En resa mot högre dimensionella medvetanden

Idag fick jag en energi som jag bara var tvungen att dela med mig av. För annars hade jag suttit hela fredagkvällen och känt att jag bara måste göra detta. I denna video pratar jag om hur mitt företag iamthat.me handlar om en resa mot högre dimensionella medvetanden. Där jag delar med mig av min inre resa för att hjälpa dig på din. En expansion mot nya sanningar bortom illusionen av separation.

Från början handlade resan om livet här på jorden, därefter om vår multidimensionalitet i form av högre jag och högsta jag, och nu om galaktiska ursprung som sjärnfrö (Star Seed).

Ju längre jag kommer på min resa så förstår jag att det blir allt svårare att ta till sig det jag säger som en sanning om man själv inte har påbörjat sin egen resa. Detta skapar ibland en rädsla eller en tveksamhet inombords om jag är redo att dela med mig av min nya sanning eller min nya verklighet. Men jag väljer att inte lyssna på denna rädsla utan fortsätter dela med mig ändå med risken att bli förklarad som helt galen av vissa. När jag når en högre medvetenhet så går det inte att backa tillbaka. Det bara fortsätter att expandera och jag når allt högre dimensionella medvetanden genom min nuvarande kropp här på jorden. Detta inkluderar nu även andra galaktiska ursprung.

Var sann emot dig själv och din resa
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “En resa mot högre dimensionella medvetanden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.