Jag är så tacksam

Jag sitter här nu i min soffa med en euforisk kärlekskänsla i min kropp av att enbart existera. Det är en sådan oerhört stark känsla av kärlek som porlar i vartenda cell i min kropp med en fantastisk stark tacksamhetskänsla samtidigt. En tacksamhet över att leva och vara den Jag ÄR. Jag upplever en sådan stark samhörighet med livet som sådant och känner mig alltmer som ett med allt som är. Livet är inte längre separerat ifrån den jag är, utan jag är livet och upplever det just nu genom formen av mig (dvs. min nuvarande kropp). Jag känner en enorm tacksamhet över att få uppleva varje ny dag med allt den har att erbjuda. Varje dag är för mig en möjlighet att växa som den jag är och därigenom erhålla en allt högre medvetenhet om den jag är. Där den Jag ÄR är detsamma som livet eller “allt som är”. Jag använder idag livet som den läromästare som det verkligen är genom att ta emot budskapen ur det som sker. Allt precis allt är en spegelbild om den jag är inom mig själv. Allteftersom jag har höjt min medvetenhet om den jag är (vilket är allt som är) så har livet transformerats till att upplevas alltmer kärleksfullt och fridfullt både till det yttre och det inre. Detta i sig skapar ytterligare tacksamhet eftersom även de prövande stunderna i livet ger en högre medvetenhet vilket i sig kommer att skapa en ännu starkare kärlekskänsla till livet som sådant när väl budskapet har mottagits.

För ca 8 år sedan satt jag också i min soffa men då med en känsla av fullständig meningslöshet inombords. Jag upplevde då ingen som helst mening med livet och jag undrade varför jag överhuvudtaget var här på denna planet. Det kändes som att jag hade hamnat på fel planet eftersom här inte fanns någon som helst mening eller att det fanns någonting som kändes tillfredsställande i det yttre. Det var denna tidpunkt för ca 8 år sedan som var vändpunkten i mitt liv. En vändpunkt till ett liv där allt har en mening att vara så som det är.

Det var denna meningslöshet som väckte de existentiella frågorna inombords. Vad är meningen med mitt liv? Vad är livet? Vem är jag? Varför är jag? osv. Jag började erhålla svar från alla dess håll och successivt transformerade jag om mig själv på nytt vilket i sig transformerade om livet som jag upplevde.

Mellan år 2012 – 2017 så har jag öppenhjärtat och ofiltrerat delat med mig av min egen inre resa emot detta nya liv som jag successivt får uppleva. Jag har gjort detta för att hjälpa andra på sin egen resa genom livet. När jag erhöll en medveten kontakt med mitt högre jag så började jag erhålla svar om meningen med livet den vägen och skrev då ner detta i min nuvarande bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv. Genom denna resa höjde jag successivt mina egna sanningar om de existentiella frågorna och upplevde även världen genom ett allt högre perspektiv. Alltmer blev möjligt och alltmer blev även meningsfullt samtidigt. Allt detta skapade en enorm tacksamhet inombords eftersom jag erhöll svar från alla dess olika håll som jag tidigare inte varit medveten utav. Med början år 2012 så startade jag även denna hemsida och skrev inlägg om livet här när jag kände i mitt hjärta att jag skulle göra detta. Detta år (2017) så erhöll jag budskap om att jag inte skulle skriva fler inlägg och ett par veckor därefter fick jag även budskapet att alla inlägg som jag hade skrivit mellan år 2012 – 2017 nu skulle tas bort från hemsidan och föras in i en ny bok vid namn Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet. Detta har jag nu gjort och idag fick jag mitt andra provtryck från tryckeriet.

Nu när jag skriver detta så har jag precis tagit bort alla inlägg från min hemsida och omdirigerat dessa till en sida med information om min nya bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet som nu innehåller all denna information. Att göra detta kändes som att få en snabbrepris på hela denna resa vilket skapade en enorm tacksamhetskänsla inombords för allt som jag har fått uppleva under denna tid. Samtidigt kände jag mig väldigt stolt över mig själv över att ha klarat av så mycket som ändå har skett under denna tid. Den euforiska kärlekskänslan som numera allt som oftast porlar inom mig till livet som sådant blir även allt starkare. Jag upplever mig alltmer som Jag ÄR, det vill säga som allt som är. Från denna plats att vara existerar ingen separation som sådan utan jag känner en allt starkare samhörighet med allt som är.

Mitt andra provtryck av boken blev precis så som jag önskade mig så jag har nu publicerat den. Den finns redan idag att köpa via min WebShop på denna sida: https://www.iamthat.me/webshop och inom några dagar kommer den att dyka upp på Internetbokhandeln som t.ex. Adlibris, Bokus m.fl.

Även om min inre vägledning i form av mitt högre jag successivt vägleder mig framåt till nya saker så har den nu väglett mig till en del avslut. Ett av dessa avslut är denna bok som jag nu har publicerat. Den är ett avslut på detta kapitel av mitt liv som har pågått i ca 8 år. Inläggen från hemsidan har flyttat in min bok och jag har även gjort lite ny design på sidan för att spegla det nya som ändå kommer att komma framöver. Redan nu har jag erhållit en känsla inom mig att jag ska påbörja en YouTube-kanal. Detta är lite bortom min trygghetszon men jag känner ändå att det är rätt och att detta kommer att få mig att expandera ytterligare. Så jag har nu skapat en YouTube-kanal vid namn iamthat.me och håller just nu på att lära mig hur detta fungerar, vad jag behöver i form av tekniska saker som kamera m.m. för att kunna spela in YouTube-videos. Jag vet ännu inte vad jag ska ha på denna YouTube-kanal men jag har full tillit till att livet vet eftersom jag kan känna att detta är vad jag behöver göra.

Jag är även tacksam för alla möten och relationer som har varit längs denna resa. Jag har mött fantastiska människor och en del utav dem har skilts åt igen. Livet är som en orkestration där det sker möten och även avslut. Alla möten är inte ämnade för hela livet utan endast för en stund där vi har givit varandra det som har varit menat för att sedan fortsätta vidare på skilda håll.

Jag har upplevt saker bortom vad jag har trott varit möjligt och jag har gjort saker som jag inte har trott varit möjligt. Alltmer blir möjligt i denna värld som för ca 8 år sedan kändes så meningslös. Det är detta som är så fantastiskt. Just hur det är möjligt att transformera upplevelsen utav livet så mycket att hela livet kan förändra sig ifrån att ha upplevts helt meningslöst till att vara hur magiskt och fantastiskt som helst. Jag befinner mig nu i en värld som inte alls är begränsad av den fysiska formen utan jag upplever att alltmer är en energi som tar sin form på olika sätt. En form som kan transformeras eftersom den är en energi som vibrerar i en viss frekvens.

Eftersom jag har erhållit budskap om avslut även gällande att skriva här på denna sida så kommer det förmodligen att vara lite tyst här fram till Augusti månad. Jag vet inte varför det är just Augusti men det är det budskap som jag har erhållit och jag har idag full tillit till att det är för mitt allra högsta bästa. Det känns som att detta är en tid för mig att gå inåt fullt ut för att bli alltmer ett med den Jag ÄR. Jag tror även att det är därför min nya bok heter Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet eftersom detta är det tillstånd där jag är ett med allt som är. Själva boken är min resa till detta tillstånd ifrån ett tillstånd av meningslöshet. Titeln som sådan har jag själv erhållit som ett inre budskap som jag sedan valde att använda mig utav eftersom jag vet att det har ett högre syfte än vad jag just då var medveten om när jag erhöll titeln.

Jag önskar dig en helt fantastisk sommar om vi inte hörs av innan Augusti. Min nya bok finns redan idag att köpa via WebShop här på denna sida: https://www.iamthat.me/webshop och inom några dagar kommer den även att synas i Internetbokhandeln.

Den blev en bok på 684 sidor så den är ganska stor och innehåller mycket matnyttigt. Själv så upplever jag att jag har funnit meningen med livet vilket jag har delat med mig utav i denna bok. Genom att leva det som står i boken kan även du transformera ditt liv på samma sätt som jag har gjort och därigenom finna den högre meningen med ditt liv. Det är därför jag har skrivit det jag har gjort. Du gör det om du önskar att göra det vill säga och finner ett behov utav det. Eller så läser du boken enbart för att få se vad jag själv har gjort. Allt är upp till dig själv och det som du känner är rätt för dig.

Det jag fortsatt erbjuder även innan Augusti månad är personlig healing på distans.
Du finner mer information om detta här: https://www.iamthat.me/healing-tjanst

Jag önskar dig massor av kärlek och ljus!
Kram Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.