Expansion till parallella galaktiska existenser

För ca: 10år sedan vände jag mig inåt för att söka efter en mening med mitt liv. Då var det en upplevelse av livet som kändes helt meningslös så jag behövde finna nya svar bortom vad jag då var medveten om. Detta sökande visade sig innehålla så mycket mer än vad jag i min vildaste fantasi kunde ha föreställt mig. Steg för steg har jag expanderat min upplevelse av livet och upplevelsen om vem jag är bortom vad jag tidigare varit medveten om. Det har blivit så mycket bortom att skulle någon för 10år sedan berättat vad jag upplever idag så skulle jag inte ha trott på dem. Det hade varit för långt bortom vad jag varit mottaglig för vid den tidpunkten. Jag hade inte den nivån av medvetenhet helt enkelt. Men nu är det min nya faktiska upplevelse av verkligheten och den verkar bara fortsätta expandera ännu mer bortom vad jag tidigare varit medveten om vilket är hur spännande och fascinerande som helst att få vara med om. Alltmer blir möjligt. Upplevelsen av illusionen av separation skingras alltmer. Upplevelsen av tid och rum skingras även den alltmer. Alla förutfattade meningar om vad livet är har ställts på sin spets och jag har fått omvärdera allt.

Successivt har jag delat med mig av mina insikter och upplevelser här på denna hemsida, via min Facebooksida iamthat.me, mina böcker, via YouTube-videos osv. Jag har förstått att det är mitt uppdrag här på jorden är att göra detta arbete med mig själv som exempel. Kan jag expandera så kan även du.

Från början handlade resan om att förstå varför jag upplevde livet så meningslöst. Det visade sig ganska snart att det var för att jag upplevde det helt spegelvänt mot vad det i själva verket är. Jag började avidentifiera mig ifrån mina falska jag som förhöll sig med egot. Jag började även ifrågasätta mina egna(ofta ärvda) sanningar och ersätta dem med högre som jag fann på olika sätt. Allt närmare mitt sanna lägre jag kom jag längs min inre resa eftersom jag skingrade mina falska jag som förhöll sig med egot som skärmade av mitt lägre jag. Ett par år in på min inre resa av väldigt intensivt sökande och arbetande med mig själv erhöll jag en medveten kontakt med mitt högre jag. Detta fick mig att ge mig av på en resa att skriva min bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv.

Under 2år kommunicerade jag varje dag med mitt högre jag i mitt skrivande av Den inre flykten, och allt högre sanningar erhöll jag och alltmer expanderade både min upplevelse av den jag är och livet jag upplevde. Från början upplevdes mitt högre jag som en separerad del av mig för att senare bli mitt högre jag även här på jorden som en människa. Detta betyder inte att jag bär den fullständiga medvetenheten jag har som mitt högre jag men jag når den inom mig när jag behöver informationen. Det är som att jag är som ett kärl här på jorden som en människa som inte riktigt kan hålla den energin/informationen jag kan som mitt högre jag. Men att jag successivt kan nå denna energi/information om jag har behov utav det. I och med detta med mitt högre jag började multidimensionaliteten komma in i mitt liv. Jag var nu Teppo (en människa) här på jorden samtidigt som jag är mitt högre jag i den övre världen, samtidigt som jag är mitt högsta jag vilket är samma sak som allt som är, Gud, medvetandet, källan osv. Jag har upplevt mig vara falska jag, lägre jag, högre jag och högsta jag under min upplevelse av livet längs min inre resa. Jag vet hur det upplevs att vara dessa delar av mig själv även om jag inte alltid befinner mig i denna upplevelse eftersom jag även är en människa här på denna jord samtidigt. En upplevelse jag faktiskt har valt som mitt högre jag att få uppleva.

Så under min inre resa expanderar den jag själv upplever mig vara. Men det stannar inte där eftersom även upplevelsen av verkligheten expanderar och vad som är möjligt i den.

Att kanalisera energier visade sig vara fullt möjligt. Att utföra helanden på olika sätt är inte alls konstigt. Att arbeta tillsammans med Ärkeänglar, Uppstigna mästare, Galaktiska helare och självaste Gudsnärvaron visade sig också vara möjligt. De är mina nya fantastiska vänner i mitt nya liv. Att jag själv plötsligt såg änglavingar på mig själv var också en intressant upptäckt. Dessa har successivt ändrat sin form ju längre jag kommit på min inre resa. Att kunna resa bortom denna jord verkade också vara möjligt. Jag har t.ex. besökt Änglarnas kungarike av ljus flertalet gånger och flertalet andra platser. Att besöka andra upplevelser av tidigare liv på jorden och andra platser visade sig inte heller vara någonting konstigt. Att få uppleva “mig själv” som någon annan som jag tidigare upplevt mig vara för att hela de saker jag upplevt i tidigare liv som fortfarande påverkar mig i min nuvarande upplevelse. Det visade sig vara möjligt att kunna återuppleva mig själv som allt som är, Gud, Högsta jag och se hur jag valde livet och separationen som mitt högre jag för att senare inkarnera som ett lägre jag i min nuvarande kropp och återuppleva min födelse som Teppo. Jag har återupplevt åtskilliga “dödar” från andra existenser jag inkarnerat under min nuvarande upplevelse som Teppo.

Upplevelsen av att denna jordiska upplevelse är allt som är skingras alltmer ju mer jag expanderar och inkluderar in i min nuvarande upplevelse. Jag upplever mig fortfarande som människan Teppo här på denna jord, men jag är samtidigt mitt högre jag m.m. parallellt som jag är här. Tid och rum skingras och parallella verkligheter börjar göra sig närvarande. Parallella existenser från galaktiska ursprung börjar visa sig också och förmågor som jag har i dessa kommer till min nuvarande medvetenhet även som människa. Plötsligt kan jag se apparater, entiteter, energivampyrer, aliens, spårsändare etc. i andra människor och jag bara vet hur jag kan avlägsna dem. Jag följer signaler från spårsändare i människor upp till skepp där det existerar aliens (ofta greys) som jag “tar omhand” på ett sätt. Jag jagar entiteter som försöker rymma för att föra dem till ljuset och så mycket mer. Hur kan jag veta detta? Hur kan jag göra detta? Jag vet inte helt själv men jag misstänker att det har att göra med att minnen från mina galaktiska ursprung börjar komma ner i min farkost som människa här på denna jord.

Först tänkte jag i sekventiell tid. Att jag har haft galaktiska ursprung tidigare och att jag nu valde att uppleva mig själv som människan Teppo. Detta tankesätt fick sig en törn när jag såg mig själv som en Galaktisk varelse som hade ett skepp utanför jorden samtidigt som jag är här på jorden som Teppo. Jag har rest i detta skepp “någonstans” där jag är med i ett slags Råd och rapporterar progress och säkert mycket annat. När jag upplever mig själv som denna Galaktiska varelse upplever jag mig väldigt annorlunda än när jag är människa här på jorden. Jag har skiftat till flera galaktiska ursprung och sett flertalet Galaktiska raser nu på senare tid. Jag är dem alla parallellt som jag upplever ett jordeliv. Att tid och rum inte existerar är en faktisk upplevelse numera. Allt sker parallellt, allt sker nu och detta börjar inkluderas även i min upplevelse av att vara människa här på denna jord.

I samband med allt detta har jag även kommit i kontakt med ljusa högdimensionella drakar som hjälper till med olika helanden verkar det som. Har även en egen guide som är en drake som följer mig på min resa. Han är hur humoristisk som helst men väldigt kraftfull samtidigt. När jag väl träffade honom igen blev jag så lycklig för det var ett kärt återseende av min vän som jag har levt så länge tillsammans med. Även om det var första gången jag träffade honom från min upplevelse som människa kom minnet tillbaka till mig om vem det var och hur mycket vi tyckte om varandra. Det var ett väldigt kärleksfullt och roligt möte som jag är så glad över att minnas igen.

Livet är så mycket mer än vad vi tror. Åtminstone än vad jag trodde för 10år sedan när jag upplevde livet meningslöst, och jag har varit väldigt öppen för det som är bortom under hela mitt liv. Jag har alltid känt mig som en utomjording här på denna planet, vilket jag nu förstår varför.

Vi upplever ett liv som människor här på jorden. Vi fastnar i upplevelsen och får uppleva en spegelvänd illusion av illusionen av separation. Vi skärmar av vårt sanna jag och far ut i den yttre världen och tror den är allt. Vi minns inte vem vi är utan tror oss vara de roller vi börjat agera och identifiera oss med. Livet tror vi är det som händer oss och vi har flytt vårt inre till en yttre värld som verkar så fast och bestämd. Vi upplever oss vara begränsade av tid och rum och i vår upplevelse som människa eftersom vi inte längre kan känna, uppleva eller minnas vad vi är.

Det jag har gjort är att jag har backat bandet igen för att nå inåt vilket successivt expanderar upplevelsen av vem jag är, var jag är, vad som är möjligt, vad denna värld är och vad som existerar inom den och bortom. Successivt delar jag med mig av detta helt ofiltrerat för att hjälpa er att expandera med mig själv som exempel.

Det senaste nu är min expansion till parallella galaktiska existenser som jag är samtidigt som jag upplever mig vara en människa här på denna jord. Har jag sagt att jag inte längre tycker livet känns så meningslöst? 😀 Successivt lever jag mitt högre syfte här på denna jord, och det är helt fantastiskt både som människa här på denna jord i och med allt arbete jag gjort med mig själv, och även med allt det nya som jag verkar vara parallellt med detta.

Vad mer är möjligt?

Jag har ingen aning men jag är öppen för att successivt få uppleva detta som en människa här på denna jord, och som så mycket mer parallellt.

All kärlek till dig och din upplevelse av verkligheten! <3
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.