Livet expanderar (hjärnspöken, tankebanor m.m.)

I denna video pratar jag om hur livet successivt expanderar längs min inre resa. Nya saker öppnar sig och börjar bli möjliga för mig att uppleva och göra här i världen. Jag berör återigen perspektiven av högsta jag, högre jag och lägre jag i min beskrivning av hur vi når ett allt högre medvetande i samband med att vi höjer vår medvetenhet om den vi verkligen är. När vi når ett högre medvetande väcks saker till liv inom oss i vår upplevelse av att vara människa här på jorden. Ett annat perspektiv att säga det ifrån är att vi når allt högre dimensioner av medvetande genom vår högre medvetenhet om den vi är, och i dessa högre dimensioner finns mer som vi tidigare inte varit medvetna om att vi är, eller kan göra. Jag pratar även om programmering av hjärnan och tankebanor etc.

All kärlek till dig!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.