Hitta en balans

Hej på er <3

Som jag har nämnt flertalet gånger så arbetar jag för närvarande med att balansera upp min energi inombords och även vart jag väljer att den ska ta vägen och även hur.

År 2019 var ett mycket krävande år för mig energimässigt. Det var alldeles för mycket energi som gick ut ur mig och för lite energi gick in. Det behöver vara en balans. Mot slutet av året så kände jag mig nästan utbränd av allt arbete som jag hade gjort och hade tänkt att göra. Detta fick mig att avboka alla Galaktiska helanden som var inbokade år 2020 (fullbokad januari till mars). Hade jag bara fortsatt så hade jag suttit där i väggen som ett frimärke, och det var jag inte menad att göra kände jag väldigt starkt. Det är superviktigt att känna inåt vad som känns rätt och agera på det. Det är även superviktigt att känna inåt vad som känns fel och agera även på det.

Hur mycket jag än ville hjälpa dem som bokat upp sig under år 2020 så kände jag att det inte fungerar just nu. På samma sätt som jag låter mig vägledas i det jag gör så låter jag mig även vägledas i det jag inte ska göra. Jag tyckte det var helt fantastiskt att få utföra dessa Galaktiska helanden och se vad mer som är möjligt, och även få all fantastisk återkoppling i vad som faktiskt har skett fysiskt, själsligt osv. Jag kände även ett starkt ansvar för att fullfölja mina åtaganden med dessa inbokade healingtillfällen. Men återigen gjorde denna balans sig hörd och jag var i obalans efter det gånga året och var tyvärr tvungen att avboka.

Det är en väldigt svår balansgång för när jag brinner för någonting så går jag “all in”. Jag borrar mig ner i det och nästan sätter på mig skygglappar i hur jag själv mår när jag borrar ner mig för att göra mitt allra bästa och bli den bästa versionen av mig själv. Detta har visat sig flertalet gånger längs min nuvarande livsväg. Både i mitt heltidsjobb med IT och även i mitt sökande och finnande av nya högre existentiella svar gällande vad verkligheten egentligen är, och hur jag kan interagera inom den. Successivt har jag delat med mig av det med er både här på denna hemsida och även i mina böcker och i min YouTube-kanal.

Men början av år 2020 var det helt stopp. Det var en tid för mig för reflektion och balansering. En tid att stanna upp och tanka ny energi, nya ínsikter och finna min väg. Jag var inte ämnad att fastna i görandet utan varandet, och det var mycket görande år 2019 och mindre tid för varandet. Det jag har insett är att hur gärna jag än vill ge så måste jag göra det på mina premisser. Jag har mitt andra heltidsjobb utöver iamthat.me och jag har även en familj och en önskad fritid för egna intressen utöver det jag “gör” på mitt heltidsjobb och med iamthat.me. Jag måste värdera mig själv och min tid bättre. Jag kommer fortsätta att följa mitt hjärta och låta mig bli vägledd i det jag gör. Men jag behöver samtidigt göra det på ett sätt som är i balans. Jag kan inte gå “all in” utan jag behöver finna sätt att samtidigt vara i balans.

Om jag ser tillbaka på år 2019 så var jag fullbokad flera kvällar i veckan med Galaktiska helanden. Detta sker utöver mitt andra heltidsjobb på kvällstid vilket allt arbete med iamthat.me gör. Utöver detta skrev jag min nypublicerade bok Hel[ande] på de lediga tider jag hade efter mitt heltidsjobb och alla Galaktiska helanden. Utöver det flyttade vi samma år med allt som det innebär. Skaffa mäklare, fixa bostaden för fotografering, visning osv. och själva flytten på det och komma i ordning i nya hemmet. Den tid som blev kvar efter det gick till att hjälpa till att sköta mitt hem och umgås med min familj. Ni förstår nog att pusslet inte gick ihop så bra. Energin flödade mer ut än in. Därav tvärstopp 2020.

Nu har jag börjat släppa på lite. Jag har haft några grupphealingsessioner på söndagar och jag har en föreläsning om min bok hel[ande] den 12/3 på föreningen Spiritlight i Norrköping. Jag har dock inte öppnat för personliga healingsessioner ännu och jag har inte öppnat min bokningskalender igen. Detta för att den inte fungerar med hur jag lever mitt liv just nu. Hade iamthat.me varit mitt heltidsjobb så hade det fungerat. Den var ändå ett sätt att strukturera upp min vardag. Men jag kan inte boka upp alla mina kvällar till personliga healingsessioner, hur gärna jag än vill hjälpa andra och hur spännande jag än upplever det vara med dessa Galaktiska helanden som var 100% av mina bokningar. Väljer jag att öppna färre antal kvällar i veckan i bokningskalendern så blir det ändå uppbokat längre framåt i tiden. Jag vet att det låter som att jag “gnäller” men det gör jag inte. Jag tycker det är fantastiskt att ni bokar upp healingsessioner med mig flera månader framåt i tiden. I oktober/november 2019 var januari till mars 2020 fullbokad.

Mina tankar och även tips som jag har fått är att om jag ska öppna för personliga healingsessioner igen så öppnar jag för att man kan göra en intresseanmälan som inte är tidsbestämd. När jag sedan känner att jag har möjlighet, energi och tid så frågar jag någon av dem som har gjort en intresseanmälan om denna tid passar. Detta kan vara dagen efter intresseanmälan har gjorts, eller en månad efter, eller kanske ett år. Det finns inga garantier gällande när utan det sker när möjligheten finns helt enkelt. Observera att det är mina nuvarande tankar, det finns ingen kanal för att göra en intresseanmälan i dagsläget.

En annan sak som jag har tänkt på är hur jag värderar min tid. Dessa tankar har fått mig att se på prissättningen av det jag gör. Jag har även fått påtalanden om att jag är för billig av flera som har bokat personliga healingsessioner med mig. De har betalat mig mer än jag har begärt. Prissättningen som jag ser det just nu är följande. Reikihealing: 450kr/session, Galaktisk healing 850kr/session. Har man det väldigt svårt ekonomiskt så kan jag säkert se över prissättningen i det fallet. Men detta är de pris jag ser framför mig just nu med tanke på tiden och energin som går åt i respektive healingsession.

Under tiden som jag har haft mina Galaktiska helanden har även en tanke farit i mitt huvud gällande återrapporteringen som jag gör. Jag skriver vad jag har sett och gjort i detalj till klienten. Detta gör jag inte inom annan healing som t.ex. Reiki. Jag har frågat via facebooksidan vad ni önskar och alla har ni skrivit att ni önskar få denna rapport. Det har varit lite dubbelt gällande detta. Många vill veta vad jag har sett och gjort, men alla är förmodligen inte redo att höra att de haft entiteter, apparater, spårsändare eller annat inom sig. Har de t.ex. förföljelsemani så skrämmer jag dem istället med denna information och de kan hamna i någon psykos. Detta har inte hänt men eftersom denna tanke återkommer i mitt huvud så vill den säga mig någonting om detta. Utöver det så tar det ibland upp till 1,5 timmar att skriva allt som jag har hunnit göra på tiden för det galaktiska helandet, och då är vi åter tillbaka i balansgången igen. Min tanke nu är att inte rapportera allt som jag har sett och gjort. Jag skriver på hemsidan vad jag jobbar med, och när jag har utfört helandet klart så är det “rent hus”. Det finns inga entiteter, apparater, spårsändare etc. kvar och livskraften flödar fritt igenom klienten och jag har även stärkt upp energikroppen(auran). Skulle jag inte hinna göra färdigt, vilket inte har hänt ännu så får jag meddela att vi förmodligen behöver ännu en session för att göra helt klart.

Så det är lite förändringar som jag ser att jag behöver göra under år 2020.

Utöver det så böjar även en ny bok göra sig hörd inom mig. Det är åter mitt högre jag som kommunicerar med mig på det sätt som det var med min bok Den inre flykten. Jag vet inte alls hur den ska forma sig eller om den ska det. Känslan är där och antagligen kommer den att börja ta form. Jag återkommer om detta till er när jag vet mer. Till dess finns mina tre böcker Den inre flykten, Jag ÄR och min senaste bok hel[ande] att köpa, ni har min YouTube-kanal och även andra inlägg här på hemsidan.

Jag återkommer när jag vet hur och vad jag ska ge utåt och i vilken form. Till dess önskar jag dig ett helt fantastiskt liv!

All kärlek! <3
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.