jag som mitt högre jag har valt livet jag upplever nu som människa, jag vet även att jag har vägledning att erhålla i form av änglar, guider m.m.

Varför ska då jag som människan Teppo envist försöka ha kontrollen över någonting som jag inte har någon kontroll över? Varför ska jag inte dra nytta av de som vet istället för att tro mig veta allt? Hur bra är jag på att se in i framtiden som befinner mig inom tids och rums upplevelsen just nu, jämfört med dem som är bortom den? Inte så värst bra. Visst kan jag känna på olika vägval hur flödet ser ut framåt genom matrisen av möjligheter, men det jag känner är medvetenheten av mig som mitt högre jag. Även om jag inte får veta vad som kommer att hända eftersom detta ännu inte är ett nu. Istället överlåter jag detta till min högre aspekt av mig, änglarna, guiderna m.fl. som är med mig i denna upplevelse. Det är dem och jag själv som mitt högre jag som skapar denna önskan och häller i mig detta bränsle vilket skapar denna önskan att vilja göra någonting, som t.ex. att skriva till er.

Det är detta som är så spännande när jag följer vägledningen. Livet pusslar ihop sig på tillsynes magiska vis. Det ena som jag tidigare har gjort passar in i någonting jag gör långt senare. Livet visste detta i förväg medan jag lägger pusselbitarna genom att agera på denna vägledning även om jag inte vet vad pusslet ska bilda för någonting. Senare får jag se hur pusselbitarna faller på plats och bildar en helhet. Det är så fantastiskt när jag får uppleva detta för det ger en ännu större bekräftelse på att jag är vägledd och att allt jag gör när jag följer mitt hjärta har ett högre syfte än jag just då kan förstå. Förståelsen kommer först senare tillsammans med en enorm tacksamhet för den hjälp jag har med mig i livet här på jorden. Se vad jag har skapat! Vilket vackert pussel som jag från början inte visste hur det skulle se ut. Nu är det fullt möjligt tack vare att jag har släppt taget om hur och varför och litar på vägledningen och de högre aspekterna av mig i det jag gör.

Det är givetvis inte ett pussel som visar en bild, utan förmågor och perspektiv att uppleva livet som bildar en helhet, vilket innebär att jag kan göra mer, uppleva mer och alltmer är möjligt. Jag gör saker idag som var fullständigt orimliga för mig för ca: 10 år sedan. Jag gör saker bortom vad jag ännu är redo att förmedla till er. Successivt öppnar jag upp även för detta och börjar dela med mig till er. Som t.ex. med detta Galaktiska helande och mina Galaktiska ursprung. Jag är just klar med sessionen jag nämnde tidigare i detta inlägg. Det blev en riktigt massiv session även denna gång med saker jag är lite frågande till om jag kan dela med mig av till er. Denna session öppnade upp för ännu mer saker om denna verklighet och bortom. Allt är inte helt fantastiskt som jag får uppleva i mitt ljusarbete eftersom det är mörkret som transformeras till ljus. Inte som en fluffig mörk dimma till vackert ljus som enbart energi, utan som i detta fall att ta hand om någonting jag just nu kallar för “själsätare” från andra verkligheter, och skepp med nya sorters “varelser” eller vad jag ska kalla dem med inte så goda avsikter (som jag inte känner att jag kan prata om ännu). Allt detta kan verkligen låta som surrealistiskt men det jag försöker säga är att det inte alltid räcker med att säga “kärlek och ljus” för dessa varelser och entiteter “struntar” i det och då får man ta i med hårdhandskarna och ta hand om det på ett intuitivt och kärleksfullt men ändå bestämt sätt.

Jag kallar mig för ljusarbetare, men kanske är jag en ljuskrigare? Det finns massor av ljusarbetare här på jorden och alla gör vi massor av olika bra saker och alla behövs. En ljusarbetare kan vara allt från den kärleksfulla jordnära kassörskan på ICA till den mest flummiga andliga personen på som sitter på molnen. Alla behöver olika och därför är det helt perfekt att även ljusarbetare är olika. Att jag är här som en ljusarbetare/ljuskrigare hade jag inte en aning om när jag påbörjade min inre resa för ca: 10 år sedan. Jag ville bara förstå varför jag var här på jorden som då kändes så totalt meningslös. Successivt blev jag vägledd till dessa insikter genom den drivkraft jag erhöll av att vilja veta. Detta visade sig i att jag började skriva böcker till er och inlägg som denna på hemsidan, spela in YouTube-videos, jobba med Reikihealing och erbjuda detta gratis på distans till grupp på söndagar, och även personliga Reikisessioner på distans och nu detta Galaktiska helande där jag hjälper människor att lossa på entiteter, spårsändare till skepp och andra helt surrealistiska saker. Utöver det jag ger ut till er så sker även annat ljusarbete där jag ibland känner att jag behöver åka till en plats och utföra utrensningar m.m. pga. att det finns saker där som inte är för vårt högsta bästa, eller för att hjälpa till i uppstigningen mot högre frekvenser. Även dessa gör jag för att jag känner mig vägledd och har denna drivkraft att detta bara måste jag göra.

En känsla jag haft i flera år är att jag behöver åka till Tintagel i England. Kanske kommer jag iväg i år. Jag vet inte varför jag måste dit men det är någonting för mig där. Samma sak har det varit med mina resor till Ales Stenar och även till Glastonbury i England. Jag bara kände denna drivkraft att jag måste åka. När jag inte agerar på den pga. tvivel så visar livet tecken på att det ändå är meningen. Som med första resan till Ales Stenar så satt jag där vid min dator framför Facebook och tänkte tanken: Varför ska jag åka över 5 timmar med bil för att se på några stenar nere i Skåne? Samma sekund så lade en före detta kollega ut ett inlägg på Facebook att äntligen är jag hemma i Skåne igen. Jag tänkte vad äkta att ett inlägg om Skåne kommer i samma sekund som jag tänkte tanken om att inte åka dit. Jag klickar på personens FB-konto och som bakgrundsbild hade hon en bild på Ales Stenar. Livet ville verkligen att jag skulle åka dit. Strax efter jag varit där erhöll jag min medvetna kontakt med mitt högre jag och började skriva min bok Den inre flykten vilket blev en resa på två år. Nere vid Ales Stenar upplevde jag att jag erhöll en uppgradering vilket öppnade upp kontakten till mig som mitt högre jag. Ibland så behöver vi vara på en plats, och alltid vet vi inte varför. Kanske är det en uppgradering som var möjlig för mig i det här fallet, kanske möter vi personen som ger jobbmöjligheten vi längtat efter så länge. Det kan vara vad som helst men där finns en mening med vägledningen även om vi inte alltid förstår den eller uppmärksammar den även om vi agerar på den. Svaret kommer kanske senare, eller så var din närvaro på denna plats en pusselbit för någon annan inom orkestrationen av möjligheter här i denna jordupplevelse. Vägledningen och drivkraften är inte enbart för oss själva som människor, utan kan även vara för att vi ska vara pusselbiten i någon annans upplevelse. Orkestrationen av livet är så magiskt när man väl börjar se hur den fungerar. Hur vi alla är som toner i en symfoni, och när vi väl börjar lyssna och agera på vägledningen och följa vår drivkraft så är det som en helt otroligt vacker symfoniorkester som orkestreras av livet och spelar det mest magnifika stycke som någonsin skådats.

Dessa ord fick det bli av min känsla denna morgon som även har inkluderat en massiv healingsession med Galaktiskt helande. Jag önskar dig en fin dag och rekommenderar dig verkligen att lyssna och lita på vägledningen du erhåller inom dig som en känsla. Känn även efter om det känns logiskt så du inte lyssnar till ditt ego och hoppar utför ett stup. Det är inge bra 😉

All kärlek till dig!
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.