Flera livsplaner under en livstid

Jag erhöll en fråga om det jag nämnde i min senaste YouTube-video ”Tack för allt!” som du finner här: https://youtu.be/ffORqoiZi3E. Sedan bad personen mig att utveckla mitt svar ytterligare. Då tänkte jag att jag likaväl kan skriva ett inlägg om just detta så även ni kan ta del av det jag svarar.

Som vårt högre jag existerar vi i någonting som jag kallar för den övre världen. Terminologin över Högsta jag, Högre Jag och Lägre jag plus mycket mer erhöll jag under tiden jag skrev min bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv. Den boken skrevs genom att jag erhöll en medveten kontakt med mitt högre jag. Så man kan säga att jag kanaliserade denna bok, eller att jag skrev den genom min kommunikation med mitt högre jag. Mitt högre jag är en högre aspekt av mig så det är ingen annan. Jag erhöll den medvetna kontakten tack vare att jag skingrade illusionen av separation och även avidentifierade mig ifrån mina falska jag som förhöll sig med egot. I denna bok står det mycket om hur du kan göra detta och det är även därför titeln och undertiteln är som de är (vilken jag även fick av mitt Högre jag). Den inre flykten betyder att vi har flytt vårt inre ut till en fysisk värld och glömt bort vem vi är inom den kropp som vi har. Resan till dig själv är just att återta kontakten med sitt sanna jag vilket de falska jagen förhindrat. Resan genom dig själv betyder genom dina nuvarande sanningar som formar din verklighet. Sanningar som du mestadels har ärvt av andra till en början. Med dig själv betyder att du själv måste göra resan. Ingen annan kan göra den åt dig. Andra kan hjälpa dig längs vägen men insikterna, förändringen av dina sanningar osv. kan endast du själv göra.

Det jag skulle utveckla var att jag i min YouTube-video pratade om en slags tentamen som jag erhållit ca: 4-5 gånger längs min inre resa. Denna tenta dyker för mig upp som tankar i mitt huvud där det skapas ett slags scenario som jag sedan interagerar med omedveten om att det är en tenta.

Innan vi inkarnerade detta jordeliv valde vi som vårt högre jag vad och hur vi önskade höja vår medvetenhet om den vi är som vårt högsta jag. Vi skapade som en slags livsplan vilket sätter spelplanen för upplevelsen av vårt liv som människa på jorden. Under vårt jordeliv ställs vi inför ständiga val och det finns miljoners olika val i varje stund i denna matris av möjligheter. Vi upplever även sekventiell tid här som människor där det finns en dåtid, nutid och framtid. Så baserat på hur vi väljer att göra händer någonting efteråt baserat på detta. Vi har vår fria vilja att välja bland alla valmöjligheter. Det är som världens lyxigaste smörgåsbord där alla smaker existerar. Frågan är mer vad vi vill smaka på. Vilken upplevelse vill jag få uppleva? Vad ska jag välja bland alla dessa val jag erhåller?

Som vårt högre jag hade vi en önskan av detta jordeliv vilket blev livsplanen, och för att uppnå denna stakade vi även ut som en livsväg. Om jag vandrar längs den här livsvägen så kommer jag att erhålla de upplevelser, prövningar osv. som kan hjälpa mig att nå en högre medvetenhet om den jag är ur de perspektiv som jag önskade erhålla dem som mitt högre jag. Det är lite som att välja gymnasium här på jorden. Kanske väljer vi baserat på vad vi önskar jobba med osv. Det blir en viss inrikting så att säga. Samma sak som vårt högre jag. Anledningen till dessa val är så väldigt olika. En anledning kan vara Karma från andra upplevelser där vi agerat omedvetet och önskar erhålla en högre medvetenhet om vårt tidigare omedvetna agerande. Så Karma är inget straff utan en slags kursplan mot en högre medvetenhet om den vi är.

Så vi har som vårt högre jag satt som en livsplan för detta jordeliv som innehåller så mycket som vi tror att vi ev. kan klara av. Vi har även livsplaner för andra upplevelser när vi har klarat av den första. Så den är inte fast och bestämd att under detta jordeliv måste jag klara av den, för vi kan inkarnera igen i samma eller i andra upplevelser och fortsätta på en och samma nivå av livsplan som vi planerade för detta jordeliv. Beroende på hur vi lever våra liv så kan en livsplan sträcka sig över flera inkarnationer/liv genom olika former, eller så klarar vi av exakt det vi hade på schemat, eller så börjar vi leva medvetet enligt vår livsväg här på jorden och kan uppleva flera livsplaner under en livstid. Och det var detta jag nämnde att jag har upplevt ca: 4-5 gånger nu redan under min inre resa som har pågått i ca: 10 år. Och det är även detta jag kallar för att leva ditt högre syfte här på denna jord.

Givetvis tar det längre tid att uppnå livsplanen om vi far omkring helt omedvetet och gör lite här och där som inte alls har med livsplanen att göra. Vi erhåller hela tiden en medvetenhet genom någonting, vi erhåller även extra prövningar eftersom livet hela tiden önskar få dig in på din livsväg eftersom det är så spelplanen är skapad för din nuvarande livsplan. Det existerar en livsväg och när du kommer alldeles för långt ifrån den så skapas det ett motstånd emot det du gör. När du däremot vandrar längs din livsväg så uppstår ett flöde av följsamhet. Det är när du följer ditt hjärta i det du gör som du även följer vägledningen av ditt högre jag som har satt ut livsvägen genom matrisen av möjligheter. Det spelar ingen roll vart du befinner dig just nu så pekar hjärtat alltid i den riktningen, och genom att följa den så uppstår detta flöde av följsamhet. Har du även erhållit insikten om att det yttre är en spegelbild om den du är som ditt högsta jag vilket du känner inom dig så kan du medvetet transformera om omedvetna delar om den du är till medvetna delar. Dvs. du tar emot livets budskap längs din livsväg som flödar på som utav sig själv, och du bemöter prövningarna vilket var livets budskap vilket skapar ytterligare flöde längs din livsväg. Tar du inte emot livets budskap så måste livet återupprepa det om och om igen. Du kanske tänker “Varför ska detta alltid hända mig?” Ja du kanske inte tog emot budskapet förra gången och då har livet inget annat sätt än att visa dig detta igen. Förstod du inte dess första form så kan det komma i en annan för att insikten ska infinna sig.

Det är detta jag har gjort längs min inre resa. Jag har successivt följt min livsväg genom matrisen av möjligheter. Jag har successivt transformerat om mina omedvetna delar till medvetna vilket du kan göra genom att gå in i känslan som skapas av det yttre för att bekanta dig med den. Acceptera känslan inombords som den du är, vilket det är som ditt högsta jag. Omedvetna delar av den jag är upplevs som en slags olustkänsla vilket ofta är någonting vi vill bli av med och tänker att den beror på någon annan. Oftast är den andra endast en spegelbild om den du är och är inte medveten om allt du är, så vänd uppmärksamheten inåt och acceptera känslan/energin som speglades av det yttre inom dig själv. När du väl har accepterat detta fullt ut har du tagit emot livets budskap och känslan inombords känns aningen transparent eller som en kärlekskänsla. Wow nu kan jag leva medvetet längs min livsväg! Vad mer är möjligt? Steg för steg har jag använt livet som min läromästare genom att följa min livsväg.

Minns att det var vi själva som vårt högre jag som satte livsplanen och stakade ut som en livsväg för att kunna uppnå det vi önskade. Detta bildar denna spelplan där jag kan vandra som en människa på jorden. Vandrar jag för långt ifrån min livsväg ordnar spelplanen ett motstånd för att vänligen vägleda mig tillbaka till min livsväg. Ju längre ifrån min livsväg jag kommer desto hårdare blir motståndet. Tillslut kan det bli som en livskris osv.

Om jag då väljer att följa vägledningen i mitt hjärta som mitt högre jag vilket får mig att vandra längs min livsväg i denna livsplan, vilket även förhindrar mig ifrån att behöva uppleva motstånd av spelplanen och uppleva en följsamhet längs vägen. Och sedan successivt ta emot livets budskap inom mig själv och därigenom höja min medvetenhet om den jag är som mitt högsta jag enligt den plan som mitt högre jag har satt. Givetvis går det då fortare att klara av denna livsplan vi satt som vårt högre jag om vi medvetet vandrar denna väg, än om vi omedvetet far omkring lite hej vilt. Detta gör att vi klarar av den tänkta livsplanen fortare än under en hel livstid. Nu har jag upplevt ett skifte av livsplan ca: 4-5 gånger redan. Sättet som jag känner detta är att jag erhåller som ett slags test för att se om jag har erhållit medvetenheten på den nivån som jag hade som plan som mitt högre jag.

Testet kommer för mig oftast som en tanke i mitt huvud som skapar ett scenario som jag interagerar med i tanken. Vi gör sådant hela tiden även om vi kanske gör det omedvetet oftast. Dessa test kommer också när jag som minst anar dem. Minns att en gång kom ett test när jag stod och lagade mat och lyssnade på musik. Vips ploppade det upp en tanke i mitt huvud om en sak som kan skapa drama. Den gången interagerade jag medvetet och kärleksfullt med detta scenario och efteråt kände jag att det var ett test och att jag klarade av det. Det som händer då är att jag erhåller en nästa “livs” livsplan vilket gör att spelplanen här på jorden förändras till en viss del. Allt ser ut som vanligt men mitt hjärta (högre jag) vägleder mig på lite annat sätt eftersom livsvägen har förändrats och upplevelserna däri. Nästa livsplan erhåller andra saker att bli medveten om och därav behöver även spelplanen förändras. När jag klarar tentan så är allt i det fysiska samma som tidigare, men ändå är allting helt nytt samtidigt. Det är lite svårt att förklara och sätta fingret på. Men det är som att jag upplever en helt ny version av jorden. Många människor är plötsligt helt annorlunda emot mig osv. eftersom de nu kommer spegla andra saker till mig enligt den nya spelplanen. Det är som ett helt nytt program som styr upplevelsen av verkligheten. Mer saker är möjliga, även det som tidigare upplevdes omöjligt. Plötsligt minns jag saker och erhåller medvetenhet om förmågor jag tidigare inte upplevt mig ha. Så det är inte endast alla andra som verkar ha en ny programmering i min nya livsplan, utan även jag verkar ha det.

Detta har jag som sagt upplevt 4-5 gånger redan och jag hade en nyligen (min 6e) som jag i efterhand kände att jag inte klarade 🙂 Men det är okej för jag blev medveten om vad jag behövde jobba mer på för att kunna hantera genom kärlek. Jag kan redan smaka och har smakat på upplevelsen som kommer efteråt, dvs. min kommande spelplan för nästa livsplan. Då har jag expanderat ytterligare och känner mig ännu större. Inte större som mer eller bättre än någon annan, utan som inkluderar mer, som kan göra mer, mer saker blir möjliga. Men först behöver jag klara tentan till nästa nivå av livsplan. Ser fram emot den och upplever denna fullt ut så länge.

Ha en helt underbar dag i din livsplan! När du är klar med den finns alltid en till vilket är så häftigt 🙂

All kärlek!
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.