Leva ett multidimensionellt liv

Inför denna video fick jag den kärleksfulla känslan av närvaron och vägledningen av mina fina vänner änglarna, uppstigna mästarna, mina guider m.fl. att jag skulle spela in denna video till er. Jag visste inte alls vad jag skulle prata om men fick en sådan fin känsla av dem. Så jag kastade mig in i det ovissa och satte på kameran och lät orden som kom vägleda mig vidare.

Jag började prata om att leva ett multidimensionellt liv som sträcker sig bortom denna jordupplevelse till multipla aspekter av oss själva. Till parallella existenser i multipla dimensioner som även sträcker sig bortom jorden till andra stjärnsystem. Jag pratar även om den expanderade upplevelsen av verkligheten som människa med nya fina vänner som befinner sig inom denna expanderade verklighet som inkluderar all denna multidimensionalitet. Dessa vänner är kärleksfulla änglar, uppstigna mästare, drakar, guider, Gud, varelser från andra stjärnsystem m.m. Det känns så underbart att ha med mig hjälp av dem, och även kunna dela mitt liv tillsammans med dem i min nya expanderade verklighet.

Successivt delar jag med mig av mina insikter och lärdomar som har fått mig att uppleva detta multidimensionella liv, och jag skriver just nu även en ny bok för att hjälpa läsaren att nå sina högre sanningar genom sitt eget helande. Tidigare har jag publicerat boken Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv och boken Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.