Exempel på ett galaktiskt helande

I flera dagar har jag känt att jag ska dela med mig av ett exempel gällande vad som kan hända under ett galaktiskt helande. Jag frågade en av mina klienter om jag fick dela med mig av det som hänt under vår session och använda som exempel.

Observera att det jag ser kan ibland även vara symboliskt för att jag ska kunna utföra arbetet som jag ska. Jag har full förståelse för att detta kan verka som en Science Fiction film det jag skriver. Men det är vad som sker i det eteriska arbetet med klienten. I det eteriska fältet kan vi skapa saker med vår intention och det är egentligen vår fantasi som sätter gränser för vad vi kan åstadkomma. Är vi i vår fulla kraft, klarseende och har en stark intention kan vi “flytta berg” och åstadkomma väldigt kraftfulla saker. Till min hjälp kommer även mina guider ganska ofta och ger mig verktyg jag behöver i det kirurgiska arbetet. Minnen från mina galaktiska ursprung erhåller jag även successivt när jag ser någonting nytt jag ännu inte är medveten om. Då kommer minnet från de galaktiska ursprungen där jag är medveten in i mig och jag vet vad jag ska göra.

Utöver min återrapportering som jag delar med mig av nedan hade jag även kontakt med klienten via mail flertalet gånger. Jag väljer att inte dela detta i inlägget eftersom det eventuellt skulle bli alldeles för personligt gällande klienten.


Några symtom jag erhöll från klienten innan sessionen:

 • Konstant trött och energilös
 • Influensasymtom
 • Alltid ont i magen
 • Intolerant mot nästan all mat
 • Känner ofta att det är som ett mörker som omger klienten
 • Känner sig blockerad
 • Önskar få bukt med det som hindrar klienten att leva i sin sanna essens

Kontakt med klienten samma dag som vår inbokade session:

Hej Klientens namn,

Ikväll är det dags för vår session med galaktiskt helande. Jag tonade in mig lite snabbt nu på bussen hem och kände direkt att det är något i magen på dig som ville över till mig, så jag klippte förbindelsen direkt då jag inte satt upp någon portal ännu. Kollade även hur livskraften kommer in i dig och såg som ett tak ovanför dig som förhindrar den att komma in ordentligt. Kanske samma som förhindrar dig att ta emot budskap. 

Klockan 19:30 sätter jag upp som en ljusportal över dig och börjar tona in mig ordentligt på dig. Börjar arbetet klockan 20:00 med att avlägsna det jag redan såg i magen och ser till att det där taket försvinner. Sen ser jag säkert massa annat medan jag tonar in och jobbar med dig. Under tiden kan du ligga eller sitta bekvämt med intentionen att tillåta det som är för ditt högsta bästa ur detta helande. Jag har redan kollat att jag får jobba med detta med ditt högre jag så det är bara att köra ? Vissa saker kan livet sätta på oss och dessa saker får jag inte plocka bort. Ca 20:30 avslutar jag arbetet och börjar skriva till dig vad jag sett och gjort och om jag fått till mig något jag ska vidarebefordra till dig. Kan bli ganska långt för jag brukar hinna väldigt mycket på 30 min intensivt arbete när jag redan börjat tona in mig på dig. 

Det jag kände direkt var att detta ska inte vara i din mage och absolut inte det där taket heller.

Ha gärna vatten nära tillhands och drick när du känner dig törstig. Det händer väldigt mycket i energikroppen vid dessa sessioner men jag helar alla platser där det suttit saker och stärker upp ditt energifält(aura) det sista jag gör. Kommer även kolla så livskraften ”ki” får flöda fritt igenom dig och fixa det som ev. förhindrar detta flöde.

Vi ses ikväll i energierna ?? 

Med vänlig hälsning
Teppo Oksa


Svar på lite följdfrågor jag fick av klienten på ovanstående text:
Klienten undrade lite om taket jag såg.

Ja ett sådant tak har jag inte sett förut så det var intressant. Livskraften såg ut som regn som skulle till dig men eftersom du stod under taket kom den inte till dig. Något måste ju komma till dig för annars skulle du inte leva, men det begränsas av detta.

Får se om jag får klarhet i vart taket kommer ifrån men jag brukar inte lägga jättemycket tid på att undersöka dessa saker om jag inte känner att det kommer tillbaka igen om jag inte tar hand även om dem. Skulle jag lägga tiden på det så hinner jag inte lika mycket och jag brukar ha fullt upp i dessa 30 minuter. Är jag mitt inne i något efter dessa 30 minuter så fortsätter jag givetvis. Vill inte lämna något halvfärdigt arbete jag börjat med. Sen kan det givetvis finnas flera skikt än vad jag får se denna gång. Men då är det inte meningen att det ska tas idag. Kan bli för mycket också på en gång. 

Ibland kan det förekomma utrensningar där kroppen reagerar lite efteråt pga. det som suttit där som nu är borta. De gånger jag varit med om dessa har det balanserat sig efter 1 – 2 dagar. Återigen mycket vatten vid dessa tillfällen. Men det är inte alls säkert. Har hänt endast ett par tillfällen av alla sessioner jag haft.  

Med vänlig hälsning
Teppo Oksa


Återrapportering av det galaktiska helandet till klienten:

Hej Klientens namn,

Nu är jag klar med sessionen. Klockan är nu 20:40 så det drog ut lite på tiden. Men jag ville inte lämna det halvfärdigt. Det kan finnas saker kvar som jag ännu inte fick se då det blev ganska mycket.

Jag ska försöka memorera allt jag gjort nu. Det blev en hel del 🙂

Jag började 19:30 med att sätta upp en portal från ljuset runt dig. Det blir som en slags stor tub kan man säga som entiteter etc. inte kommer igenom. Började tona in mig på dig och såg direkt som ett vargliknande djur som började springa i portalen. Det var som att portalen var som ett staket som den inte kom ut ur. Den kände sig ganska stressad. Bad ljuset att ta den till ljuset, men den tog med sig dig också så du försvann. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig så jag följde efter och fick ner dig och ”vargen” igen. Sen försvann den in i dig. Tror det var den jag såg tidigare idag som ville hoppa över till mig. Vid det här laget hade jag satt på mig min ”skyddsdräkt”, och sträckte in min hand för att känna efter i magen och då högg den mig i armen. Drog ut den sittandes fast i min högerarm. Visualiserade som ett runt klot jag brukar fånga entiteter i som omringade denna vargliknande entitet. Men den ville inte släppa taget om min arm utan tog ett bett ännu längre upp på min arm som var inne i den. Fick en bedövningsspruta av min guide som jag sprutade in i ”vargen” och nu kunde jag få loss min arm 🙂 Allt detta hände innan klockan var 19:35 så kanske kände du av saker redan då. Fortsatte att tona in på dig vilket nu blev enklare när vargen inte ska hugga mig så fort jag kommer i närheten. Det jag såg då var att du hade som en glaskupol runt huvudet som skärmade av dig. Det jag också såg var att energimässigt hade du endast en kropp från huvudet och strax ovan för bröstet. Resten var tomt och min känsla var att det var vargen som hade ätit upp detta. Fortsatte att känna in saker och skulle känna på det där med avundssjuka. Drogs till dig när du var typ 13 år någonstans, att det var någon händelse där också som liknade detta energimässigt inom dig själv.

Klockan 20:00 började jag själva arbetet (förutom vargen som redan var borta). Tog en glasskärare och lossade på glaskupolen runt ditt huvud. Det var som att du äntligen kunde andas frisk luft igen. Skapade upp din kropp igen som jag inte kunde se energimässigt. Fick även känslan att det var denna entitet som liknade en varg som förhindrat dig att få livskraft. Det var som att den endast var ute efter att skada dig. Lite senare fann jag källan till detta. Jag öppnade upp vid magen och var redo med min dammsugare som är kopplad till ljuset och sög ut en hel del ”skräp” från magen. Helade området där detta suttit. Satt även som en plåt vid bröstet på dig med trådar in i olika organ. Lossade trådarna. De satt i lungor och in i vad jag hörde ”centralpunkten” som satt mitt i bröstet på dig. Den var som uppkopplad till den. När jag väl lossat denna skulle jag skicka den till ljuset men det satt ännu en tråd kvar som jag fick lossa innan det gick.

Därefter såg jag som en termosliknande sak mitt i bröstet på dig. Sådana har jag sett tidigare som spårsändare. Skulle lossa den men såg snart att den var kopplad till din magsäck. Fick pyssla lite för att få loss den där. Sedan satt den som i en säck till bakåt. Kunde inte komma på vad det var för någonting och undrade om den skulle sitta ihop med magsäcken. Jämförde med din blåkopia och det skulle den inte så jag lossade även från den och helade håligheterna som uppstod när jag lossade denna termosliknande spårsändare. Följde signalen från spårsändaren till ett skepp som försökte fly, men kom ifatt den. Här blev jag anfallen av liknande vargliknande entiteter så jag satte fart upp till en plats där jag brukar lämna av dessa som bryter mot den fria viljan. De kom och hjälpte mig genom att skjuta bedövningspilar på dessa vargar. Det fanns även andra utomjordingar men de såg inte ut som de vanliga som sätter spårsändare (The Greys) utan det här såg annorlunda ut. Fick inte jättetydlig bild av dem men de togs omhand av de på platsen där jag lämnade av dem. Kände mig lite stressad tillbaka för du var helt öppen i bröstkorgen nu. Dock så fick jag något slags virus att stoppa in i maskineriet som är kopplat till dessa spårsändare som jag aktiverade innan jag lämnade skeppet och kom åter till dig. Helade efter plåten som satt i bröstkorgen.

Såg en plåt i bakhuvudet på dig som jag lossade. Satt som ett bakstycke inne i huvudet mot skallbenet. Denna plåt fortsatte nedåt längs nacken med fästen in mot strupen som jag lossade. Sedan satt det ett fäste i hjärtat på dig, och även vid solar plexus. Längre ner satt de runt ryggraden och därefter fortsatte den upp via rotchakrat och längs ryggraden upp till hjärnan på baksidan med två taggar. Lossade dessa och såg att de var levande så jag fick en bedövningsspruta igen för att den skulle vara stilla och kunde då dra ut den via rotchakrat. Från den här apparaten gick det även som långa handskar som dina armar var iträdda och samma sak vid benen. Lossade dessa och kunde nu skicka hela apparaten till ljuset. Helade alla håligheter efter detta arbete.

Hmm ska vi se. Det var så mycket jag gjorde så jag försöker memorera.

Just ja. Det satt även som en slags plåt i pannan på dig som gick på var sida vid tinningen och upp över huvudet och till bakhuvudet. Från pannan gick det ett metalliskt stag in mot tallkottkörteln med en klo, samma från tinningarna och inåt och även från bakhuvudet och in. De sitter med en klo, men sedan sitter som en prob som liknar en skruv som skruvas in i tallkottkörteln. Skruvade loss dessa efter jag fått klon att släppa. Skickade allt detta till ljuset och helade tallkottkörteln och även håligheterna efter mig.

Allt är inte tidsenligt nu när jag skriver utan jag skriver medan jag minns. Jobbade med att sända Holy Fire Reiki till din kropp och kunde känna hur någonting vandrade inom dig. Drog ut den via munnen någonting som såg ut som en lång orm.

Nu försökte jag sända livskraft in i dig och fick den att vandra ända ner men såg att i mitten från bröstet och ner till naveln satt inte kroppen ihop energimässigt. Fixade detta och nu såg det ok ut energimässigt när det gäller flödet. Tog en slags skanner och skulle kolla om det satt någonting mer på dig. Det var nu jag såg plåten i huvudet och tallkottkörteln som jag beskrev innan. När jag lossat den fastnade den vid halsen på dig. Där satt flertalet olika klämmor och grejer som jag fick lossa. Skannade om säkert en 4 gånger innan jag kom längre. Då stannade den vid axlarna. Där satt som plåtar jag lossade som satt med skruvar på båda axlarna. När jag lossat dem kom jag lite längre men såg ännu en sak som satt i halsen på dig. Satt som ett skal runt hjärtat som jag lossade. Sedan fann jag tre stycken vad jag kallar för krabbor som kryper omkring i kroppen och nyper sig fast i olika organ och skapar värk och massa annat. Dessa fick jag bedöva ner för att få att släppa taget och skickade dem till ljuset.

Det satt saker i benen som jag fick lossa och därefter fick jag igenom skannern helt. Nu minns jag en sak som hände tidigare när du tog av dig det som såg ut som byxor som satt ihop med apparaten längs ryggraden. När du tog av dig dessa hade du inga ben ända ner, så jag fick bygga upp dem på nytt. Samma sak var det med dina armar där du hade de långa handskarna. Byggde upp dem på nytt och såg till att energin flödade ordentligt i både armar och ben.

sände massa ljus till dig för att hela alla håligheter där saker kan ha tagit fäste och även för att stärka din aura. Nu var klockan 20:40 och kände att jag behövde sluta, men att det kanske finns lite saker kvar att jobba med. Mycket har lossats och jag tror att det är den vargliknande saken du hade inom dig som har slukat din energi. Det satt även saker både på magen, strupen m.m. som kan ha varit det som påverkat att du är överkänslig för mat. Det kändes så på vargen att de gjorde allt för att skada dig och begränsa dig även med kupolen på huvudet. Även taket kände jag hängde samman med vargen och de där i skeppet.

Hoppas det känns ok med dig. Det känns som det är något med magen. Kan vara att du behöver äta någonting nu efter allt som skett. Vila i detta och drick ordentligt med vatten efter helandet. Det har verkligen hänt massor i ditt energisystem nu så om du kanske känner lite värk efteråt så är det helt normalt. Låt det gå ett par dagar så kommer det att balanseras upp igen.

Sköt om dig “Klientens namn” och hoppas verkligen detta kan hjälpa dig tillbaka till din kraft igen. Se din kraft och se din förmåga och ta inte emot deras avundssjuka på något plan. Se att de är “små” människor som inte kan glädjas åt andra, och det har ingenting med dig att göra om de säger någonting. Det är deras egna rädslor och deras egot som kickar igång.

Mvh
Teppo


Skriver några saker klienten återrapporterade efter sessionen:

 • Lättnadskänsla i magen
 • Känner sig lättare i kroppen
  Känns förvisso öm kanske som efter en operation.
  Svider lite i magen och rygg och hals känns lite överkörda. Har en lätt huvudvärk, men ändå har något lättat
  .
 • Känner sig lätt-tänkt
 • Kan känna dofter starkare
 • Lättare att andas
 • Känner glädje
 • Livsenergin strömmar igen
 • och fler saker…

Detta var ett exempel på hur ett galaktiskt helande kan gå till. Givetvis är varje session unik så det händer olika saker i varje session eftersom även varje klient är unik. Vissa saker återkommer ofta men kan ibland ha lite olika form och sitta fast på andra sätt i energikroppen.

Det jag kan se som krabbor som satt sina klor i något organ eller någon kroppsdel upplevs ofta som fysisk värk i just den delen av kroppen. Band eller andra sorters klämmor runt lungor kan förhindra klienterna att andas ordentligt. Dålig cirkulation i armar och ben kan vara plåtar som förhindrar livskraften att flöda. Apparater och olika stag som klämmer om huvudet kan vara det som orsakar en ständig huvudvärk och så mycket mer.

Det är intressant hur detta arbete ständigt får mig att erhålla för mig “ny” information från den jag är i mina galaktiska ursprung. Det är från dessa ursprung som detta helandesystem kommer (som jag förstår det). För jag har inte gått någon jordisk kurs i hur detta går till (åtminstone inte i denna livstid).

För några år sedan började jag se saker i människor på ett nytt sätt. Därefter har detta expanderat och jag både ser och vet vad jag behöver göra, även om jag i min jordiska medvetenhet inte har vetat det tidigare. Jag får veta “On-Demand” så att säga allteftersom jag får uppleva saker.

Jag har full förståelse för om min återrapportering kan upplevas väldigt “konstig” och nästan som en Science Fiction film. Men det är vad jag ser och gör under dessa sessioner jag skriver till klienten. Ibland blir det resor till skepp med utomjordingar, ibland till klientens tidigare liv eller tidigare i det här livet osv. Ibland möter jag på utomjordingar, demoner, entiteter, förbannelser osv.

Jag ställde en fråga på min Facebooksida iamthat.me om de som erhållit detta helande tyckte det kändes bra att få denna återrapportering, eller om den endast skapade en rädsla eller massor av nya frågor. Svaret var enhälligt att de alla tyckte att den gav svar på saker som de känt inom sig innan de bokade en session med mig men inte kunnat sätta ord på.

Så detta helandesystem ser klienten på ett lite annorlunda sätt. Är det huvudvärk det handlar om så kanske en huvudvärkstablett kan hjälpa, men sitter det en klo som klämmer åt om huvudet kommer förmodligen huvudvärken tillbaka efter tabletten har gjort sin verkan.

Som jag har förstått det under de år som jag har kunnat se dessa saker i människor är att vi är långt från ensamma på denna planet och att det finns så mycket mer som skapar de upplevelser och känslor vi har än de fysiska aspekterna. Det är som att jag ser den eteriska världen parallellt med den fysiska när jag väl tonar in mig på en klient i detta arbetet. Att strukturen av skapelsen visar sig på ett annorlunda sätt. Jag ser även allt som energi i dessa arbeten. Är en fot borta eller som i detta fall med klienten hela underdelen av kroppen så är den givetvis inte det i det fysiska. Men energimässigt har någonting hänt vilket ger fysiska symtom.

Eftersom detta helande tar ganska lång tid och kräver mycket av mig så höjer jag priset den 1/8 till 650 kr för en session. Det är inte alls ovanligt att jag är klar först klockan 21:30. Klockan 19:30 sätter jag upp utrymmet för helandet och ljusportal. Jag börjar även tona in mig på klienten. Klockan 20:00 påbörjar jag själva “fysiska” arbetet som avslutas 20:30 (eller senare beroende på om jag är mitt inne i en operation eller ser saker jag inte kan lämna). Efter sessionen försöker jag memorera det jag gjort och återrapportera detta till klienten. Ibland är det så mycket att det tar mig till 21:30 innan jag är helt färdig. Utöver detta kan det även bli följdfrågor på det som gjorts.

Jag önskar dig en fin dag och hoppas jag lyckats ge en lite tydligare bild gällande vad som sker under ett Galaktiskt helande. Du är givetvis varmt välkommen att boka en session med mig om du önskar. Detta gör du via min bokningskalender på https://www.iamthat.me/healing (just nu är jag ganska fullbokad och har första lediga tid först 19/8).

Allt detta helande sker på distans men när jag tonar in mig på klienten så är jag där på plats i det eteriska. Jag har fått frågan om vilken adress jag har vid några tillfällen och en undran hur jag kan tona in mig då om det sker på distans. Jag gör nästan allt mitt helandearbete på distans eftersom det är energier det handlar om. Allt är energi som vibrerar i en viss frekvens. Vi är inte begränsade av tid och rum eller av den fysiska kroppen, utan vi kan förflytta oss bortom detta och in i den eteriska världen där detta helande sker. I den eteriska världen kan vi förflytta oss till en annan plats, ett annat stjärnsystem osv. enbart med tanken och intentionen att göra det. Vi kan “flytta berg” som jag skrev innan om vi förstår att vi har den förmågan. Vi är så mycket mer än vi ofta tror att vi är, och detta har börjat visa sig för mig i form av bl.a. dessa galaktiska ursprung.

All kärlek till dig <3
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.