iamthat.me handlar om oss

Under de år som jag har delat med mig av min egen inre resa med iamthat.me så har intentionen hela tiden varit att visa för andra vad som är möjligt för oss alla med mig själv som exempel. Det har aldrig handlat om mig utan oss alla som befinner oss i denna verklighet som människor.

Jag må ha delat med mig av mina insikter och lärdomar. Men jag har gjort det för att ge tips till andra om vad som är möjligt för oss alla som människor här på denna planet.

Under min egen inre resa önskade jag initialt hitta en mening med mitt eget liv här på jorden som en människa. Detta växte successivt till att handla om hela meningen med livet. Omedveten om detta följde jag mitt hjärta i det jag gjorde omedveten om vad jag egentligen gjorde. Detta formade iamthat.me och det jag erbjöd inom det företag jag startade.

Under alla år har jag följt mitt eget hjärta i det jag har gjort. Detta har fört med sig att jag startade iamthat.me, alla inlägg som jag har skrivit, de böcker jag har publicerat och avpublicerat, alla YouTube-videos jag har spelat in och så mycket mer inom mitt eget liv som jag inte har delat med mig utav. Successivt har jag blivit vägledd längs min egen inre resa som inkluderar iamthat.me. Detta har aldrig handlat om mig, utan om oss som människor och vad som är möjligt för oss på denna jord.

Jag må ha tappat in i medvetandetillstånd som en multidimensionell varelse som kan kännas väldigt främmande för en del. Men vi alla är det så detta är inget unikt för mig. Återigen visar jag endast vad som är möjligt för oss alla här på denna jord. När jag hade gjort detta arbete med iamthat.me ett tag så kände jag mig vägledd att stänga ner allt jag gjort under alla dessa år. Detta var en tid för mig att avidentifiera mig ifrån rollen som ägaren av iamthat.me.

När jag åter kände mig vägledd att starta arbetet med iamthat.me igen så tog jag med slogan “… and I am not”. Vad detta betyder är att det inte handlar om mig utan om oss alla, och även att jag inte är någonting av denna värld. Namnet iamthat.me kan tolkas som att “det där är jag”, och “det är jag”. Initialt när jag skapade denna domänadress så hörde jag orden I am that, I am vilket kan översättas till “Jag är den, jag är”. Men det fanns ingen toppdomän som hette “iam”, men det fanns en som hette .me. Detta var montenegros domän. Då tänkte jag att .Iam är nästan samma som .Me

Livet visste mer än så. Det fanns djupare insikter i detta namn bortom vad jag själv kände till. Det handlade om min egen resa inom livet och hur jag hade valt att formas in i denna värld inom illusionen av separation, och hur jag själv har avidentiferat mig ifrån den för att frigöra mig ifrån den formning som de flesta av oss formas in till i en början.

Min roll som ljusarbetare i den här världen har varit att låta mig formas in i världen av form och inom illusionen av separation. Att få uppleva mig vara en människa som alla andra för att förstå vad de flesta av oss får uppleva av denna verklighet. Därefter tog iamthat.me vid och jag började skingra illusionen av separation och nådde insikterna om vad som får oss människor att uppleva oss som offer för omständigheterna och tappa vår sanna kraft som den vi verkligen är.

Det jag delar med mig av inom iamthat.me är hur vi kan skingra illusionen av separation för att nå vår sanna kraft som den vi verkligen är. Vem vi verkligen är befinner sig bortom vad vi har förmodligen har förmågan att förstå i detta läge. Så var det i vilket fall för mig. Jag hade ingen aning om att jag var här som ljusarbetare när jag började min inre resa av ifrågasättande. Men när jag väl började mitt eget arbete med mig själv avslöjades alltmer av den jag verkligen är, och så är det säkert även för dig när du gör detta arbete med dig själv.

iamthat.me handlar alltså inte om mig, utan det handlar om oss alla. Vi är alla ett i en upplevelse här på jorden. Känns inte din upplevelse av verkligheten tillfredställande så finns det förmodligen saker som du behöver ifrågasätta med din upplevelse av verkligheten. Då lever du inte din sanning om vem du verkligen är. Hur du skingrar dessa sanningar är vad jag har försökt förmedla med iamthat.me för att hjälpa dig att finna din unika sanning som stämmer för dig.

Oavsett vad du gör med din upplevelse av livet så önskar jag dig de allra finaste upplevelser som är möjliga för dig att uppleva. Det existerar inget som är bättre eller sämre, eller finare eller fulare. Din upplevelse är det som du har mest lärdom utav. Och då är detta det bästa du kan uppleva just nu.

Jag önskar dig all kärlek i din verklighet <3
Teppo

Kommentera

%d bloggare gillar detta: