Hur beskriver du allt som du är?

När jag skrev min bok Den inre flykten så tog jag emot ett kort budskap som fick avsluta denna bok. Detta budskap kom ifrån den källa som är allt som är. Denna källa kallar vi för väldigt många olika namn. I min bok kallar jag det för “den du är” eftersom boken är skriven i du-form. Man skulle även kunna kalla denna källa för Jag är, alltet, medvetandet, Gud eller helt enkelt källan. Det finns oändligt med olika namn som vi kallar allt som är för. Namnet är egentligen oväsentligt eftersom det endast är en etikett för någonting som egentligen inte går att beskriva med ord. Det finns även mängder med religioner och andra trossatser som kallar det för massor av olika namn. En del krigar om vems namn och vems tolkning av det som är rätt. Mycket har hänt på grund av hur man tolkar det hela. Själv försöker jag hålla en så neutral benämning på det som möjligt så jag kallar det helt enkelt för den du är eller jag är. Det är egentligen inte konstigare än så. Det finns ingenting religiöst över det hela utan det är helt enkelt en benämning på allt som du är. Varken mer, eller mindre.

Du är just nu i en upplevelse av allt som du är genom din nuvarande kropp. Detta ger dig ett unikt perspektiv att uppleva “den du är” igenom. Du är alltså redan allt som är men upplever det igenom en kropp just nu. Detta innebär även att du är det som vi människor har givit så många olika namn. Alla andra är det också. Hur kan det vara annorlunda om det är allt som är? Det är inte allt som är förutom den du upplever att du är, utan allt som är är allt som är utan några som helst undantag. Vi upplever det endast genom olika unika perspektiv igenom vår nuvarande kropp baserat på vår nuvarande medvetenhet om den vi är.

Om du var fullständigt medveten om att du är allt som är (den du är, källan, medvetandet, jag är med mera). Hur skulle du då beskriva “den du är” för någon som inte är fullkomligt medveten utav det ännu? Hur skulle du då beskriva “den du är” med ord som egentligen inte går att beskriva med ord?

Det var detta som jag fick ett budskap om som även fick avsluta min bok Den inre flykten. Ett budskap från källan själv eller från Jag är. Budskapet fick heta “Jag är” och jag delar det med er här nedan. 

Jag är
Jag är inte mer
Inte heller är jag mindre
Jag upplever endast det liv som jag är
Som den du är

ur

Den inre flykten
En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv

Kommentera

%d bloggare gillar detta: