Jag är en krigare

I morse på väg till jobbet bearbetade jag saker inom mig själv. När jag var klar med detta erhöll jag en känsla inombords samt orden ”Jag är en krigare”. När jag väl kom hem igen så började jag skriva om denna känsla men det tog stopp. Så jag gick ut och satte på kameran för att se om mer information kom till mig gällande detta. Detta fick bli denna video som jag nu delar med dig.

Om du får till dig någon information till mig av att se denna video, kommentera gärna vad du känner. Jag tar tacksamt emot feedback av dig. Eller säg bara hej så ag får veta att du finns där ute. Jag är medveten om att videon blev lite flummig där jag ”spånar” om olika perspektiv om orden ”Jag är en krigare”. Men någonstans där inom mig känner jag en sanning i detta. Hur detta kommer att visa sig framöver vet jag inte. Det jag vet är att jag ser fram emot att få se vad mer som visar sig sen.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “Jag är en krigare

  1. Hej Teppo! Kändes som att du fick en annan tydlighet och kraft i orden sista tredjedelen av videon; “Go with the flow” och släpp taget (även framöver)!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.