Försöker du passa in i 3D Matrix?

Denna tidiga morgon satte jag mig för att skriva då det regnade ute och jag ville inte börja spela in en YouTube-video här hemma och väcka alla andra. Det är som vanligt när jag gör någonting. Det är en känsla inombords, en energi, en vägledande sådan som får mig att göra det jag gör, dela med mig av det jag gör osv. Denna vägledande energi har väglett mig i många år längs min inre resa och den har fått mig att utmana mig själv genom att utsätta mig för saker som jag tidigare har haft en rädsla för att göra. Steg för steg har jag fortsatt längs den vägen pga. min inre känsla att det är för mitt allra högsta bästa och även att det är min livsväg här på jorden att följa denna inre vägledare, denna energi som kommunicerar med mig.

Det är inte endast vad jag ska göra inom mig som denna energi vägleder mig med, utan även vad jag ska kommunicera utåt. Dagen då jag vände mig inåt för att söka efter svar började jag samtidigt vända mig utåt och dela med mig av dessa svar. Att vända mig utåt med detta krävde mod för jag var fullt medveten om att alla inte kommer att tycka om det jag gör. Jag var medveten om att jag kommer bli förlöjligad och idiotförklarad. Jag var även medveten om att jag kommer få vara med om åtskilliga diskussioner med människor som har en fast och bestämd åsikt om hur det är i deras värld. Men ändå valde jag att följa min inre vägledare, denna energi som jag kan känna inombords. Jag valde den för att det kändes rätt, och för att det var min mening att göra det.

Jag bemötte min rädsla och valde att leva i min sanning!

Som det var för mig så hade jag levt i denna 3D Matrix inom illusionen av separation så länge att jag fått nog utav den. Jag visste inte från början att det var en illusion av separation utan endast att jag inte fann livet tillfredsställande längre. Jag kunde ha valt att böja mig för denna illusion och gå ner i en fullständig depression. Men istället valde jag att ifrågasätta denna verklighet. Jag ställde mig frågor som: Varför är jag här?, Är jag ett misstag? Var är min mening med att vara här? Jag kunde inombords känna att där fanns en mening. Det var samma energi som vägleder mig nu men som jag då inte hade lyssnat till. Jag kunde känna inombords att jag hade ett högre syfte för att vara här, att där fanns en mening och att jag inte var ett misstag. Jag kunde bara inte se det.

Steg för steg började jag mitt ifrågasättande. Jag ifrågasatte vem är jag? och kom väldigt snart fram till att jag inte är min kropp, inte mina tankar, inte det som händer mig i denna upplevelse. Det krävdes endast ett ifrågasättande av min dåvarande verklighet för att börja bryta mig loss ifrån denna 3D Matrix som vi flesta blir programmerade att uppleva. Vi är så fast i denna Matrix så frågor som “Varför är jag här?” är helt meningslösa, medan frågor som “Hur ska jag få pengar till den senaste prylen?” är så mycket viktigare. Vi är så fast i illusionen av denna 3D Matrix och kommer någon annan och säger någonting som inte passar in i denna verklighet så ska de minsann få veta att de är märkliga människor genom förlöjliganden, idiotförklaranden osv.

Denna 3D Matrix är så smart för den får oss människor att vara fast i vår egen illusionsbubbla, och den får oss att agera på sätt som tvingar andra att vara kvar i sina också. Vi är bakbundna och vi har skygglappar och ett program som får oss att vara kvar där. Det är tryggt och det är så det “alltid har varit”.

Jag vet att det är så för jag har upplevt allt detta längs min inre resa, och jag vet att det finns många andra som också har upplevt detta.

Trots detta valde jag att fortsätta följa min inre vägledare, denna energi som jag kunde känna inombords. Även om det fanns de som tyckte jag var konstig, som minsann skulle sätta mig på plats. Tro inte att du är någonting! Vad håller du på med egentligen? Som agenter i filmen The Matrix började en del människor försöka få mig tillbaka in i deras 3D Matrix, in i illusionsbubblan av separation. Som om jag vore ett hot emot någon.

När man väl börjar skingra illusionen av separation inom denna 3D Matrix och erhållit en högre medvetenhet om sig själv och om livet här på jorden så går det inte att backa tillbaka. Det går inte att glömma bort det man redan har fått uppleva.

Observera att när jag säger att jag erhållit en högre medvetenhet om mig själv och om livet så betyder det inte att jag är bättre eller mer än någon annan. Denna tolkning är fortfarande 3D Matrix och den falska ego-konstruktionen som skapar denna upplevelse. Bortom denna finner man att alla är på sin egen resa och vi alla har olika hög medvetenhet för närvarande om vem vi är och vad vi har kommit för att uppleva här på jorden. Det är varken bättre eller sämre. Det är bara så det är. Dock så påverkar detta vilka sanningar man är mottaglig för.

Längs min inre resa har jag erhållit allt högre sanningar, och successivt har detta varit bortom vad jag tidigare hade varit mottaglig för. Detta har fått mig att utmana mig själv för att våga dela med mig utav det till er andra. För varje steg jag tar bortom, desto mer skrämmande och märkligt är det för dem som ännu är kvar inom illusionsbubblan i 3D Matrix. Att vara öppen med det jag har fått uppleva har inte varit enkelt pga. alla dem som ännu inte kan se det jag ser. Jag förstår dem för jag såg det inte heller tidigare förrän jag började ifrågasätta och öppna mig för nya sanningar bortom vad jag blivit programmerad. Men detta får en del människor att gå in i försvarsläge vilket är inprogrammerat i 3D Matrix. Det är inte meningen att vi ska bryta oss loss från programmeringen så vi människor försöker omedvetet förhindra varandra från att göra detta. Det är så djupt rotat inom oss människor och det är så normalt att köra dessa program så vi ser inte vad vi själva gör med varandra. Vi ser inte vem vi är så vi kan skada andra människor. Vi ser inte vem moder jord är så vi skadar även henne. Vi kan inte längre känna energin inom oss av den vi är eftersom vi är så programmerade att förhålla oss enbart i den yttre verkligheten som har skapats av vår programmering. Dvs. illusionen av separation inom 3D Matrix. Och när vi inte kan känna den vi är inom oss kan vi inte heller känna vad vi gör mot varandra.

Allt är ett men vi är i olika upplevelser utav det genom formen vi kom för att uppleva igenom. Inom oss kan vi känna att vi är ett (om vi kan känna denna energi) vilket förhindrar oss att skada varandra eller moder jord medvetet. Vi kan känna att vi skadar oss själva när vi skadar en annan. Det känns inte alls bra inombords. Många av oss inom 3D Matrix kan dock känna detta men ändå vara kvar i programmeringen av illusionen av separation.

Det finns som sagt människor som är helt inom illusionsbubblan av 3D Matrix som omedvetet försöker hålla andra kvar inom den, och så finns det de som har brutit sig loss ifrån den. Att du läser denna text säger en del om dig, att du förmodligen är en av dem som har brutit dig loss, eller är nyfiken över vad sjutton denna 3D Matrix är för någonting.

Som jag skrev innan så når jag allt djupare sanningar inom mig vilket får denna verklighet att transformeras ifrån denna illusionsbubbla av 3D Matrix till att vara någonting helt annat. Samtidigt som jag brutit mig loss alltmer så upplever jag samtidigt denna 3D Matrix. Det är som att jag lever i en verklighet men behöver låtsas att jag även är i den andra för att fungera i denna värld. Från början var det väldigt jobbigt att leva så med tanke på “agentprogrammeringen” där andra försöker idiotförklara mig och förlöjliga mig pga. den verklighet som jag upplever, och de lägger en enorm energi på att jag verkligen ska se och förstå deras verklighet som den totala sanningen.

Om forskningen inte kan bevisa det så existerar det inte! Bevisa det för mig att det är sant för annars har jag bevis på att du är knäpp och helt uppe i det blå och flummar! Hur ska jag bevisa en verklighet som existerar på en högre medvetenhet/dimension än där en annan människa befinner sig? Det går inte att bevisa, det går endast att uppleva och då få de svar man försöker få i det yttre. Inom illusionsbubblan av 3D Matrix kommer aldrig det jag försöker förmedla att nås på det sätt som det är menat om människan själv inte börjar ifrågasätta sin verklighet inom illusionsbubblan och tittar ut ifrån den. Inom illusionsbubblan existerar inte det jag förmedlar. Det är helt nonsens och blaha att ens tänka på något sådant. Att sedan prata om det visar ju bara hur knäpp du är!! Vi kör våra “agentprogrammeringar” och genom rädslan att sticka ut gå många tillbaka in i sin illusionsbubbla igen. De lever med en medvetenhet bortom men förhåller sig inom för att kunna passa in i denna 3D Matrix.

Att bryta sig loss ifrån denna 3D Matrix är som sagt inte lätt. Att dela med mig av det jag funnit har inte heller varit lätt. Men jag känner så starkt inombords att det är just detta jag har kommit för att göra. Att dela med mig av att det existerar en annan verklighet bortom illusionsbubblan av 3D Matrix, och att de som väl önskar finna andra svar kan ta hjälp av det jag har gjort (om det känns sant inom dem själva).

Detta är jätteviktigt! Ta endast emot den sanning jag förmedlar som känns sann inom dig själv, och låt resten bero. Det är en stegvis process att skingra illusionen av separation och programmera om sig. Så låt det ta sin tid och ha tålamod. Öppna ditt sinne för att det kan finnas högre sanningar som känns jättemärkliga för dig, men att du just nu inte är mottaglig för dem och låter dem vara som de är utan att döma dem. Så är det för mig med längs min resa mot en allt högre medvetenhet/allt högre dimensioner av varande. Jag har också fått höra saker som känns helt märkliga men som senare har blivit min verklighet när jag väl var mottaglig på den nivån som sanningen befann sig.

Även om rädslan har varit där har jag ändå delat med mig av saker som jag känt varit svårt att dela med mig utav. Saker som för många kan vara så långt bortom deras verklighetsuppfattning inom 3D Matrix att jag återigen riskerar att bli totalt idiotförklarad och märklig. Jag har fortsatt även saker som jag ännu inte känt mig redo att dela med mig utav, men det kommer jag att göra när jag väl känner mig bekväm med det.

Det jag kan säga är att det är helt makalöst fantastiskt att skingra illusionsbubblan och öppna sig för en annan verklighet bortom. När väl bojorna har släppt och jag börjat se klarare så är det knappt jag förstår varför jag inte sett detta tidigare. Till början kände jag mig lurad av livet och av hela samhället men kort därefter insåg jag att vi alla programmeras in att uppleva en illusionsbubbla inom 3D Matrix till en början. Det är inte våra föräldrars fel m.fl. att de själva inte såg bortom illusionsbubblan av 3D Matrix vilket fick dem att lära ut hur man ska uppleva och interagera med livet på det sätt som de själva kände till. Det är bara så det är.

Frågan nu är hur länge ska vi hålla på och tvinga in varandra in i denna illusionsbubbla av 3D Matrix, och när är vi redo att bryta oss loss ifrån den?

Att leva i denna illusionsbubbla fungerar inte längre för mig. Jag står för att jag upplever en annan verklighet och energin inom mig vägleder mig vidare hur jag ska leva mitt liv, hur jag ska interagera med saker och ting, vad jag ska göra och dela med mig utav. Precis som denna morgon så var det denna energi inom mig av mitt sanna jag, mitt högre jag och andra vägledare som hjälper mig att expandera och gå alltmer bortom 3D Matrix.

Det magiska är att även om många människor/vänner kanske försvinner som inte klarar av att vara med en sådan “knäppgök” som förmedlar konstiga saker och som de verkligen tror är något fel på mig, så kommer en massa nya människor in i mitt liv som också börjat se bortom illusionsbubblan av 3D Matrix. Och inte enbart människor eftersom vi även är bortom denna fysiska verklighet. Att leva livet tillsammans med änglar, guider, drakar, högre jag, uppstigna mästare etc. är helt magiskt. De är inte fysiska i sin form men det är inte vi heller enbart. Vi expanderar både inåt och utåt när vi väl skingrar illusionsbubblan som förhöll oss inom 3D Matrix som är en fysisk och fast verklighet som någon annan har skapat.

Vi tar tillbaka kraften och kontrollen över hur vi önskar leva och uppleva våra liv. När vi väl börjar se och känna öppnar vi oss för alltmer saker som existerar i denna verklighet. Vi är inte ensamma här, det existerar inte enbart en fysisk verklighet utan även en ickefysisk i samma existens. Det är endast olika dimensioners verkligheter på samma plats som man kan nå när man når en högre medvetenhet om den man själv är och om livet. Genom att nå högre dimensioners verkligheter skapas nya möjligheter, nya existenser visar sig som är bortom den inom illusionsbubblan av 3D Matrix.

Att skriva om drakar, änglar, entiteter, aliens m.m. är givetvis väldigt mycket bortom illusionsbubblan av 3D Matrix. Att sedan försöka passa in i 3D Matrix tillsammans med den andra expanderade verkligheten får en att begränsa sig själv. Men det är någonting som jag successivt lär mig alltmer, även om jag ibland har svårt att vara tyst eller som ibland råkar säga saker som är helt främmande. Att prata med människor och råka säga någonting kan få dem att bli helt tomma i blicken, bli tysta och se på mig för att sedan resa sig upp och gå iväg. Detta har hänt flertalet gånger. Det blev helt enkelt för mycket att ta in och jag var den där konstiga igen. Trots det som bemöter jag min rädsla att dela med mig och kommer även fortsättningsvis att göra det.

Från början delade jag med mig på denna hemsida och på Facebook. Sedan blev det min bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv och även boken Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet. Därefter blev jag vägledd att starta YouTube-kanalen där jag nu skulle prata om det jag skrivit om. Detta var en rejäl utmaning för då hade jag inte längre något skydd bakom tangentbordet. Det har blivit några föredrag där jag har pratat om att leva sitt högre syfte här på denna jord. Steg för steg blir jag vägledd av denna energi att gå vägar jag tidigare aldrig har sett eller upplevt (åtminstone inte i detta jordeliv).

Dessa ord får avsluta denna skrivelse. Nu ska jag ut i den fysiska verkligheten och göra ärenden.

Ikväll om du läser detta den 3/3-2019 så erbjuder jag även en distanshealing med Angelic Reiki® där vi kommer göra en resa bortom tid och rum in i tidigare inkarnationer för att lösa upp blockeringar/bagage som påverkar oss i denna nutid. Du är varmt välkommen att vara med på denna resa tillsammans med mig, Ärkeänglar, Uppstigna mästare, Galaktiska helare, min Själsgrupp och den Gudomliga närvaron till platser där du tidigare har varit innan denna upplevelse. Kanske är du inte öppen på det sätt att du kan se och känna, men oavsett detta sker ett helande bortom tid och rum.

Jag önskar dig en helt underbar dag!
Teppo

2 reaktioner på “Försöker du passa in i 3D Matrix?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.