Ny bok publicerad! Jag är – En resa mot högre medvetenhet

Boken Jag är – En resa mot högre medvetenhet har nu publicerats!

Den finns att köpa i WebShop och i Internetbokhandeln.


Information
Titel: Jag är
Undertitel: En resa mot högre medvetenhet
Författare: Teppo Oksa
Andra utgåvan
Utgivningsår: 2021
Tidigare utgåva: Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet, 2017
Förlag: iamthat.me
Antal sidor: 555
Format: 148 mm x 210 mm x 36 mm
ISBN (hårdband): 978-91-983183-7-1


Text från bokens baksida

När du väl når ett tillstånd i livet där du ställer dig frågan:

Ska livet verkligen upplevas så här?

Då får du även vara redo att ta emot de svar som kommer och även låta dig vägledas av livet.

Teppo Oksa befann sig i ett sådant tillstånd i livet där all mening var borta. Men ändå ansåg han att det måste finnas en mening, för varför är han då annars här? Detta fick honom att bege sig på en inre resa för att ta reda på svaret. Med ett öppet sinne och hjärta har han i många år befunnit sig på sin resa mot en allt högre medvetenhet om den han är och livet som sådant.

Denna resa visade sig leda till en helt ny värld och ett helt nytt liv. Ett liv där han är fri att välja hur han vill må, ett liv där han upplever tacksamhet och nyfikenhet för varje ny dag, ett liv där livet i sig självt vägleder honom vidare längs hans högre syfte i varje stund genom möten och andra sorters händelser. Att få uppleva livet ur detta perspektiv var så fantastiskt spännande och intressant att detta skapade en önskan av att få dela med sig av det han själv hade funnit.

En önskan av att vilja hjälpa dig att nå en högre mening med ditt liv.

Öppenhjärtat och ofiltrerat delar Teppo med sig av sina insikter och lärdomar om livet i denna bok. Öppna ditt hjärta och dina sinnen och låt dig vägledas av livet till ditt högre syfte för att vara här. Boken kan hjälpa dig längs denna väg men det är du som behöver leva det. Det är därför du är här.


Bakgrund till boken

I hela mitt liv har jag känt att det existerar något mer än jag har haft förmågan att förnimma.

År 2010 ställde jag mig frågan: ”Ska livet verkligen upplevas så här?

Denna fråga påminde mig om min inre känsla att det måste finnas något mer. För så som jag upplevde livet då kändes totalt meningslöst. Det jag inte var medveten om då var att jag hade farit in i illusionen av separation fullt ut och tappat bort mig själv längs vägen.

Sedan dess har jag varit på en väldigt intensiv inre helande resa av ifrågasättande. Jag har successivt skingrat illusionen av separation och även ändrat mina egna (ofta ärvda) sanningar. Det jag fann var att jag inom illusionen av separation hade upplevt livet bakvänt. Det mesta var precis tvärtom mot vad jag hade fått lära mig, och därav hade jag tappat bort mig själv längs min livsväg.

Längs denna inre resa har jag erhållit många nya sanningar, insikter och lärdomar om vem jag är, vad livet och meningen med det är. Jag har lärt mig att interagera med livet på nya sätt och ta emot livets budskap och mycket mer. Min inre känsla att det finns något mer än jag har haft förmågan att förnimma har successivt visat sig för mig längs denna inre resa. Alltmer visar sig vara möjligt och jag har expanderat som människa. Även livet har expanderat och visar hela tiden nya sidor av sig själv vilket är så fantastiskt. Livet är en orkestration och min uppgift är att lära mig interagera med livet för att leva i symbios med det, istället för att envist kämpa emot det. Genom detta nya sätt att interagera med livet har jag insett att det är jag själv som skapar min upplevelse av livet.

Samma sak är det för dig!

Genom att leva i symbios med livet så märker man att livet är för en, och inte emot. Återigen den spegelvända upplevelsen inom illusionen av separation. Livet vägleder oss hela tiden mot en högre medvetenhet om vem vi är, vilket är bortom att vara en människa här på denna jord. Även livet är så mycket mer än upplevelsen av att vara människa under endast denna livstid.

I boken Jag är – En resa mot högre medvetenhet delar jag med mig av de perspektiv, insikter och lärdomar som jag har erhållit längs min inre resa under alla dessa år. De som jag har provat att leva och som har fungerar för mig. Boken innehåller texter som jag har skrivit mellan år 2012 och 2021 ur många olika perspektiv om livet och hur du kan interagera med det för att nå en högre medvetenhet om den du är och därigenom nå din sanna kraft som den du verkligen är.

Detta är en bok på 555 sidor. Varje text i boken är separat så den kan läsas hur man själv önskar. Man kan läsa den från början till slut. Läsa en text som man känner sig dragen till. Man kan även använda den som en ”orakelbok” där du ställer dig en fråga och intuitivt öppnar en sida i boken och läser svaret. Då kan det du behöver få till dig stå exakt där.

Med kärlek!
Teppo Oksa

Kommentera

%d bloggare gillar detta: