Tomheten (upplevelsen av alltings möjligheter)

I denna video delar jag med mig av där jag själv befinner mig just nu. I en slags tomhetskänsla där alla möjligheter existerar och allt är möjligt. Jag känner en orkestration av livet, änglar, mästare, mitt högre jag m.fl. men jag vet ännu inte vad det är. Allt sker i periferin som jag ännu inte kan nå eller förstå. Detta kan skapa en frustrerande känsla om man inte samtidigt släpper taget om vad det är och istället är här och nu med full tillit att livet vet vad som är bäst för mig och när det är bäst för mig att få uppleva.

Det jag upplever kan man säga är lugnet före stormen, eller stillheten innan nästa våg för mig att följa. Vägledningen erhåller jag av livet när det väl är dags genom att även fortsättningsvis följa mitt hjärta i det jag gör.

All kärlek till dig!
Teppo

 


En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.