Meningen med livet – Lev ditt högre syfte

År 2017 vägledde Ärkeängel Mikael mig att starta en YouTube-kanal. Initialt så vägrade jag att följa denna vägledning men när jag insåg att det var på grund av min egen rädsla för någonting nytt så valde jag ändå att göra det. Att stå framför en kamera och prata om livet var inget som jag kände mig bekväm med. Det var mycket tryggare att sitta bakom tangentbordet och skriva om livet istället. Men samtidigt hade jag ingen avsikt att böja mig för min rädsla för något nytt som jag även blev vägledd till av Ärkeängel Mikael.

Detta fick mig att köpa utrustning och börja spela in det som sedan blev en serie med videos som jag kallade för ”Meningen med livet – Lev ditt högre syfte”. Genom att följa min inre känsla, intuition och vägledning i dessa inspelningar blev det sedan en serie på 111 delar. De spelades in mellan 2017-07-10 och 2018-04-04.

År 2020 fann jag att jag hade identifierat mig i rollen som ägaren av iamthat.me. Som en del i denna avidentifieringsproceess stängde jag ner allt som hade med mitt företag att göra. Jag stängde även ner YouTube-kanalen med alla videos jag hade spelat in. Min tanke då var att jag skulle starta ett nytt företag med nytt namn när jag var klar med denna avidentifieringsprocess. Därav stängde jag ner allt. Senare samma år kände jag mig däremot vägledd att starta upp företaget igen (med samma namn) men med slogan … and I am not.

Jag startade åter upp iamthat.me webbsida och Facebooksida, men YouTube-kanalen gick inte att starta upp i samma namn igen. Därför startade jag kanalen i mitt eget namn som du finner här: https://www.youtube.com/channel/UCPG02KDNDYw2GASN8bci7Bg. Successivt lade jag upp tidigare YouTube-videos som jag hade spelat in som jag kände hade rätt energi.

För några dagar sedan kände jag att jag åter ska publicera denna serie på 111 delar som jag tidigare hade spelat in, och nu har jag laddat upp alla dessa videos. Dock saknas del 14 som har försvunnit av någon okänd anledning.

När jag kontrollerade hur lång speltid det är på alla dessa videos tillsammans så fick jag resultatet 1 dag och 11 timmar om man inkluderar introduktionsvideon. Detta är alltså 111 videos som tar 1 dag och 11 timmar att se. Jag som gillar synkronicitet tycker givetvis att detta var väldigt intressant. Här nedan har du spellistan med serien Meningen med livet – Lev ditt högre syfte.

Jag hoppas du ska finna något givande och nya insikter bland dessa videos.

/Teppo

2 kommentarer

 1. Otroligt spännande o intressant! En tjej som heter Susanne Björklund har liknande teman där hon bl.a pratar om att ”följa sina drömmar”, sin vilja. Problem uppstår då inga drömmar överlevt och inget längre är kul. Vad gör man då liksom? Drömmer om att få en dröm att uppfylla?
  Vi är sannerligen på olika plan/nvå vi människor.
  Själv väntar jag bara ut tiden här o hoppas den går fort, det är för sent att börja avidentifiera en gammal gubbe me svajigt psyke.
  Men glädjas åt andras lycka kan man ändå!
  Härliga uppgifter du fått,gratulerar! Mvh Mikael

  1. Tack Mikael! 🙂

   Susanne känner jag till. Har sett flera videos med henne. Mycket spännande att lyssna till tycker jag.
   Gällande din fråga om att följa sina drömmar så tänker jag att vi alla har olika syften här på jorden. En del av oss är här för att vara här utan att behöva göra något speciellt ”uppdrag så att säga” på ett medvetet plan. Det händer saker ändå bara genom att vara oss själva. Vi alla har något att ge vilket jag är säker på att du har gjort mycket under dina levnadsår genom att vara dig själv. Sen tänker jag även att oavsett om man jobbar som jag gör eller lever livet på ett annat sätt, så är det varken bättre eller sämre. Bara olika saker, olika syften, olika upplevelser som vi behöver och så vidare. Det är så lätt att jämföra sig med varandra och försöka värdera det som bättre eller sämre, lyckad eller mindre lyckad osv. Även här har vi alla olika gåvor att ge till denna värld, och olika gåvor att få av denna värld. När det är tungt och jobbigt är det oftast svårare att se en mening med det. Men den finns där ändå.

   Jag upplever att det går som i vågor. Just nu befinner jag mig själv i en stillhet. Ingen våg att surfa på. Känner inte vad jag ska göra just nu. Så har det varit i omgångar och det är oftast en stund där saker sker bortom min medvetenhet på ett sätt. Sen efter en stund kommer en ny våg, en ny idé eller känsla att nu ska jag göra det här. Men när man befinner sig mitt i stillheten och inget verkar hända. Då kan det kännas ganska meningslöst. Vad ska jag göra nu då typ? Det jag försöker påminna mig om då är att livet orkestreras för mig att uppleva sen. Jag får jobba med tillit och tålamod och försöka lyssna inåt vad som är viktigt för mig just i stunden. Det kan vara att gå en promenad, meditera eller bara försöka vara i känslan som är osv. Även om jag är mycket i stillhet just nu händer mycket på ett energimässigt plan kan jag känna. Jag tror att det är så för många just nu.

   Så som det har varit i den yttre världen det senaste året har nog fått många att ifrågasätta sin mening här på jorden. Även om det har varit prövande, krävande, triggande osv. så har det samtidigt varit som en språngbräda till ett uppvaknande där människan börjar ställa sig nya frågor om sitt syfte istället för att springa i ekorrhjulet av görande. Så mitt i all oreda sker även bra saker. Mycket gammalt kommer upp till ytan för att se på inom oss själva också. Detta kan vara mycket krävande och jobbigt. Men det är där för oss att se på och bearbeta som avklarat. För var sak vi sett på och bearbetat, desto lättare känner vi oss inombords.

   Jag önskar dig allt gott!
   Mvh Teppo

Kommentera

%d bloggare gillar detta: