Mitt andra provtryck av boken hel[ande]

Äntligen har andra provtrycket av min kommande bok hel[ande] anlänt. I mitt första provtryck hade det blivit något fel i trycket men nu känns den helt rätt. Det känns så fint att hålla i den i bokform. Mitt skrivarprojekt har tagit form av en fysisk bok 🙂

Nu var det ett tag sedan jag arbetade med boken. Det har varit fullt upp med flytt till ny bostad m.m. Men nu börjar jag landa i mitt nya hem och ska återigen korrekturläsa boken och justera eventuella meningsuppbyggnader m.m. Det har varit nyttigt att släppa taget om den ett tag för att nu med “nya” ögon läsa den igen. Jag har även hjälp att korrekturläsa boken som jag avvaktar vilket kan medföra ytterligare korrigeringar.

När alla korrigeringar har gjorts kommer jag beställa ännu ett provtryck för att kontrollera så allt sitter där det ska. Stämmer allt så publicerar jag därefter boken och den blir tillgänglig att köpa i min WebShop: https://www.iamthat.me/webshop/ samt i Internetbokhandeln hos dem som är anslutna till Bokinfo. Adlibris, Bokus och många andra.

Det ska bli mysigt att sätta mig med tända ljus i höstmörkret och läsa min nya bok i denna form. Jag hoppas att det ska kännas bra även för dig som läser den sedan, och även att den kan ge dig nya insikter och verktyg i ditt eget helande. Det har varit en fantastiskt spännande resa att få skriva denna bok. Jag är så tacksam för att detta är möjligt.

All kärlek till dig!
Teppo

2 reaktioner på “Mitt andra provtryck av boken hel[ande]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.