Skapandet av iamthat.me (intuition och vägledning)

Namnet iamthat.me har existerat sedan år 2011. Det började med att jag önskade skapa ett nytt domännamn till min e-post. När jag satt och funderade på olika namn så hörde jag plötsligt orden “Jag är den, jag är” inombords. När jag kände efter på dessa ord så kom istället frasen på engelska (“I am that, I am”). Jag undrade varför jag hörde dessa ord? Ska de vara till min nya domän? Jag testade om jag kunde skapa ett sådant domännamn. Men det gick inte för “.am” fanns inte som en toppdomän. Jag fann att det fanns en toppdomän som heter “.me” (Montenegros toppdomän). Tankarna gick vidare att “me” betyder ju “jag” på svenska. Me = Jag är (nästan). På den vägen skapades namnet iamthat.me som jag då endast trodde var till min e-postadress.

År 2012 erhöll jag en medveten kontakt med mitt högre jag och skrivandet av min bok “Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv” satte fart. Kort därefter kände jag intuitivt att jag även ska starta en hemsida. Jag följde denna intuitiva känsla och hemsidan skapades på samma domän som jag hade min e-post. Namnet iamthat.me blev nu även en hemsida där jag skrev när jag kände mig vägledd att göra det (som nu t.ex.).

År 2014 var jag klar med skrivandet av Den inre flykten. Intuitivt kände jag mig vägledd att starta ett eget företag för att publicera denna bok, men ego-tankarna tänkte “vem är jag att starta ett företag för att publicera en bok”? Så istället tog jag kontakt med ett förlag som var intresserade av att publicera boken. Allt kändes bra med förlaget förutom att jag kände att det blev alldeles för mycket fokus på sälj. Jag skulle även behöva lägga ut ca: 50.000 kr initialt på att trycka 1000 exemplar av boken. 500 exemplar skulle jag sälja själv, och 500 exemplar skulle säljas via förlaget. Jag hade skrivit denna bok i en önskan att hjälpa andra att finna sitt sanna jag inom sig själva. Detta var en bok för den som sökte efter svar och inget som skulle “pressas” på andra för att bli av med mitt lager på 500 böcker som skulle ligga där hemma någonstans. Energimässigt kändes detta helt fel och då mindes jag åter min tidigare intuitiva känsla att jag ska starta ett eget företag och själv publicera boken.

Men hur startar man ett företag?

Efter jag ställde mig den frågan hörde min bror av sig och undrade om jag kunde hjälpa en vän till honom att starta en hemsida. Min första tanke var att jag då även måste administrera denna hemsida åt denna person. Men kort därefter fick jag en annan tanke att jag skapar en WordPress-sida och lär personen hur man administrerar den. Då behöver personen inte kunna koda i html osv. Jag hjälpte denna person med hemsidan och det visade sig att han var en ekonomikonsult som var väl insatt i hur man startar ett nytt företag. I gengäld fick jag hjälp att skapa mitt företag som fick namnet iamthat.me förlag. Så år 2014 blev iamthat.me även ett företag. Jag fann företaget Publit som i sin tur hade väldigt bra kanaler och förutsättningar för mig att publicera min bok “Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv”. Via Publit så trycks boken “On-Demand” (vid beställning) och de distribuerar och sköter allt det ekonomiska. Nu kunde jag själv administrera allt som har med bokpublicering att göra och boken började synas i Internetbokandelns olika kanaler. Jag beställde hem egna exemplar efterhand som jag kände att jag ville sälja själv. Men jag behövde inte ligga på ett lager på 500 böcker som jag då skulle känna en press att “sälja på någon” för att få tillbaka de pengar som jag lagt ut.

År 2014 kände jag mig även vägledd att starta Facebooksidan iamthat.me. Där publicerade jag initialt de inlägg jag skrev på hemsidan. År 2015 började jag även erbjuda grupphealing på distans via evenemang på iamthat.me Facebooksida. Dessa grupphealingsessioner har pågått sedan dess varje söndag med några kortare avbrott.

År 2017 blev jag även vägledd att starta en YouTube-kanal vilket också fick namnet iamthat.me. Successivt har iamthat.me växt till sig från att vara ett domännamn till min e-post till att bli en hemsida, facebook-sida, ett företag där jag publicerar mina böcker och erbjuder mina tjänster, och även en YouTube-kanal.

Parallellt med denna iamthat.me-resa har jag själv arbetat med mitt eget helande. Steg för steg har jag följt min intuitiva känsla och vägledningen jag har erhållit även om jag inte alltid har vetat varför. Det jag har märkt är att svaret på varför visar sig efteråt som i detta exempel med iamthat.me. Den helande resan har även inneburit att avidentifiera mig ifrån massor av saker. Steg för steg skalar jag bort den jag inte är men som jag har identifierat mig med. Jag minns år 2014 när jag ställde mig frågan angående hur jag ska marknadsföra min bok Den inre flykten. Svaret jag fick inombords var att släppa taget om den och låta livet sköta det åt mig, och så blev det. Jag hade identifierat mig med boken som varit med mig under 2års tid varje dag i mitt skrivande och det var dags att släppa taget om den.

Samma sak känner jag nu med mitt arbete med iamthat.me. iamthat.me har varit med mig sedan år 2011 och jag har på senare tid känt intuitivt och även erhållit vägledning om att jag har identifierat mig med det arbete jag gör med iamthat.me. För att komma vidare längs min inre helande resa känner jag att jag behöver avidentifiera mig ifrån den person som sköter iamthat.me. Även om jag har känt detta ett tag så har jag ändå av gammal vana arbetat vidare med iamthat.me. Det är nu dags att bryta gamla vanor och avidentifiera mig ifrån iamthat.me.

Vad detta innebär vet jag inte ännu. Men jag känner väldigt starkt att jag måste göra detta inre arbete med att avidentifiera mig ifrån den personen som sköter iamthat.me för att komma vidare längs min livsresa. Intuitionen och vägledningen fortsätter, och jag fortsätter att följa den även om jag inte alltid vet varför. Resan kommer fortsätta och iamthat.me är en stor pusselbit längs denna resa.

Kvarvarande uppdrag med iamthat.me som jag vet om just nu är följande:
Angelic Reiki® grupphealingsession den 23/2 – 2020.
https://www.facebook.com/events/1876521822479274/

Föredrag med ämnen från min senaste bok Hel[ande] på föreningen Spiritlight den 12/3 – 2020.
https://www.iamthat.me/foredrag-helande-den-12-3

Vi ses igen i någon form. Kanske i samma form men att jag har avidentifierat mig ifrån formen.

Jag säger inte hej då, utan på återseende.

All kärlek till dig!
Teppo

4 reaktioner på “Skapandet av iamthat.me (intuition och vägledning)

 1. Oj, energimässigt dyker vemod upp både i tanke och känsla.
  Att följa sitt hjärta är helt livsavgörande när man väl har startat den inre resan.
  En identifiering av sin grundläggande natur/varande skulle behövas för större delen av mänskligheten, tänk vilken kärleksfull värld vi skulle få.
  Att avidentifiera sig är på sätt och vis att identifiera sitt innersta väsen/varandet.
  Du har så mycket att delge mänskligheten Teppo.
  All kärlek till dig / Jens

  1. Ja verkligen 😊🙏 Ju mer jag har avidentifierat mig ifrån saker som jag inte är vilket jag kallar för falska jag, desto starkare har jag känt den jag verkligen är inombords. I samband med detta förändras även behovsbilden eftersom många behov egentligen är falska och skapas av egot för att kompensera de falska jagens brist i att vara jag. Så det är intressant när jag finner nya falska jag att avidentifiera mig ifrån. För då vet jag att jag kommer känna mig själv ännu starkare.

   Att följa hjärtat är väldigt viktigt om man vill vandra längs sin livsväg här på jorden och undvika onödiga prövningar som försöker ”pusha” en tillbaka till livsvägen.

   All kärlek till dig med 💕🙏
   Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.