När inget verkar fungera (Bygg din grund)

Denna video kom till av en känsla jag fick igår där jag kände ett enormt motstånd emot det jag gjorde. Detta skapade som en stressliknande känsla inombords och samtidigt fick jag en känsla att jag behöver stanna upp och landa i mig själv och bygga en bättre grund att stå på innan jag fortsätter med görandet.

I videon pratar jag om vår livsväg och hur det uppstår som vågor vi kan följa. Längs dessa vågor uppstår ett flöde där saker och ting faller på plats som utav sig själv. Det är en avsevärd skillnad mellan att försöka pressa sig fram för att man vill framåt jämfört med att följa livsströmmen och låta livet vägleda en framåt. Det går åt mängder med mer energi och man känner sig motarbetad när man pressar sig fram. Detta var vad jag försökte göra igår i mitt skrivande vilket gav mig känslan att vilja dela med mig av detta till er i form av denna video.

All kärlek till dig och din livsväg!
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.