Nytt YouTube-menyval på hemsidan

Hej,

Jag har nu skapat ett nytt menyval på denna hemsida som heter YouTube där alla nya YouTube-videos kommer att hamna med automatik när jag väl lägger upp dem på YouTube. Initialt så är det serien om meningen med livet (Lev ditt högre syfte) som kommer att finnas här. Därav så kommer jag att sluta skapa ett nytt inlägg för varje ny video jag lägger upp. Om du idag prenumererar på nya inlägg från denna hemsida och önskar bli notifierad även när jag lägger upp nya videos så är det fullt möjligt att prenumerera på min YouTube-kanal. Jag har lagt upp en funktion för att kunna göra detta direkt från denna hemsida. Du finner funktionen för detta där det står iamthat.me på YouTube. Det är även fullt möjligt att göra detta även direkt på YouTube-kanalen som du finner här: https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

På Facebook-sidan iamthat.me som du finner här: https://www.facebook.com/iamthat.me så kommer jag fortsättningsvis att dela en länk direkt till YouTube-videon istället för som jag gjort tidigare skapat en länk till ett inlägg på denna hemsida. Önskar du följa denna Facebook-sida är du varmt välkommen att göra detta. Det är via denna Facebook-sida jag sedan även skapar de evenemang där jag erbjuder healing m.m.

Detta kommer i sin tur göra det smidigare både för mig när jag lägger upp nya videos och även för er om ni t.ex. ser videon via Facebook så kan man se den direkt där istället för att komma till denna hemsida och därigenom starta videon.

Nedan är en länk till det nya menyvalet:

YouTube

Jag önskar dig en helt fantastisk dag! <3
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.