Holy Fire Reiki

97268890a35095e3b2de9d475ef12b8eHoly Fire Reiki är en ny form av Reiki som har introducerats av William Lee Rand vid ICRT (The International Center for Reiki Training). Dess egenskaper inkluderas i Usui Holy Fire Reiki samt Holy Fire Karuna Reiki®

Energin hos Holy Fire Reiki är både kraftfull och mjuk och ger rening, helande vägledning samt stärker oss. Den är mer subtil och kommer från en högre nivå av medvetande. Holy Fire respekterar alltid den fria viljan och helar snabbt och djupt utan obehag. Ordet Holy i Holy Fire syftar på att vara hel och fullständig, och har inte någon religiös betydelse.

Holy Fire Reiki kom in i mitt liv för att jag kände mig dragen till dess energi. Utan att veta varför så fanns där någonting med Holy Fire som jag kände att jag behövde längs min livsresa. Så jag gick en Usui Holy Fire Reiki Art/Reikimaster utbildning för att få tillgång till denna energi. I Masterutbildningen så ingår Holy Fire symbolen och man får då en möjlighet att arbeta med denna energi. Även i lägre nivåer av både Usui- och Holy Fire Karuna Reiki så ges Holy Fire men det är först i Masterutbildningen som man erhåller symbolen och dess fulla kraft.

Jag upplever att sedan jag erhöll Holy Fire så har jag känt mig starkt vägledd av dess energi. Min inre känsla gällande att jag kände mig dragen till denna energi var vital då den har stärkt mig på många plan. Att erhålla tändningarna i Masterutbildningen upplevs väldigt olika för alla som tar emot den. För egen del blev det fantastiska upplevelser som Holy Fire-energin vägledde mig genom. Jag kan nu känna lågan från Holy Fire brinna inom mig och jag aktiverar den även när jag känner mig vägledd till att göra detta. På min egen inre resa så är den väldigt användbar t.ex. när det dyker upp gammalt bagage som är dags att lämna. Genom att ge Holy Fire Reiki till det som jag känner inombords utav det så tas det formligen hand om av Holy Fire-energin och överlåts tillbaka till Universum på högsta bästa sätt.

Holy Fire Reiki är nu en del av mitt liv och jag är väldigt tacksam för dess egenskaper. Detta var exakt vad jag behövde och en pusselbit längs min livsväg i livet. Min Reikiresa blev just ännu mer intressant för min del och det känns verkligen som att “verktygslådan” har stärkts ytterligare. Jag känner dock att jag ännu endast nosar på Holy Fire Reikis potential och att den kommer att stärkas ytterligare allteftersom. Bara en vecka efter Usui Holy Fire Reiki Art/Reikimaster-utbildningen så har jag t.ex. erhållit en ny vägledare som är med mig genom min livsupplevelse. Jag upplever min vägledare mycket bestämd och kraftfull på ett kärleksfullt sätt. Jag känner ett enormt stöd och en fantastisk vägledning genom denna vägledare. Jag är oerhört tacksam för Holy Fire som känns som ett kraftfullt stöd i livet på min resa emot en högre medvetenhet.