Status projekt Hel[ande]

Detta är min sista semestermorgon och i morgon sätter vardagen igång igen. Varje morgon under denna semester har jag gått upp tidigt och arbetat med mitt nya projekt Hel[ande] vilket är namnet på min kommande bok. Jag har skrivit klart den under min semester och även korrekturläst den 4 gånger.

Detta är en bok på 260 sidor med formatet 13,5 x 21 cm vilket är samma format som min första bok Den inre flykten – En resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv. Skrev ut några sidor på papper för att känna om formatet, teckensnitt etc. kändes bra. Allt sitter där det ska känns det som nu och jag börjar känna mig nöjd. Jag har nu lämnat över boken till nya ögon för att korrekturläsas ännu en gång. Det är så lätt att bli hemmablind när jag har jobbat med den så intensivt. Jag har dock inte stressat fram någonting utan låtit texten flöda ut i den form som jag inombords kände skulle ut ur mig.

Det hela började den 9 juni i år (2019) när jag satt på bussen hem från en Eagles-konsert i Stockholm. Plötsligt kände jag inombords att jag ska skriva en bok som ska heta Hel[ande]. I denna känsla erhöll jag både titeln och en energi inom mig angående vad boken ska innehålla. Lite snopen blev jag för jag har fått till mig titlar till eventuella framtida böcker men inte någon som ska heta Hel[ande]. Jag mediterade på denna energi och känsla inom mig och hörde för min inre röst “Vi ska hjälpa dig med skrivandet av denna bok”. Nyfiken tonade jag in mig på den som kommunicerade med mig och kände närvaron av Ärkeängel Raphael. Jag kände att det verkligen var meningen för mig att skriva denna bok och det kändes så rätt även om jag inte haft en tanke på detta tidigare. Jag insåg även att min inre känsla egentligen var inplanterad av Ärkeängel Raphael m.fl. och att detta var nästa steg på min inre resa emot en högre medvetenhet om den jag är och om livet som sådant.

Nu sitter jag här 2 månader senare och har skrivit denna bok. Det har varit en väldigt intressant och spännande resa att få skriva den, och jag har även känt en stark närvaro av Ärkeänglar och mitt högre jag i detta skrivande. Jag har låtit min inre känsla och energi för denna bok flöda ut som text vilket har format boken som den nu är.

Det som kvarstår som jag ser det just nu är att avvakta de nya ögonen som ska korrekturläsa min kommande bok och göra de justeringar som eventuellt hittas. Jag behöver ordna ett bokomslag och en text till baksidan av boken. Därefter kommer jag beställa provexemplar och läsa igenom boken ännu en gång i detta formatet och även kontrollera så omslaget är som det ska. När allt detta är på plats kommer jag publicera den på samma sätt som mina andra 2 böcker via mitt eget förlag iamthat.me förlag.

Boken kommer bli tillgänglig i webshop på denna sida https://www.iamthat.me/webshop/ och även hos de som är anslutna till Bokinfo vilket är de flesta Internetbokhandlare m.fl.

Boken kommer publiceras i mjukbandsformatet som det känns nu. Eventuellt publicerar jag den även som hårdband och e-bok men detta låter jag mig känna när det börjar närma sig publicering.

Vilket format tycker du det är bäst att läsa böcker?
Mjukband, hårdband eller e-bok?
Mjukband är som det låter ett mjukt omslag som går att böja, hårdband är ett hårt omslag, och e-bok är en elektronisk variant som går att läsa i en e-boksläsare.

Jag önskar dig en helt underbar dag.
All kärlek!
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.