Del 1 – Illusionen av separation (YouTube)

Idag fick jag till mig att spela in en video om illusionen av separation. Sedan den dagen jag skapade min YouTube-kanal och publicerade min första video så har livet oavbrutat “tjatat” på mig att lägga ut nya videos. Jag har vaknat med känslan att jag står och spelar in en ny video, vid meditation ser jag bilder på hur jag står och spelar in nya videos. Så livet eller mina vägledare “pressar” mig verkligen framåt att jag ska komma igång med detta. Min tankar har gått gällande hur jag ska beskriva meningen med livet i en video. För beskriver jag ett perspektiv så får jag inte med helheten och logiken saknas. Därför känner jag nu och har även fått till mig att jag ska göra en serie videos som beskriver detta. I den första beskriver jag illusionen av separation både ifrån evolutionsperspektivet och som en människa här på denna jord.

Du är varmt välkommen att även prenumerera på min YouTube-kanal. Ett sätt att göra det har du på högersidan på denna hemsida där det står iamthat.me på YouTube. Ett annat alternativ är att du klickar på YouTube-ikonen i videon när du ser på den för då öppnar du videon i YouTube där du kan klicka på prenumerera. Jag kommer även att publicera de videos jag spelar in här på denna hemsida och även via min Facebooksida som heter iamthat.me för er som inte har ett konto på YouTube.

Det jag ändå vill be dig om när du ser på denna video är att ha ett öppet sinne att det kan vara så som jag beskriver. Men ta endast till dig det som känns sant i ditt eget hjärta och förändra den sanningen inom dig själv. Det är då du når de högre sanningarna som är sanna för just dig.

Ha en helt underbar dag!
Kram Teppo

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.