Tack 2017 och välkommen 2018

Varje årsslut så brukar jag reflektera över året som har gått och känna efter vad som komma skall nästkommande år. Varje årsslut förundras jag samtidigt över hur allt har varit möjligt det gångna året och hur det har skett på sätt som jag inte har kunnat förutse.

Som många av er redan känner till så följer jag mitt hjärta i det jag gör. Detta får mig att göra saker som jag inte riktigt vet vidden utav, och detta vägleder mig samtidigt längs min livsväg för att vara här på denna jord. Detta sätt att leva mitt liv gör det väldigt intressant och spännande eftersom jag släpper taget om vad och hur saker ska ske och låter mig vägledas av mitt inre som vet vad som är ämnat mig att uppleva här på denna jord. Min roll i det hela är helt enkelt att interagera med det som sker längs denna väg på mitt allra högsta bästa sätt som jag har förmågan att göra detta. Längs denna väg kommer det prövningar och utmaningar och även väldigt mycket helt makalöst magiska saker för mig att uppleva. Successivt så vägleds jag till platser och upplevelser som jag tidigare inte varit medveten utav att de ens existerade eller var möjliga för mig att uppleva och få göra. Att leva livet genom att följa min inre röst har blivit mitt nya sätt att leva mitt liv. Jag har släppt taget om kontrollbehovet till mångt och mycket och låter mig nyfiket vägledas längs min väg framåt.

Vid varje årsslut när jag väl reflekterar över året som har gått så kan jag se den väg som jag har blivit vägledd längs av mitt högre jag, änglar, guider osv. Fascinerat ser jag att det verkligen är en röd tråd längs denna väg även om jag då inte kunde se den när jag inte kunde se vidden utav de val som jag gjorde genom att följa denna vägledning.

Början av mitt 2017 var en väldigt prövande tid. Det var mycket arbete med mig själv och det bagage som kom upp till ytan för mig att lämna. Mycket speglades genom den relation jag var i just då som senare fick sitt avslut. Jag är tacksam för denna relation då detta var någonting som både hon och jag valt att få uppleva och bearbeta under denna livstid. Vi var inne i flertalet tidigare liv som vi hade levt tillsammans för att lösa upp karma som skapats genom förlåtelse. När väl uppdraget var slutfört drogs vi åt olika håll för att leva livet vidare. När denna relation var över så blev jag vägledd att inte längre hålla dessa healingtillfällen som jag erbjudit på söndagar gratis på distans. Till en början tänkte jag ett uppehåll på en månad men senare när jag låg i ett varmt bad så hörde jag Ärkeängel Michael säga att uppehållet skulle vara till Augusti månad. Jag erhöll även vägledningen att sluta skriva inlägg på min (denna) hemsida. Eftersom jag följer vägledningen jag erhåller så blev det just så. Jag förstod inte riktigt vidden utav det då men kunde ändå känna inombords att det fanns ett högre syfte för detta. Därav följer jag vägledningen jag erhåller även om jag inte alltid förstår varför. Min tanke var att detta skulle vara en tid för återhämtning och vila. Bara någon vecka senare vaknade jag och återigen hörde jag Ärkeängeln Michael förmedla till mig att jag nu skulle ta bort alla dessa inlägg från min hemsida. Först blev jag lite förundrad över varför men direkt efter denna tanke kom nästa budskap att dessa inlägg skulle in i en bok som ska heta Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet. Under flera år hade jag känt att ännu en bok skulle formas genom mig. Men jag visste inte hur eller när. Titeln Jag ÄR hade jag fått till mig tidigare men inte undertiteln eftersom det inte var menat för mig att förstå att jag faktiskt hade skrivit denna bok från år 2012 – 2017 helt omedveten utav att det var en bok jag skrev. Återigen hade livet väglett mig att göra någonting som jag inte såg vidden utav förrän senare.

Med ett snabbt tempo förde jag över alla inlägg från hemsidan till min kommande bok Jag ÄR vilket blev en bok på 684 sidor. Denna bok publicerade jag i somras (2017) och den känns helt fantastisk. Utan att vara medveten utav det tidigare hade jag nu ännu en bok publicerad.

Senare under sommaren när boken var publicerad erhöll jag återigen en vägledning. Nu hörde jag inom mig att jag skulle starta en YouTube-kanal. Jag visste ännu inte vad denna skulle innehålla utan endast att jag skulle starta den. Till en början gjorde jag motstånd emot denna vägledning men eftersom den inte slutade höras inom mig började jag se på det. Jag insåg att det var en rädsla inom mig som skapade detta motstånd och detta blev en trigger för mig att verkligen sätta igång kanalen. Ser jag att det är min egen rädsla som förhindrar mig så inser jag samtidigt att där finns någonting nytt för mig att växa igenom. Sagt och gjort så sökte jag på Internet hur man startar en YouTube-kanal och vad det krävs för utrustning. Jag köpte in utrustningen inför min sommarsemester och läste på lite om kameran för att veta hur den fungerade. Jag åkte till Getåravinen där det är så vackert och packade ner min utrustning för att ev. spela in min första välkomstvideo.

Med en lite darrig röst av nervositet så ställde jag mig framför kameran och spelade in min första video för att publicera på YouTube. Jag märkte efter en kort stund att jag blev vägledd i mitt tal på samma sätt som i mitt skrivande. Efter min första välkomstvideo satte flödet igång med en rejäl fart. I stort sett varje dag spelade jag in nya videos vilket visade sig handla om meningen med livet och att leva sitt högre syfte. Det blev en serie av videos, 96 st närmare bestämt. Önskar du se dessa videos så finner du min YouTube-kanal här: https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Förutom att prata om livet via YouTube fick jag nu förfrågningar om att hålla föredrag vilket även det var någonting som jag känt inom mig i flera år. Så ett par föredrag blev det detta år om meningen med livet och även en kurs i motsvarande.

Även om jag successivt blev vägledd framåt kunde jag ändå känna en saknad inombords av samhörighet med en kvinna i mitt liv. Jag kände mig egentligen inte ensam men saknade känslan av samhörighet och någon att dela livet med. Inombords kunde jag ändå känna att denna människa fanns där i min framtid och fick till mig både att jag skulle träffa henne och att vi skulle leva tillsammans innan årets slut. Jag såg inte detta komma men kunde ändå känna det inom mig. Bara en månad efter jag erhöll denna känsla mötte jag denna kvinna som jag nu även lever tillsammans med. Jag kan bara säga att jag förundras varje dag över hur saker är möjligt bortom det jag kan se som en möjlighet. Jag vaknar varje dag med en tacksamhet över varje ny dag som jag ännu inte ser vidden av möjligheter utav. Men jag vet att varje dag är en ny dag för mig att uppleva och interagera med livet. Gör jag detta till en medveten process så är jag pusselbiten till att livet kan flöda fritt igenom mig med mig och för mig. Detta gör all skillnad. För då tar jag emot lärdomarna allteftersom de dyker upp genom prövningar, utmaningar och andra sorters händelser. Detta är så fantastiskt och nu får jag även dela livet med kärleken i mitt liv. Det känns så fantastiskt att återigen få leva som en familj med allt som det för med sig. Vi kommer garanterat att få uppleva prövningar längs vår resa tillsammans också. Men om vi interagerar och ser kärleksfullt på dessa och bearbetar det allteftersom de dyker upp så kommer denna relation att få blomma av villkorslös kärlek i all evighet <3

Vi alla är spegelbilder till varandra och likaså i en parrelation så sker saker där vi speglar oss i varandra. Men jobbar man med det när det dyker upp så speglar vi oss i alltmer kärlek ju längre vi lever tillsammans. Detta ser jag verkligen fram emot och njuter av hur livet har väglett mig till att träffa kärleken i mitt liv genom denna kvinna.

Så mitt 2017 har varit ett väldigt händelserikt år. Mycket mer har hänt längs min livsväg. Bl.a. så utbildade jag mig till Reiki Master Teacher inom Holy Fire Karuna Reiki@ som jag nyligen även har uppgraderat till Holy Fire II vilket kändes helt rätt. Nu känner jag att både Usui Reiki och Karuna Reiki® är mer i symbios med Angelic Reiki® och även Allowing Abundance Attunement Golden Heart som jag även är en huvudansvarig lärare inom. Nyligen blev vi även klara med kursmanualen för Steg II inom AAA Golden Heart vilket kändes fantastiskt. Under hela detta år har arbetet med denna manual pågått. Men jag har inte kunnat arbeta med den när jag varit i mina egna prövningar eftersom jag inte har velat få in den energin i manualen. Allt har varit som det har varit menat för nya saker kom in i manualen som inte hade gjort det om den skrivits tidigare. Livet vet vad som är menat och successivt blir jag vägledd framåt till det som komma skall.

Jag har även en känsla för kommande år 2018. För mig känns år 2018 som en nystart. Det är som ett skifte mellan år 2017 till 2018 på ett sätt som jag inte riktigt kan se vidden utav. Men jag kan ändå känna det inombords. Så förmodligen skriver jag ett inlägg även nästa år vid den här tidpunkten om alla saker som jag inte såg komma. Nu har jag återigen slutat med healingsessionerna på söndagar då jag har känt att slutet av detta år är min tid för att landa i mig själv och samla ihop mig på ett sätt. Jag är i min nya relation också och mycket pusslas ihop där. Mycket ny information kommer till mig in i mitt undermedvetna kan jag känna. Jag når den inte ännu men när jag väl gör det kommer detta att vara nästa steg för mig. Förmodligen kommer detta under nästa år på ett sätt där jag återigen delar med mig av någonting med er. På ett personligt plan känns det som att jag kommer att byta bostad. Det är intressant för jag kan redan känna hur det känns att bo där men jag vet inte vart det är, när det är, eller hur det ska vara möjligt. Men allt detta överlåter jag till livet att lösa åt mig och låter mig vägledas längs min livsväg som förmodligen inkluderar detta nya boende. Eftersom livet vet bättre än mig hur detta ska gå till är det bättre för mig att släppa min tro att jag har någon som helst kontroll över det och låta mig vägledas vidare längs denna väg.

Jag vill med detta inlägg tacka er alla för det gångna året. Det har varit ett fantastiskt intressant år på många sätt och jag har lärt känna många nya fantastiska människor vilket jag är så tacksam för. Inte minst kärleken till kvinnan som dök upp i mitt liv från tillsynes ingenstans som livet redan kände till.

Jag önskar dig en riktigt fin Jul och ett helt magiskt 2018!!

Jag återkommer säkert under 2018 med någonting nytt och till dess önskar jag dig all kärlek och ljus längs din livsväg! <3
Varma kärleksfulla kramar från mig till dig!
Teppo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.