Livet är så mycket mer

I morse fick jag en känsla för att spela in en video med titeln Livet är så mycket mer. Satte mig och mediterade på känslan vilket resulterade i en resa till olika stjärnsystem. Som människor kan vi uppleva att livet är en liten händelse och vi känner oss fast i den händelsen. Men det är så mycket mer vilket jag pratar om i denna video.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “Livet är så mycket mer

  1. Så spännande och fascinerande att höra!! Och samtidigt hånar egot mig för att jag tycker så ☺. Tack för allt du delar och allt du gör för oss som följer dig! ?❤ Och tänk på att allt får ha sin tid (även om tid inte finns ?), vi måste prioritera annars blir det för mycket för vad man orkar med. Ha en bra dag! ?/Tove

    1. Ja absolut ? Allt får ha sin tid. Just nu väldigt mycket med Galaktisk healing eftersom jag kör fyra sessioner i veckan fram till Juli. Men då tar jag semester i några veckor och har blockat kalendern. Får se hur jag gör efter semestern om jag kör måndagar och onsdagar eller om jag öppnar upp för mer då också.
      Ha en bra dag du med Tove ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.