I gränslandet av det nya

Denna morgon har jag egentligen inga ord att förmedla utan bär endast på en känsla. I och för sig är det så det alltid har varit när jag skrivit till er eller spelat in en YouTube-video. Men denna känsla är lite annorlunda. Den ger en önskan att förmedla någonting som jag ännu inte vet vad det är. I flera dagar har jag känt jättestarkt att jag vill spela in en ny video till er på min YouTube-kanal men eftersom jag inte har vetat om vad så har jag inte kunnat göra det.

Känslan är som en slags rastlöshetskänsla som ni säkert kan relatera till. Det känns ungefär som att: ”Åh vad jag känner för att göra någonting men jag vet inte vad. Jag har det på tungan men kan inte nå det ännu”.

Jag känner igen denna känsla så väl för jag har haft den mängder av gånger längs min inre resa. Jag får den när jag är i gränslandet till det nya som jag ännu inte kan nå men har börjat känna inombords. När jag smakar på känslan så får jag små glimtar av mig själv som en större och kraftfullare version av mig själv där mer är möjligt. Detta skapar samtidigt en nyfikenhet och tacksamhet över att få vara här i detta liv. Successivt så når jag nya insikter om livet och om den jag själv är, och nu nosar jag på ännu mer att inkludera in i min verklighet. Kanske är det ännu starkare minnen av mina Galaktiska ursprung? Jag vet inte men känslan är riktigt behaglig så jag badar i den och välkomnar den in i mitt liv när jag är helt redo att omfamna det.

Det är så det är att vara på denna inre resa. Successivt når vi nya insikter och inkluderar mer. Vi når allt högre sanningar som vi först kan känna är på ingång som vi sedan kan omfamna och vara. Det är dessa sanningar jag successivt har delat med mig av till er. Det har känts så bra för då är mitt arbete inte endast för mig själv utan även ett sätt att hjälpa andra. Det blir en dubbel glädje om jag samtidigt genom mitt eget arbete har kunnat hjälpa någon annan.

Med en stor tacksamhet för livets storhet omfamnar jag denna dag och välkomnar det nya som ännu befinner sig i gränslandet in i mitt liv. Jag är det nya när jag har lämnat mina gamla spärrar/sanningar som jag ännu inte kan se som förhindrar det nya att komma in i min nya verklighet, eller rättare sagt när jag är redo att kliva in i min nya verklighet som redan väntar på mig i gränslandet. Jag behöver endast ta ett kliv så är jag där. Är jag redo för en ny verklighet? Ja för sjutton! Men någonting förhindrar mig ännu. Någon sanning som inte kan följa med in i denna verklighet.

Jag får vila i det så kommer den att visa sig för mig. Den kan komma som en prövning, eller som en insikt genom någonting annat. Oavsett hur ser jag fram emot att ta detta steg in i det nya men jag känner samtidigt hur viktigt det är att omfamna och vara här jag är nu idag.

Vi ses i gränslandet i det nya som jag säkert kommer berätta om när jag väl är där. Kanske inser jag det inte ens själv i början att jag är där, utan inser det på grund av att nya saker helt plötsligt är möjliga och att världen eller verkligheten inkluderar mer saker som jag tidigare inte har uppmärksammat.

Jag välkomnar dig till denna nya dag! Njut, acceptera och välkomna den och allt det nya den kommer visa dig på ett alldeles unikt och helt perfekt anpassat sätt för att du ska få veta mer om vem du är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: