Tvivel (ska jag sluta dela med mig?)

Hej,

I denna video pratar jag om mitt ifrågasättande, mitt tvivel jag hade igår om varför jag delar med mig som jag gör. Denna känsla väcktes till liv av min förra YouTube-video ”Börjar pusslet lägga sig?”

Sedan år 2012 har jag på olika sätt delat med mig av mina perspektiv och insikter om hur du kan leva ditt högre syfte här på denna jord. Hur du kan nå ditt sanna jag för att därigenom även nå din inre vägledning av ditt högre jag (din högre aspekt av dig) m.fl. Ett perspektiv som får dig att leva livet i symbios med livet och därigenom interagera med livet på ett sätt som skapar ett flöde av följsamhet där livet upplevs synkronistiskt. Ett liv där saker successivt faller på plats som utav sig själv. Jag har även delat med mig av hur vi som människor expanderar längs denna inre resa och aktiverar nya förmågor som vi tidigare inte varit medvetna om att vi har.

Känslan jag fick var att jag helt enkelt var klar med att dela med mig och iamthat.me-konceptet kan avslutas med det som redan finns. Ska jag fortsätta måste det vara för mitt högre syfte för att vara här som avgör detta. Jag ville inte ha något ego-perspektiv till att jag delar med mig för då kan det lika gärna kvitta.

Jag har redan skrivit två böcker om detta ämne, spelat in 179 YouTube-videos om detsamma, skrivit på min hemsida, delat med mig av healing gratis till grupp via min Facebook-sida iamthat.me för att hjälpa andra komma vidare i sina liv genom att få släppa blockeringar, nå nya insikter m.m. Känslan var även att jag ska spela in en sista video till er där jag berättar att det nu är slut med detta arbete med iamthat.me. Sedan kom tankar att jag redan har varit där flera gånger. Där jag backat tillbaka och inte gett ut någonting, men så har jag ändå kommit tillbaka och fortsätter. Varför gör jag det? Varför slutar jag inte, utan kommer tillbaka? Vad är det som får mig att fortsätta dela med mig av mina insikter och lärdomar med er?

Tankarna gick även att jag alltid går ”all-in” i det jag gör och fortsätter likt en borr att göra saker till det bästa jag kan. Skrivandet på min hemsida resulterade i en stor bok på 684 sidor (Jag ÄR – En ljusarbetares blogg om livet). YouTube-kanalen är redan uppe i 179 videos på lite mer än ett år. Går jag för långt? Lyssnar jag inte utan bara fortsätter när jag egentligen ska sluta göra det jag gör? Kanske ska jag göra någonting helt annat egentligen och tiden jag lägger på detta förhindrar mig ifrån det.

Så vad är anledningen för mig att fortsätta dela med mig? Varför gör jag det jag gör? Gör jag det endast för att bli sedd så vill jag inte fortsätta av den anledningen. Finns det någon som tar emot det jag säger, eller lägger jag min energi på någonting som endast pyser ut i ingenting?

I min bok Den inre flykten (vilket är en bok på 200 sidor med mängder av budskap om livet från mitt högre jag) erhöll jag ett budskap om tvivel, och då handlade detta om en stunds reflektion. Varför gör jag det jag gör? Gör jag det av rätt anledning? Har jag rätt perspektiv till varför jag gör det? Ska jag fortsätta göra det jag gör, eller ska jag göra någonting annat? Efter denna stunds reflektion är det meningen att vi ska lämna detta tvivel och gå vidare lite klokare med en ny insikt om vår livsväg.

När jag lade mig för att sova igår så bad jag Gud, änglarna, mitt högre jag m.fl. om hjälp att nå svaret på varför jag ska fortsätta dela med mig? När jag vaknade denna morgon hade jag denna insikt till både varför och om jag ska fortsätta.

Detta delar jag med mig av till er i denna video.

All kärlek till dig!
Teppo
En serie av videos om meningen med livet och att leva ditt högre syfte:
https://www.youtube.com/channel/UCkkTKg3huCzaEanNIQIPgcA

Du finner dessa videos även här:
https://www.iamthat.me/youtube

2 reaktioner på “Tvivel (ska jag sluta dela med mig?)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.