Om ingen tid fanns

I denna video spånar jag lite gällande upplevelsen om ingen tid fanns.

Jag har själv återupplevt tidigare liv, parallella existenser, tidshopp, tidsresor m.m. under min inre resa, och successivt skingras upplevelsen av tid alltmer. Jag upplever även att upplevelsen av tid och rum påverkas av mitt arbete med att skingra illusionen av separation för att nå mitt sanna jag.

All kärlek till dig!
Var och när du än är.
Teppo


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “Om ingen tid fanns

  1. Hej! Vore ju toppen att kunna tidshoppa, ff a för de som har drag av tidsoptimism! ?? Under videon kom jag att tänka på en film jag såg för några år sedan; Interstellar. I den gick tiden olika fort i olika dimensioner.
    Önskar dig en go’ helg! ?

    1. Haha ja eller hur ? Vore jättehäftigt om man visste hur man kan göra detta medvetet. Interstellar är jättebra tycker jag ? Ha en fin helg du med ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.