Min bok Jag ÄR publiceras även som e-bok

I början av denna vecka fick jag en vägledande intuitiv känsla att jag ska publicera min bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet även som e-bok. Det är intressant hur denna inre vägledning får mig att göra saker som jag tidigare inte hade tänkt på. Detta skapar en nyfikenhet för livet eftersom jag själv inte vet varför jag just nu ska publicera denna e-bok. Dock så följer jag mitt hjärta, denna intuitiva känsla och har nu arbetat med att kompilera om min bok till det nya formatet.

Det är en hel del pyssel att få allt på plats i det nya formatet. Innehållsförteckning, kompileringsfel, bilder som är för stora för e-bok, nytt ISBN-nummer från Kungliga biblioteket m.m. Men nu tror jag mig ha lyckats få till den exakt så som den ska vara. Jag ska prova den i lite olika e-boksläsare innan publicering så att e-boken fungerar som den ska.

Bara några dagar innan jag erhöll vägledningen om att publicera Jag ÄR som e-bok såg jag att en ny version av programmet Scrivener hade kommit som jag har skrivit boken i. Jag kände att jag ska nog uppgradera till den. Varför ska jag göra det tänkte jag? Jag skriver ju ingen bok just nu. Men det gjorde jag visst 🙂 Detta var helt perfekt just nu inför detta kompileringsarbete jag gjort. Livet är så coolt när jag följer mitt hjärta och successivt får se hur pusselbitarna läggs framför mig på ett tillsynes magiskt vis.

Vid publicering kommer boken att finnas tillgänglig i WebShop på denna hemsida och även på t.ex. iBooks, Adlibris, Bokus, Bokon, m.fl.

I Boken Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet delar jag med mig av min inre resa och de insikter jag erhållit längs denna. Känner att jag nu även ska dela med mig av förordet jag skrev till denna bok här i detta inlägg där jag förmedlar hur denna bok skrevs utan min egen vetskap om den. Livet och min inre resa fick mig att skriva denna bok som inom kort även kommer finnas som e-bok.

Förord
ur
Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet
av
Teppo Oksa


Under ett antal år så har jag känt inom mig att det är en bok som vill ta form igenom mig. Jag har även känt att jag först behöver erhålla ett högre medvetandetillstånd innan detta kommer att vara möjligt. Det jag däremot inte var medveten utav var att den kommer att handla om min egen upplevelse av livet, och att jag under alla dessa år redan har skrivit denna bok som jag hade känt skulle ta form igenom mig. 

Jag har under många år befunnit mig på en inre resa och successivt jobbat med mig själv för att nå ett högre medvetandetillstånd. Egentligen så handlade resan för mig om att jag ville förstå livet och vad det egentligen handlar om vilket senare visade sig handla om att nå en högre medvetenhet om den jag är. Längs denna resa så har jag öppenhjärtat och ofiltrerat delat med mig av mina insikter genom inlägg på min hemsida med avsikten att detta ska kunna hjälpa andra på deras egen resa i livet. Jag skrev nya inlägg på hemsidan så fort jag kände i mitt hjärta att jag skulle göra det. Successivt så växte sig hemsidan allt större med alltfler inlägg.

Under alla dessa år på min inre resa så har jag följt mitt hjärta i det jag har gjort. Alltid har jag inte vetat vad ett val genom hjärtat kommer att ge för resultat. Men trots det så har jag valt att följa mitt hjärta för inombords har jag känt att det har varit viktigt. Detta har givit mig ett intressant och spännande liv eftersom jag själv inte har varit medveten utav vart det leder. Livet i sig verkade veta exakt vad jag behövde vilket var den vägledning som jag erhöll genom mitt eget hjärta. Successivt nådde jag nya platser i livet och tog mig vidare längs min inre resa emot en allt högre medvetenhet om den jag är och livet som sådant, och successivt fortsatte jag även skriva mina inlägg på hemsidan för att dela med mig av mina insikter med andra.

Under våren år 2017 så erhöll jag vägledningen att jag inte skulle skriva några fler inlägg på min hemsida fram till augusti månad. Denna vägledning visade sig börja handla om fler avslut från mitt tidigare kapitel av mitt liv. Utan att förstå den djupare innebörden av denna vägledning så följde jag den på motsvarande sätt som jag tidigare hade gjort längs min inre resa. Några veckor senare så erhöll jag även ett budskap om att alla mina inlägg från hemsidan nu skulle tas bort och föras in i en bok som ska heta

“Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet”. Detta är boken som du läser just nu.

Min inre känsla av att en bok behöver ta form genom mig var det som jag redan skrev på min hemsida genom dessa inlägg även om jag själv var omedveten utav att det skulle ta form som en bok. Min känsla av att jag behövde erhålla ett högre medvetandetillstånd innan det var möjligt att skriva denna bok visade sig stämma bra. För successivt längs min inre resa så erhöll jag nya insikter och en allt högre medvetenhet om den jag är och livet som sådant vilket förmodligen även speglades genom dessa inlägg på min hemsida. Under våren år 2017 så hade jag skrivit färdigt de inlägg som var tänkta för denna bok och fick då erhålla vägledningen att de nu skulle tas bort från hemsidan och ta form som denna bok. Jag blev själv väldigt överraskad utav det och fann det samtidigt väldigt fantastiskt hur livet kunde vägleda mig framåt till saker utan att jag själv varit medveten utav det. Hade jag vetat om att dessa inlägg skulle forma sig till en bok hade jag förmodligen försökt forma dem på något annorlunda sätt. Men eftersom detta inte var meningen så lät inte livet mig veta om detta, utan överlät mig att flöda med mina texter så som jag kände i mitt hjärta att jag skulle göra.

För mig är denna bok ett avslut på detta kapitel i mitt liv. Jag ser ännu inte vad det nya kommer att vara även om jag har full tillit till att livet även fortsättningsvis kommer att vägleda mig framåt. Så boken du läser just nu är inläggen från min hemsida som jag har skrivit mellan år 2012 – 2017. Du kan läsa inläggen i vilken ordning du än önskar för de är helt separerade ifrån varandra. Du kan alltså använda denna bok som ett uppslagsverk och ta fram det inlägg som du känner att du behöver läsa just nu. Inläggen är i datumordning likt en dagbok så som jag skrev dem på min hemsida. Det går givetvis bra att läsa den från början till slut som en vanlig bok även om inläggen i sig är helt separerade ifrån varandra.

Livet har sitt sätt att visa oss vägen framåt, och det finns alltid en högre sanning eller medvetenhet än den man håller för närvarande. Så det jag ändå vill be dig om när du läser denna bok är att försöka ha ett öppet sinne för att det kan vara så som det står, och sedan ta emot det som känns rätt i ditt eget hjärta. Denna bok handlar inte om någon tro eller att du måste tro på det som står, utan det handlar om att skapa ett liv med följsamhet till dig själv genom att använda livet som den läromästare som det verkligen är. Det handlar alltså mer om att leva det som står än om att tro på det, och du gör det i så fall för din egen skull för att skapa ett fröjdfullt och harmoniskt liv till dig själv.

Jag önskar dig all kärlek längs din livsresa!

Teppo Oksa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.