Meningen med livet – Lev ditt högre syfte

År 2017 vägledde Ärkeängel Mikael mig att starta en YouTube-kanal. Initialt så vägrade jag att följa denna vägledning men när jag insåg att det var på grund av min egen rädsla för någonting nytt så valde jag ändå att göra det. Att stå framför en kamera och prata om livet var inget som jag kände mig bekväm med. Det var mycket tryggare att sitta bakom tangentbordet och skriva om livet istället. Men samtidigt hade jag ingen avsikt att böja mig för min rädsla för något nytt som jag även blev vägledd till av Ärkeängel Mikael.

Detta fick mig att köpa utrustning och börja spela in det som sedan blev en serie med videos som jag kallade för “Meningen med livet – Lev ditt högre syfte”. Genom att följa min inre känsla, intuition och vägledning i dessa inspelningar blev det sedan en serie på 111 delar. De spelades in mellan 2017-07-10 och 2018-04-04.

År 2020 fann jag att jag hade identifierat mig i rollen som ägaren av iamthat.me. Som en del i denna avidentifieringsproceess stängde jag ner allt som hade med mitt företag att göra. Jag stängde även ner YouTube-kanalen med alla videos jag hade spelat in. Min tanke då var att jag skulle starta ett nytt företag med nytt namn när jag var klar med denna avidentifieringsprocess. Därav stängde jag ner allt. Senare samma år kände jag mig däremot vägledd att starta upp företaget igen (med samma namn) men med slogan … and I am not.

Jag startade åter upp iamthat.me webbsida och Facebooksida, men YouTube-kanalen gick inte att starta upp i samma namn igen. Därför startade jag kanalen i mitt eget namn som du finner här: https://www.youtube.com/channel/UCPG02KDNDYw2GASN8bci7Bg. Successivt lade jag upp tidigare YouTube-videos som jag hade spelat in som jag kände hade rätt energi.

För några dagar sedan kände jag att jag åter ska publicera denna serie på 111 delar som jag tidigare hade spelat in, och nu har jag laddat upp alla dessa videos. Dock saknas del 14 som har försvunnit av någon okänd anledning.

När jag kontrollerade hur lång speltid det är på alla dessa videos tillsammans så fick jag resultatet 1 dag och 11 timmar om man inkluderar introduktionsvideon. Detta är alltså 111 videos som tar 1 dag och 11 timmar att se. Jag som gillar synkronicitet tycker givetvis att detta var väldigt intressant. Här nedan har du spellistan med serien Meningen med livet – Lev ditt högre syfte.

Jag hoppas du ska finna något givande och nya insikter bland dessa videos.

/Teppo

Kommentera

%d bloggare gillar detta: