God Jul och Gott Nytt 2019

Jag vill önska er alla ett riktigt gott slut på år 2018 och ett fantastiskt nytt 2019 <3

Tusen tack för att just du finns och är så betydelsefull!

Det är tack vare varandra som denna upplevelse är möjlig så vi alla behövs och är mycket värdefulla.

År 2018 börjar närma sig sitt slut och jag känner en enorm tacksamhet för detta år som varit och för er alla här. Det är tack vare er som jag gör detta arbete med att dela med mig av olika perspektiv av livet på olika sätt. Jag känner starkt att det är mitt kall i livet att vandra denna väg och successivt dela med mig av det jag funnit med andra. Jag hoppas ni har funnit någonting givande i det jag delat med mig av som har kunnat hjälpa er på er livsväg.

År 2018 har varit ett år av utrensningar. De har kommit i vågor där man likt en berg och dalbana har behövt dyka ner i gamla sår och mönster som inte längre kan följa med för att därefter lyfta sig ännu högre med en allt högre medvetenhet om sig själv. Allt lättare och kärleksfullare känner man sig och även sin tillvaro. Alltmer självsäker och bestämd känner man sig också efter man lämnat sina sår och mönster som inte längre överensstämmer med sitt sanna jag. Alltmer sann emot sig själv och emot andra har man blivit efter dessa utrensningar har fått göra sitt jobb. Man ser nu klarare gällande vad som känns rätt för en själv att göra vilket styr en alltmer emot sitt sanna syfte här på denna jord. Detta kan föra med sig att man behöver göra förändringar i sitt liv som inte längre stämmer för en. Det liksom skaver inombords när det inte längre stämmer och man känner att någonting behöver göras annorlunda som är mer i samklang med sitt sanna jag.

Även om år 2018 kan ha upplevts ganska prövande så har det varit nödvändigt för att leva i samklang med livet och sitt sanna kall här på jorden. Detta år har fört oss till en plats där vi kan finna alltmer kraft och kärlek till oss själva och även andra, vilket är inom oss själva som vårt sanna jag. Stundtals har det känts att som vi har förlorat all vår kraft och all vår tro på oss själva vilket kan ha känts både förvirrande och skapat en förtvivlad känsla av att allt det arbete man har gjort med sig själv har gått förlorad. Men detta har endast varit upplevelsen av dalarna i denna berg och dalbana inom oss själva där vi har fått se på det som inte längre stämmer för oss.

Gamla sanningar, gamla sår och gamla mönster som skapats av dessa sanningar och sår har fått oss att både reagera och agera på ett sätt där vi förvånat sett på oss själva att “hallå?” det där är inte jag längre. Det där stämmer inte längre för mig. Vad får mig att bete mig så här? Livet har på detta sätt fått oss att se inåt på oss själva på de saker vi inte längre behöver eller vill ha med oss in i en framtid av kärlek och ljus.

Men nu känns det som att vi har åkt färdigt i denna berg och dalbana för en stund och att det är dags att gå in i år 2019 med helt nya förutsättningar. Det gångna året har gjort detta möjligt och det är inte längre meningen att vi ska återskapa en verklighet i det yttre baserat på gamla sår och mönster som vi nu har fått lämna. Nu är det meningen att vi ska skapa ur vår nya sanning om vem vi vill vara och vad vi vill göra. Gamla rädslor påverkar oss inte längre på samma sätt eftersom dess mönster inte längre finns kvar.

Att vara mer i sanning med sig själv och i det man gör känner jag kommer att prägla kommande år 2019. Detta för med sig att man även känner sig allt starkare och kraftfullare inom sig själv, vilket skapar en livskraft att skapa mer saker som är i harmoni med sig själv.

Jag ser verkligen fram emot år 2019 med kärlek och en ivrig nyfikenhet. Jag känner att detta nya år kommer att ge oss nya möjligheter som vi tidigare inte vågat oss på.

För egen del kommer jag börja året med att uppgradera min Reikiutbildning till Holy Fire III. Detta känner jag kommer att vara en stark drivkraft både framåt, inåt och till högre dimensioner av varande. Det jag både känner med denna energi och det jag har läst om det stämmer så väl in på min livsväg och det jag hittills har gjort. Energin av Holy Fire III känns som en summering av hela min inre resa. En resa där jag verkligen har rannsakat mig själv, funnit nya högre sanningar, nya förmågor att utföra helanden både med mig själv och andra, utmanat mig själv att gå vidare igenom mina rädslor, släppa taget om alla förutfattade meningar om vad som är sant och inte, successivt öppna mitt hjärta alltmer för kärleken och så mycket mer. Detta har varit en inre resa emot mitt sannaste jag. Successivt har jag delat med mig av denna resa och de insikter som infunnit sig längs denna för att genom mig själv även kunna hjälpa andra. Energin i Holy Fire III kommer från ännu högre dimensioner vilket gör att man kan nå ännu djupare dimensioner inom sig själv. Energin hjälper oss att leva ännu mer i sanning och i samspel med varandra. Den helar dolda delar inom oss själva som även vi själva har glömt bort och som inte längre är aktiva men som begränsar vår förmåga att leva som vårt sanna jag fullt ut. Dvs. kärnan i Holy Fire III är det jag har skrivit om i mina böcker och pratat om i mina YouTube-videos. Exakt vad detta för med sig vet jag inte ännu, men jag kan känna att det känns helt rätt för mig och att detta kommer att vara en stark pusselbit längs min livsväg. Vad jag med stor sannolikhet kommer att göra är att dela med mig av det som denna pusselbit för med sig längs min fortsatta inre resa.

År 2019 känns som ett väldigt spännande år där vi står allt starkare i oss själva och i det vi accepterar. Vi styrs emot att vara i sanning med oss själva och andra vilket för med sig att vi kan behöva göra förändringar som vi tidigare inte vågat.

Jag önskar dig ett riktigt gott slut på detta år och en helt fantastisk ny början år 2019!

Tusen tack för detta år, och jag ser fram emot det som komma skall.

All kärlek från mig till dig <3
Teppo

7 reaktioner på “God Jul och Gott Nytt 2019

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.