iamthat.me på YouTube

För ungefär en månad sedan fick jag till mig att jag ska starta en YouTube-kanal. Min första reaktion var att ignorera denna känsla för att det kändes lite obekvämt. Det kändes lite obekvämt eftersom detta var utanför min komfortzon. Jag var väldigt van vid att skriva om det jag får till mig gällande meningen med livet, och nu kunde jag känna att livet vägledde mig till att börja prata om det också. Samtidigt var jag väldigt medveten om att detta var någonting jag var ämnad att göra. Att detta var någonting som var en pusselbit längs min inre resa emot en högre medvetenhet om den jag är och om livet som sådant. Eftersom livet inte slutade påpeka att detta är vad jag ska göra så har jag nu införskaffat utrustning för att kunna filma, och jag har även skapat en YouTube-kanal vid namn iamthat.me, och nu har jag även spelat in min första video där jag välkomnar dig till denna kanal.

Du är varmt välkommen att prenumerera på denna kanal om du finner den givande. Jag har ännu inte fått till mig vad jag ska ha på denna kanal, eller vad jag ska förmedla. Jag har endast en känsla utav det ännu och det är att detta är ett nytt forum för mig att förmedla det jag tidigare har gjort på denna hemsida och via mina böcker. Eftersom jag följer mitt hjärta i det jag gör så kommer det även att klarna hur denna YouTube-kanal kommer att utvecklas. Allt detta är väldigt nytt för mig ännu och samtidigt väldigt spännande. Jag älskar när livet utmanar mig på detta vis där jag känner mig lite obekväm till en början. För detta är de tillfällen när jag växer som en människa och når nya möjligheter i livet. Jag vet att livet har en agenda med denna YouTube-kanal och känslan är att denna agenda även sträcker sig bortom själva kanalen som sådan. Att det finns ett ännu högre syfte med detta än själva kanalen.

Längs min inre resa så har jag successivt nått en högre medvetenhet om den jag är och om livet som sådant. Detta har ständigt krävt av mig att jag expanderar mitt medvetande och går bortom min komfortzon. Denna komfortzon är endast en zon där jag är medveten om allt som befinner sig inom den, och bortom denna zon är det nya, det som jag ännu inte känner till. Så det är en förutsättning för mig att gå bortom denna komfortzon för att kunna expandera så som jag gör, och detta är även vad livet handlar om. Just att få uppleva alltmer som möjligt och även finna att du är så mycket mer än du tidigare har trott dig vara.

Varmt välkommen till iamthat.me även på YouTube!
Teppo Oksa

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.