När inget verkar hända

Jag vet att jag har skrivit om detta någonstans tidigare. Kanske är det i min bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet som innehåller mina inlägg från denna hemsida från år 2012 – 2017.

År 2017 vägledde Ärkeängel Mikael mig att starta min YouTube-kanal. Kort därefter sa han åt mig att jag skulle ta bort alla inlägg från min hemsida. Chockad tänkte jag: Va? Ska jag radera allt jobb jag lagt ner från år 2012 i dessa inlägg. Jag var just då i en massa avslut i mitt liv och tänkte att han vet nog någonting jag själv inte vet. Så efter chocken lagt sig accepterade jag att min väg förmodligen var en annan och att det nu var dags att lämna detta med inlägg på hemsidan. Kort efter jag accepterat denna vägledning sa han: och de ska flytta in i din nästa bok Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet. Som jag skrattade och var förundrad över hur jag blivit vägledd att skriva en bok helt omedveten om att jag gjorde det. Ärkeängel Mikael hade nog roligt under mellanrummet från chock till acceptans haha ? Samtidigt visade jag livet att jag är redo att lämna det som varit för att välkomna det nya.

I flera år hade jag känt att det var en bok som skulle komma ut genom mig, men jag visste inte hur. Jag hade även erhållit titeln Jag ÄR men inte undertiteln för då hade jag förstått vad det var vilket inte var meningen. Nu var den plötsligt där? Det blev en bok på 684 sidor. Den är även stor i formatet för att få in all information jag delat under alla dessa år. Som e-bok står det att den är på 1220 sidor i Internetbokhandeln. Jag har även skrivit om denna känsla om en bok med titeln Jag ÄR i min bok Jag ÄR eftersom jag skrivit om det på hemsidan. Boken är uppdelad efter det datum inlägget skrevs och det finns många inlägg i denna bok. Gillar ni dessa inlägg gillar ni nog även boken.

Min bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv är skriven på ett annorlunda sätt. Den skrev jag genom att kommunicera och erhålla information av mitt högre jag. Även den boken är publicerad.

Jag har flera böcker på känn som jag ännu inte har skrivit. Medan jag skrev den inre flykten så fick jag besök av Plejadianer som sa att de skulle hjälpa mig att skriva min tredje bok. En annan boktitel jag känt inom mig är 144.000. Kanske är det en och samma bok. Jag vet inte.

Jag har även fått boktiteln Ängel till mig och en känsla för boken. Men den har inte heller börjat skrivas. Just den boken tror jag redan existerar i en annan dimension och blir tillgänglig för mig när jag är redo att ta emot den. Här har jag en upplevelse jag erhöll under en meditation på min Usui Holy Fire Reiki Master-utbildning. Jag möttes av en liten älva som var jätteliten. Jag kände mig som en stor klumpeduns i förhållande till denna jättesnabba pigga älva. Kom kom sa den och tog tag i mitt finger och vi flög iväg till Plejaderna där jag mötte ett par som gav mig en gåva. Fick inte veta vad det var då men det var aktivering av förmågor inom mig blev jag medveten om senare. Därefter tog älvan mitt finger igen och sa kom kom och vi flög långt bort till vad som upplevdes som Änglarnas kungarike av ljus. Vi landade på en balkong där en Ärkeängel mötte upp mig. Får känslan nu när jag skriver att det var Ärkeängeln Metatron. Han sa: Din bok ligger där inne, vill du se den? Jag svarade: Nej, jag vill manifestera den på jorden istället. VA? Vad svarar jag? Jag var ju jättenyfiken på boken för redan då hade jag känslan att en bok skulle komma ut ur mig och där fanns en bok och jag väljer att inte se den!! En högre visare aspekt av mig visste vad som var rätt så det var rätt att inte se den. Jag tror att den boken som låg färdig på bortet i Änglarnas Kungarike av ljus är boken med titeln Ängel.

Det jag skrivit hittills var inte alls vad jag trodde jag skulle skriva men det blev det som var menat.

Livet har sitt sätt att orkestrera saker och ting. Börjar vi följa den inre vägledaren uppstår det som en våg vi kan surfa på och det händer saker med en himla fart. Men ibland försvinner vågen och det upplevs som att guppa på ett stort hav med en segelbåt men det finns ingen vind. Vågen är borta och inget verkar hända. Vart är min inre vägledare? Varför händer ingenting går tankarna då. Från att ha surfat på vågen till stiltje kan skapa en liten frustration. Detta har hänt mig massor av gånger längs min inre resa där jag känner att något är på gång, men vad? Några exempel skrev jag innan i denna text.

Även om inget verkar hända händer massor. Man bara inte ser det i denna dimensions varande ännu. Livet orkestrerar inför nästa våg när detta händer och när det är dags (om du väntar) så kommer vågen och du surfar med en fantastisk fart. Vart kommer allt ifrån undrar du där på vågen men fortsätter för det är så häftigt.

Det är därför jag följer mitt hjärta vilket är den där inre känslan av att veta att detta behöver jag göra nu och alltid vet jag inte ens varför. Svaret på varför kommer oftast senare. Det är en timing-grej inblandad där också eftersom vi ofta vill pressa fram resultat istället för att surfa på vågen som livet orkestrerat åt oss.

Du förstår säkert själv att det är mycket tyngre och tar längre tid att simma över Atlanten (när inget verkar hända) än att surfa på en våg över den. Det tar en himla kraft att simma/pressa sig fram eftersom det inte är menat ännu, jämfört med att flöda med livets orkestration.

Du kan bli pusselbiten i livets orkestration för dig. Detta genom att göra när du känner att det är dags, och vänta medan livet orkestrerar nya saker åt dig. Även medan du väntar händer saker med dig. Orkestrationen handlar inte enbart om händelser i det yttre utan även om att förbereda dig inför dem. Du behöver stanna upp ibland och invänta din själ som har nya egenskaper inför nästa vågs upplevelser.

Att leva livet på detta sätt är så spännande. För varje våg har med sig något nytt. Min våg just nu är alla bokningar av personlig healing vilket oftast är Galaktisk healing. Det som händer under dessa sessioner är väldigt massiva saker som även får mig att expandera. Jag möter så mycket att uppleva och bemöta vilket kräver att mer och mer minnen från mina Galaktiska ursprung kommer in i mig. Så samtidigt som jag hjälper er genom helandet hjälper ni mig i inhämtandet av mina minnen vilket är en del av mitt kall här på jorden som ljusarbetare, eller om jag ska skriva ljusets krigare.

Jag önskar dig en fin dag ?

Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.