Frånkopplad (omkonfigureringar och uppdateringar)

I denna video delar jag med mig av där jag befinner mig just nu. Ett tillstånd av att känna mig frånkopplad pga. de omkonfigureringar och uppdateringar som sker. I detta tillstånd uppstår som en slags känsla av meningslöshet eftersom det känns så tomt. Alla band kapas av och vägledningen känns som bortblåst. Det som har gjorts längs denna resa känns även så avlägset pga. denna frånkoppling, och det som komma skall kan jag inte känna alls.

Detta tillstånd har jag varit i flera gånger längs min inre resa och jag har full tillit till att den nya vågen kommer när tiden är inne. Det jag behöver göra nu är att gå in i mig själv i full tillit till att allt är som det ska vara och välkomna det nya som komma skall.

Till dess önskar jag dig ett helt fantastiskt liv!

All kärlek från mig till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.